September 16, 2025Sep 16 cini se da je Burrow out for season. a taman su nesretni dobili prve dve tekme.EDIP: kad smo kod povreda. Kancey je out for season. takodje, Goedeke, startni RT i covek koji je dobio extension 4/90 je morao da izadje zbog povrede stopala, i nakon tekme je bio na stakama. kako jebeno sjajno, oba tekla su nam out jer se Wirfs i dalje oporavlja od operacije kolena Edited September 16, 2025Sep 16 by freakns
September 21, 2025Sep 21 On 16. 9. 2025. at 19:16, freakns said:cini se da je Burrow out for season. a taman su nesretni dobili prve dve tekme.EDIP: kad smo kod povreda. Kancey je out for season. takodje, Goedeke, startni RT i covek koji je dobio extension 4/90 je morao da izadje zbog povrede stopala, i nakon tekme je bio na stakama. kako jebeno sjajno, oba tekla su nam out jer se Wirfs i dalje oporavlja od operacije kolenaI Mauh kraj sezone. Kakav maler jbt, 3 od 5 OL startera.
September 21, 2025Sep 21 Hteo sam da pitam @Frank Pembleton jos pre neki dan. Jel' znas zasto Arena ne prenosi Koledz fudbal? Imao je SK prava za to prosle godine...
September 21, 2025Sep 21 Ko je gluplje izgubio LA ili GB? Edit: i TB se uključili u trku za najgluplji poraz kola...
September 21, 2025Sep 21 Just now, levi said:koliko izblokiranih šuteva odjednom, jel su tu nešto menjana pravilaI ja sma to pomislio, ali mislim da nisu... Ovo na TB i i Jets, je čisto i glupo koliko je čisto, čovek je prošao kao da nikog okolo nema, niko ga izgleda nije ni dotakao... Neverovatno...
September 22, 2025Sep 22 Ja sam u subutu naleteo na nekih 5-6 utakmica koledža na YT. Znam da sam video dva Oregona, Bila je Florida, bio je Auburn. Streamuju neki divljaci. Koga zanima neka potraži. Mislim da je u Velikoj Jabuci vreme za Rukija.
September 22, 2025Sep 22 11 hours ago, radisa said:TB ipak dobi, nekako...da smo igrali protiv bilo koga osim ovih invalida, izgubili bi.
September 22, 2025Sep 22 18 hours ago, mandingo said:I Mauh kraj sezone. Kakav maler jbt, 3 od 5 OL startera.nista mi ne pricaj... imamo 3-0, i u katastrofalnoj smo situaciji.samo u prvom driveu imali smo 5 offensive holdinga. i da to ne bude sve, Evans sjebe hamstring. znaci na Filu idemo bez 3 startna OL, prvog i drugog hvataca. bukvalno treba da izvedemo rezervnu postavu, predamo tekmu i nadamo se da ce neko biti citav za Seahawkse
September 22, 2025Sep 22 1 hour ago, Jean-Luc Picard said:Ja sam u subutu naleteo na nekih 5-6 utakmica koledža na YT. Znam da sam video dva Oregona, Bila je Florida, bio je Auburn. Streamuju neki divljaci. Koga zanima neka potraži.Mislim da je u Velikoj Jabuci vreme za Rukija.Ma nije mi problem za CFB strimove. Samo se cudim zasto ih nema na areni. Subota valjda. Dart mora protiv Chargersa da startuje. DL nije nista posebno. Screens, kratki pasovi....20 minutes ago, freakns said:nista mi ne pricaj... imamo 3-0, i u katastrofalnoj smo situaciji.samo u prvom driveu imali smo 5 offensive holdinga. i da to ne bude sve, Evans sjebe hamstring. znaci na Filu idemo bez 3 startna OL, prvog i drugog hvataca. bukvalno treba da izvedemo rezervnu postavu, predamo tekmu i nadamo se da ce neko biti citav za SeahawkseUzas. Mada mislim da se Wirfs mozda vrati za Filu. Mozda. Plus Egbuka i Bucky kidaju. OL je ozbiljan problem. Mada Jetsi Ako nesto imaju, to je pass rush. I kod Chargersa je mini bolnica. Slater je otisao za sezonu, Becton concussion protocol. Najee je posebna prica. Rvanje 4 godina u AFC severu, nijednu tekmu nije propustio - dolazi kod nas, umalo da se oslepi na 4th of July vatrometu i juce mu pukla ahilova bez kontakta. Neverovatno.
September 22, 2025Sep 22 16 hours ago, mandingo said:Hteo sam da pitam @Frank Pembleton jos pre neki dan. Jel' znas zasto Arena ne prenosi Koledz fudbal? Imao je SK prava za to prosle godine...Ono koliko ja znam ta prava su "ostala ostatku SK npr SKHR" mislim da oni prenose...A ne znam i gde bi AS njih "udenula"...
September 22, 2025Sep 22 12 hours ago, levi said:koliko izblokiranih šuteva odjednom, jel su tu nešto menjana pravilaNisu. Ustvari nisu u korist odbrane. Videli smo sta moze da se desi Ako se naslonis na centra, kao Broncosi prosle nedelje. McDonald je jednostavno imao super atletsku akciju, koju je perfektno tajmirao. Davis je razbucao protekciju Ramsa, to sto je jos vratio loptu za TD, pritom trcao 18.5 mph je nestvarno.
September 22, 2025Sep 22 A što se tiče one naše sramote od sinoć....Totalni raspad GB, ajde odbrana još i nekako. Ja imam tu "meru" ako DEF zadrži bilo koji tim ispod 20 poena, ta utakmica mora da se dobije. Mora.I tu prestaje svaka priča o napadu. Onoliko pasova Jacobs-u iza linije pa onda on rilja...Jbte kakav je to playbook...I onda ono sa ST!A imamo najplaćenijeg trenera ST u ligi.Mi smo nemu izmislili neku funkciju pomoćnika HC da bi mogli da mu damo još para 😳