Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

ma ispravljao ga onaj sto je navijao za Shittsburgh(zaboravih coveku ime) non stop. Pedjin dohvat je bio da prepozna kada su se namestili da sutiraju FG

• Replies 8.7k
  • Views 397k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

22 hours ago, freakns said:

ma ispravljao ga onaj sto je navijao za Shittsburgh(zaboravih coveku ime) non stop. Pedjin dohvat je bio da prepozna kada su se namestili da sutiraju FG

Pa zar Pedja nije Jurisevic? Zule je valjda neko drugi. Ja znam samo RTS komentatore, one koje su fudbal, basket, odbojku, rukomet I vaterpolo prenosili, plus Viskovica za tenis. Od komentatora na AS samo Mixu, Jimmija i Vanju prepoznajem - posto im pratim podcast.

Pedja=Jurišević=Žule

A onaj što je sa njim radio je Golalić. Otišao u USA mislim da je stomatolog tamo...

A ovo za šefove "koji će da obrate pažnju" tu nema nikoga koga iole boli kita. Bitno da se popuni tabela sa smenama.

Taj sloj menadžmenta i u SK je bio malo bolji, ali malo.

Radi se "na kilo" u obe firme... Prosto takav je sistem.

I ne, to nije opravdanje za kurcobolju...

Pa ne pricamo ovde da Žule ne zna statistiku, on ne zna neke obicne stvari koje casual gledalac zna... Primer je kad Rogers pusta da istekne vreme za napad, a on se hvata za glavu... A takvih situacija je mali milion...

To je kao da neko komentarise kosarku i pita se sto neko stalno faulira O'Neila, na primer...

To su stvari koje nemaju veze sa pripremom, nego sa poznavanjem sporta...

19 minutes ago, radisa said:

Pa ne pricamo ovde da Žule ne zna statistiku, on ne zna neke obicne stvari koje casual gledalac zna... Primer je kad Rogers pusta da istekne vreme za napad, a on se hvata za glavu... A takvih situacija je mali milion...

To je kao da neko komentarise kosarku i pita se sto neko stalno faulira O'Neila, na primer...

To su stvari koje nemaju veze sa pripremom, nego sa poznavanjem sporta...

Mada, to sam bas primetio a nisam spomenuo - covek se potrudio da nauci koledz timove igraca. Desetak puta je bilo - Herbig sa univerziteta Wisconsin, Roman Wilson, sa univerziteta Michigan I sl. Solidna taktika sa popunjavanje vremena, plus neki dunster kao @freakns ce pomisliti da ovaj prati i koledz fudbal....

Covek je kreten

GP...najbolje utrošenih 200 eura.

Kakav raspad Remsa u poslednjim napadima :) Dobro se izvukoše 49ersi, izubijaše Džonsa lepo na kraju

odlicna tekma

prva cetvrtina Ninersa, ja sam bio zapanjen da mogu onako dobro da odigraju bez pola tima...

Screenshot_20251004-093131.Instagram.png

15 hours ago, freakns said:

odlicna tekma

prva cetvrtina Ninersa, ja sam bio zapanjen da mogu onako dobro da odigraju bez pola tima...

Cudo je sta rade Kyle i Robert. Mac Jones izgleda kao Goff+ u ovom sistemu. Ne samo sto su pola igraca povredjeni, nemogu da pomere loptu trcanjem... svaka cast.

mark Sanchez opljackan i ranjen u indijanopolisu gde je trebalo da radi mec colts raiders

u bolnici je u stabilnom stanju

Kažu da je on prvo krenuo na lika sa sprejom

Gabriel za sada bas solidan.

Edit: Bolnica u Baltimore.

Edited by mandingo

poludecu. 4 TD u nizu. jebeni uzas. OK, pola ekipe ne igra, 2 CB i safety su out, pa nemamo secondary, ali mogli bi slucajno nesto da uradimo!

naravno, jedan play sto smo napravili, sudije su nam otele