Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Fila odmah blokiran pant i td dala.

Šta se dešava sa ovim blokadama, blokaderi svuda.

• Replies 8.7k
  • Views 397k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

blocked punt TD... prosle nedelje smo zaprimili blocked FG TD

ako ST coach ne popije otkaz na poluvremenu, treba smeniti HC

mi ne mozemo da puntujemo loptu... ovo je jebeni uzas. protiv Atlante su nas zamalo kostali tekme. protiv Djetsa je kicking team pokusao da proda. sada ce im uspeti, jer su Eaglesi svakako kvalitniji, pogotovo kada nema Evansa i desne strane OL(gde je guard out rest of the season a za tackle cemo videti da li ce se vrtati oko nove godine)

ovo ce biti brutalni reality check

Nabers pokido ligamente. Jebem te živote.

5 minutes ago, Jean-Luc Picard said:

bas sam se skenjao....

Niko ne komentariše 40-40 GB@DAL?

GB se izvukao, 2 puta, drugi put za sekundu...

10 hours ago, Jean-Luc Picard said:

bednoca :(

15 minutes ago, radisa said:

Niko ne komentariše 40-40 GB@DAL?

GB se izvukao, 2 puta, drugi put za sekundu...

velja hteo, ali ne moze sada, slogirao se 2x tokom tekme

inace, highlight kola je Lamarova verzija butt fumble... kako su ga Chiefsi ubili u pojam, qq

21 minutes ago, freakns said:

inace, highlight kola je Lamarova verzija butt fumble... kako su ga Chiefsi ubili u pojam, qq

Sinoć se naoštrio da geldam dobru tekmu, ono kurac, na početku treće već sve bilo gotovo... :(

IMG_20250928_142428863_HDR.jpgZanimljiva tekma, možda sa malo previše uzbuđenja na kraju za navijače Stilersa. Iznenadio me broj Vikinga, ali sam onda skontao da oni imaju još jednu temu sledeće nedelje u Londonu.

Atmosfera dobra što se kaže "Niko nikom ne jebe mater"

Dosta ima NFL dešavanja po gradu za navijače od tailgate žurke, random bivših igrača pa sve do skill testova sa dodavanjem, šutiranjem, flag football, itd.

Sve u svemu sjajno iskustvo, dobra mesta lep stadion a čak je i vreme u Dablinu poslužilo

IMG_20250928_134104076_HDR.jpgIMG_20250928_165048332_HDR.jpgIMG_20250928_143202254_HDR.jpg

Edited by *edited by mod

16 hours ago, theanswer said:

Žule komentariše NFL od 2001. i ne zna da su Stilersi sad išli 4th down da isprovociraju kaznu Minesote.

Ne zna, jer ga boli kurac. On je tu da melje non stop na bilo koju temu u bilo kom sportu i nema vremena da nešto uči. Kad su bili oni prvi prenosi domaćeg AF, ima 20 godina skoro, tražio je bio da mu se da statistika da ima šta da priča. Na sastanku je bio skroz profi, dobio je šta je tražio i onda na utakmici rekao "nisam imao vremena da pogledam". Posle par sezona nije znao da kaže ime lige, al nije bilo šanse da ga neko natera, objašnjenje "šef ga obožava, radi šta god treba kad god treba".

Nevezano za fudbal, to je realnost svakog posla, šefovi isto hoće da sve ide glatko u organizaciji, a kakav proizvod isporučuju koga boli kurac.

Evo me na infuziji...

U 5 ujutru se derem na TV...

Našem treneru ST bih uručio otkaz još na stadionu...

Oh wait on je i pomoćnik HC...

😡😡😡

Na kraju smo se mi "izvukli"...

E naravno ova tekma je "scorigami"...

Sledeće nedelje smo mirni, ne možemo da izgubimo.

29 minutes ago, Venom said:

Ne zna, jer ga boli kurac. On je tu da melje non stop na bilo koju temu u bilo kom sportu i nema vremena da nešto uči. Kad su bili oni prvi prenosi domaćeg AF, ima 20 godina skoro, tražio je bio da mu se da statistika da ima šta da priča. Na sastanku je bio skroz profi, dobio je šta je tražio i onda na utakmici rekao "nisam imao vremena da pogledam". Posle par sezona nije znao da kaže ime lige, al nije bilo šanse da ga neko natera, objašnjenje "šef ga obožava, radi šta god treba kad god treba".

Nevezano za fudbal, to je realnost svakog posla, šefovi isto hoće da sve ide glatko u organizaciji, a kakav proizvod isporučuju koga boli kurac.

Tačno tako. Opasna kurcobolja.

Sećam se kad je na SK tako lupetao, ja ga pitam "jbte šta ti je znam da znaš sve ovo što bre?"

On kaže:

"Meni je dan počeo u nedelju ujutru sa prenosom ruskog hokeja, u nedelju posle ponoći nisam pri svesti..."

On je meni davno pričao da najviše voli da prenosi lvalifokacije Rolangarosa ili takvog nekog teniskog turnira.

"To ne gleda ni rodbina tenisera, mogu da ćutim 20 minuta niko neće da primeti. Meni "kuca taksimetar" bili me baš..."

To ke SK uveo "radi se na kilo" ovi sa AS nastavili...

Pa jbg, razumem coveka, donekle.... Mislim, da odradjuje posao, pa realno koga boli qrac za tenis ili odbojku, rukomet, NFL I sl.

Eto ti Veljo i Venom pricate da covek prenosi 5-6 sportova. Evo, juce sam Vanju pohvalio (u odnosu na Zuleta,) covek je sam rekao da je ucio Baseball pravila, kako bi mogao da komentira i to na AS. Fudbal i basket znaju u Srbiji manje-vise svi, pa nije neki problem. NFL je dosta zajeban sport, sto se pravila tice, za neko ko ne prati sport. Verovatno, nisam siguran, je sefu sasvim nebitan kvalitet komentara na "ostalim sportovima." Jednostavno SK nekad i AS sada imaju ogroman kvantitet sportova - nije cudo sto se kvalitet komentara smanjuje.

Ali opet, 20+ godina. Pa curling pravila bi naucio za to vreme.

Možemo da se složimo da nije on kriv niti mnogo bitan, nego je proizvod sistema u kom živimo. Da neko zahteva nešto više, dobili bi nešto više, pravo pitanje je zašto njegovog urednika boli kurac. Moguće da su finansije takve da se trenutno isplati samo tako neki lik koji će da radi od jutra do sutra bez mnogo filozofije, mada bih tu lično bio kreativniji i pustio recimo bez komentatora. To je još jeftinije. Ili našao neki AI startup, ne može da bude gore od njega.

Meni je lično uvek bilo stalo da posao koji radim odradim pošteno u okviru svojih mogućnosti, mada što sam stariji razumem više i kurcobolju. Ali što kaže naš narod, krčag ide na vodu dok se ne razbije, može da se otaljava dok ne bude moglo.

Nije on oduvek radio za ove degenerike što prenose kupe za 600 miliona eura a komentatori im rade za 40.000 dinara

Počeo je na 3K. To je bilo 2001. godine. I trajalo barem 6-7 godina.

Tad nije prenosio tenis i ostalo, samo nfl, komentator je bio 3 sata nedeljno. Par meseci godišnje. I da ga je to zanimalo, imao je i više nego dovoljno vremena da nauči bukvalno sve što mu je potrebno da može odraditi pristojan prenos.

Ja sam ga jednom uhvatio da prenosi, on i Erceg prenosili. Peja ko stondiran. Na 3K je bio žestoki hyper. Svaki put kad random rb ima 100 yarda i 2TD, Peja počne da viče ko nenormalan DA LI PRISUSTVUJEMO STVARANJU NOVE LEGENDE DA LI JE SAMKON GADO NOVI BARRY SANDERS?!

lolol