Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

7 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ono koliko ja znam ta prava su "ostala ostatku SK npr SKHR" mislim da oni prenose...

A ne znam i gde bi AS njih "udenula"...

Ja mislim da je ovo problem. Mada mogu da prenose bar vecernje ESPN tekme. 22:00 i 01:30.

Mada je moguce da si u pravu za TV prava. Ali vidim da Bundles Liga uredno ide na AS i SK HR. Ne uporedjujem to sa koledz fudbalom, naravno - samo primecujem. :)

• Replies 8.7k
  • Views 397k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

8 minutes ago, Frank Pembleton said:

A što se tiče one naše sramote od sinoć....

Totalni raspad GB, ajde odbrana još i nekako. Ja imam tu "meru" ako DEF zadrži bilo koji tim ispod 20 poena, ta utakmica mora da se dobije. Mora.

I tu prestaje svaka priča o napadu. Onoliko pasova Jacobs-u iza linije pa onda on rilja...

Jbte kakav je to playbook...

I onda ono sa ST!

A imamo najplaćenijeg trenera ST u ligi.

Mi smo nemu izmislili neku funkciju pomoćnika HC da bi mogli da mu damo još para 😳

Fluke. Meni su Packersi bas bas dobri. A Brownsi su odbrambeno super.

9 minutes ago, mandingo said:

Ja mislim da je ovo problem. Mada mogu da prenose bar vecernje ESPN tekme. 22:00 i 01:30.

Mada je moguce da si u pravu za TV prava. Ali vidim da Bundles Liga uredno ide na AS i SK HR. Ne uporedjujem to sa koledz fudbalom, naravno - samo primecujem. :)

To je čitav cirkus. Npr. NBA za Hrvatsku je istekao, ali se nastavio u Srbiji. Potpuni cirkus.

Mora da se osvrnem i na Chargerse, dok smo 3-0. lolol

Juce je bio potpuni cirkus. Bonito i ekipa su nam bukvalno rasturili OL. Herbert je bio pod pritiskom na vise od 55% dropbakova. Ali smo relativno dobro trcali (u odnosu na prva 2 kola) plus je Nix imao 2 brutalna promasaja na dugackim loptama, dakle imali smo i srece.

That being said, Herbert igra najbolji fudbal u karijeri. Onaj TD za 20:20 mogu da bace jos 3-4 igraca maximum.

Edit: Greota je ne pomenuti odbranu. Imali smo nekoliko wtf momenta ali smo realno dobri. Dok ne dojde neki tim koji zna da trci sa fudbalom. Minter HC in waiting.

Edited by mandingo

13 hours ago, radisa said:

Ko je gluplje izgubio LA ili GB? fantom

Edit: i TB se uključili u trku za najgluplji poraz kola... fantom

Ja mislim Ramsi. 3 FG su pucali iz red zone. Jos 2 su promasili. Plus ovaj poraz ih moze kostati puno. GB ce biti okay. Mislim da su najbolji tim u diviziji.

23 hours ago, mandingo said:

Mora da se osvrnem i na Chargerse, dok smo 3-0. lolol

Juce je bio potpuni cirkus. Bonito i ekipa su nam bukvalno rasturili OL. Herbert je bio pod pritiskom na vise od 55% dropbakova. Ali smo relativno dobro trcali (u odnosu na prva 2 kola) plus je Nix imao 2 brutalna promasaja na dugackim loptama, dakle imali smo i srece.

That being said, Herbert igra najbolji fudbal u karijeri. Onaj TD za 20:20 mogu da bace jos 3-4 igraca maximum.

Edit: Greota je ne pomenuti odbranu. Imali smo nekoliko wtf momenta ali smo realno dobri. Dok ne dojde neki tim koji zna da trci sa fudbalom. Minter HC in waiting.

taj TD je mind boggling.

da je bilo koji QB Djetsa to napravio omiljeni bi vec poslao zvanicni zahtev da se covek uvrsti u HOF dok je jos aktivan...

realno, Herbert je MVP za sada. on i Danny Dimes. mada ocekujem da Coltse saceka jedno prizemljenje kod vas komsija sledece nedelje, dok vi idete po jeftinu pobedu u NY.

inace, posle 4 kola, Chiefsi ili Ravensi ce biti 1-3. nekako mi se cini da su sva predvidjanja da ce Chiefsi, Ravensi i Billsi da se biju za titulu dok ostatak timova sluzi da popuni ligu.

Pogledaj prvi posed Seahawksa i dva takva Darnoldova pasa.

@radisa

Nisi dobro video šta se desilo kod fg blocka Jetsa. McDonald nije samo prošao, nego je najpre preskočio dvojicu Bucsa, pa odmah skočio još jednom da blokira šut.

Sve to radi iz 4 point stance. Ne sme da uzme zalet jer će biti illegal leaping, a ne sme nikog ni da dodirne kad ih preskače.

Zato je i bio u 4 point stance, jer da je stajao automatski bi bio sumnjiv da će ih preskakati, a onda bi ovi samo inicirali kontakt dok je on u vazduhu i to bio kraj utakmice.

Ne sme ni Jetse da dodiruje jer se i to tumači kao leverage, tj pomoć pri skakanju. Denver je zbog te leverage kazne izgubio utakmicu protiv Coltsa prošle nedelje.

1 hour ago, freakns said:

taj TD je mind boggling.

da je bilo koji QB Djetsa to napravio omiljeni bi vec poslao zvanicni zahtev da se covek uvrsti u HOF dok je jos aktivan...

realno, Herbert je MVP za sada. on i Danny Dimes. mada ocekujem da Coltse saceka jedno prizemljenje kod vas komsija sledece nedelje, dok vi idete po jeftinu pobedu u NY.

inace, posle 4 kola, Chiefsi ili Ravensi ce biti 1-3. nekako mi se cini da su sva predvidjanja da ce Chiefsi, Ravensi i Billsi da se biju za titulu dok ostatak timova sluzi da popuni ligu.

Indiana Jones i Herbert ce se prizemljiti, plasim se.

Chiefs i Ravens ce biti okay. Ravensi ce verovatno uzeti diviziju, mozda i Chiefsi. Ravensi su 1 od najbolji napada u NFLu, doci ce sve na mesto. Chiefs imaju Mahomesa i solidnu odbranu, Rice & Worthy ce se vratiti....

Edited by mandingo

53 minutes ago, omiljeni said:

Pogledaj prvi posed Seahawksa i dva takva Darnoldova pasa.

@radisa

Nisi dobro video šta se desilo kod fg blocka Jetsa. McDonald nije samo prošao, nego je najpre preskočio dvojicu Bucsa, pa odmah skočio još jednom da blokira šut.

Sve to radi iz 4 point stance. Ne sme da uzme zalet jer će biti illegal leaping, a ne sme nikog ni da dodirne kad ih preskače.

Zato je i bio u 4 point stance, jer da je stajao automatski bi bio sumnjiv da će ih preskakati, a onda bi ovi samo inicirali kontakt dok je on u vazduhu i to bio kraj utakmice.

Ne sme ni Jetse da dodiruje jer se i to tumači kao leverage, tj pomoć pri skakanju. Denver je zbog te leverage kazne izgubio utakmicu protiv Coltsa prošle nedelje.

Daj bre covece, prekini da kompliciras stvari koje sam vec objasnio. D

Bolje napisi nesto o college footballu, da nerviramo @freakns plus neka diskusija da se razvije za lepsu verziju americkog fudbala, molim te.

Sammy D ubija btw, alal vera. Nije u Jetsima, doduse. D

2 hours ago, mandingo said:

Daj bre covece, prekini da kompliciras stvari koje sam vec objasnio. D

Bolje napisi nesto o college footballu, da nerviramo @freakns plus neka diskusija da se razvije za lepsu verziju americkog fudbala, molim te.

Sammy D ubija btw, alal vera. Nije u Jetsima, doduse. D

jebo te taj flag football. i tebe i ovog Djets fana. mada, sace on krenuti sa zenskom verzijom NFL, jer kao sto sam i prognozirao, Djets sezona ce biti gotova pocetkom oktobra.

18 hours ago, freakns said:

jebo te taj flag football. i tebe i ovog Djets fana. mada, sace on krenuti sa zenskom verzijom NFL, jer kao sto sam i prognozirao, Djets sezona ce biti gotova pocetkom oktobra.

Znam da ti pratis i ostale sportove, za razliku od mene ovih dana. Ipak, znam da NFL ne gledas od juce (mada po postovima ovde, neko bi to pomislio D) nemogu da svarim da uopste ne gledas college football, ne racunam draft implikacije. Osim, ako nije bio u pravu neko.. ne znam ko je bio, dacha, omiljeni, teacher ili venom - kad su pisali ovde da si poceo da pratis NFL posto je bio hipster sport u to vreme, pa ti je sad kao navika da pogledas nedeljom. Odbijam da poverujem u to.

Naleteh na dobru foru na internetu, vezano za pobedu Čikaga nad Dalasom. Otprilike ovako "Mat Eberflus je napokon našao način da izvuče maksimum iz Kaleba Vilijamsa" :D

On 24. 9. 2025. at 10:22, mandingo said:

Znam da ti pratis i ostale sportove, za razliku od mene ovih dana. Ipak, znam da NFL ne gledas od juce (mada po postovima ovde, neko bi to pomislio D) nemogu da svarim da uopste ne gledas college football, ne racunam draft implikacije. Osim, ako nije bio u pravu neko.. ne znam ko je bio, dacha, omiljeni, teacher ili venom - kad su pisali ovde da si poceo da pratis NFL posto je bio hipster sport u to vreme, pa ti je sad kao navika da pogledas nedeljom. Odbijam da poverujem u to.

ma jok, poceo da pratim kad je krenuo na 3K, ono, nedelja uvece, nema nista pametno, ostavis neke ludake sto bacaju loptu... i malo po malo, navuko se. pratim itekako, nije iz navike. ne bih bas iz navike ustajao u pola 3 ujutru, a radim od 8, da gledam Bucse... gledam uvek 2 tekme nedeljom, plus jos jednu ako Buci igraju TNF, SNF ili MNF, i odgledam snimak 2-3 tekme nedeljno(zavisno od vremena)

pratim gomilu sportova, da, ali samo 3 lige ne propustam. NBA, NFL, Euroleague u basketu.

sto se tice college fudbala, nikada nisam video smisao u istom. 750 timova odigra po 10 tekmi, i onda ti, omiljeni, velja i ja treba da odlucimo koja 2 tima ce da igraju "finale". a poenta svega toga je da se napravi lista QB za draft. tako da ja ne razumem zasto ti to gledas. znam zasto omiljeni gleda, ceka insider snimak sa tusiranja posle tekme, al valjda nisi i ti u tom filmu.

Hiljade amerikanaca grada Dablina idu na utakmicu

1000002305.jpg

Na hramu galskog fudbala, Krouk parku, je znacajno vise navijaca radnickog Metalca iz Pitsburga od nevoljenih osvajaca Vikinga, iako slike mogu da zavaraju

1000002294.jpg

1000002298.jpg

1000002302.jpg