Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

cini se da je Burrow out for season. a taman su nesretni dobili prve dve tekme.

EDIP: kad smo kod povreda. Kancey je out for season. takodje, Goedeke, startni RT i covek koji je dobio extension 4/90 je morao da izadje zbog povrede stopala, i nakon tekme je bio na stakama. kako jebeno sjajno, oba tekla su nam out jer se Wirfs i dalje oporavlja od operacije kolena

Edited by freakns

• Replies 8.7k
  • Views 397k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 16. 9. 2025. at 19:16, freakns said:

cini se da je Burrow out for season. a taman su nesretni dobili prve dve tekme.

EDIP: kad smo kod povreda. Kancey je out for season. takodje, Goedeke, startni RT i covek koji je dobio extension 4/90 je morao da izadje zbog povrede stopala, i nakon tekme je bio na stakama. kako jebeno sjajno, oba tekla su nam out jer se Wirfs i dalje oporavlja od operacije kolena

I Mauh kraj sezone. Kakav maler jbt, 3 od 5 OL startera.

Hteo sam da pitam @Frank Pembleton jos pre neki dan. Jel' znas zasto Arena ne prenosi Koledz fudbal? Imao je SK prava za to prosle godine...

Ko je gluplje izgubio LA ili GB? fantom

Edit: i TB se uključili u trku za najgluplji poraz kola... fantom

koliko izblokiranih šuteva odjednom, jel su tu nešto menjana pravila

Just now, levi said:

I ja sma to pomislio, ali mislim da nisu... Ovo na TB i i Jets, je čisto i glupo koliko je čisto, čovek je prošao kao da nikog okolo nema, niko ga izgleda nije ni dotakao... Neverovatno...

TB ipak dobi, nekako...

Dobar witching hour. Ja sam kao za inat uglavnom pratio Stilerse i GB

200.gif

Ja sam u subutu naleteo na nekih 5-6 utakmica koledža na YT. Znam da sam video dva Oregona, Bila je Florida, bio je Auburn. Streamuju neki divljaci. Koga zanima neka potraži.

Mislim da je u Velikoj Jabuci vreme za Rukija.

11 hours ago, radisa said:

TB ipak dobi, nekako...

da smo igrali protiv bilo koga osim ovih invalida, izgubili bi.

18 hours ago, mandingo said:

I Mauh kraj sezone. Kakav maler jbt, 3 od 5 OL startera.

nista mi ne pricaj... imamo 3-0, i u katastrofalnoj smo situaciji.

samo u prvom driveu imali smo 5 offensive holdinga. i da to ne bude sve, Evans sjebe hamstring. znaci na Filu idemo bez 3 startna OL, prvog i drugog hvataca. bukvalno treba da izvedemo rezervnu postavu, predamo tekmu i nadamo se da ce neko biti citav za Seahawkse

1 hour ago, Jean-Luc Picard said:

Ja sam u subutu naleteo na nekih 5-6 utakmica koledža na YT. Znam da sam video dva Oregona, Bila je Florida, bio je Auburn. Streamuju neki divljaci. Koga zanima neka potraži.

Mislim da je u Velikoj Jabuci vreme za Rukija.

Ma nije mi problem za CFB strimove. Samo se cudim zasto ih nema na areni. Subota valjda.

Dart mora protiv Chargersa da startuje. DL nije nista posebno. Screens, kratki pasovi....

20 minutes ago, freakns said:

nista mi ne pricaj... imamo 3-0, i u katastrofalnoj smo situaciji.

samo u prvom driveu imali smo 5 offensive holdinga. i da to ne bude sve, Evans sjebe hamstring. znaci na Filu idemo bez 3 startna OL, prvog i drugog hvataca. bukvalno treba da izvedemo rezervnu postavu, predamo tekmu i nadamo se da ce neko biti citav za Seahawkse

Uzas. Mada mislim da se Wirfs mozda vrati za Filu. Mozda. Plus Egbuka i Bucky kidaju. OL je ozbiljan problem. Mada Jetsi Ako nesto imaju, to je pass rush.

I kod Chargersa je mini bolnica. Slater je otisao za sezonu, Becton concussion protocol. Najee je posebna prica. Rvanje 4 godina u AFC severu, nijednu tekmu nije propustio - dolazi kod nas, umalo da se oslepi na 4th of July vatrometu i juce mu pukla ahilova bez kontakta. Neverovatno.

16 hours ago, mandingo said:

Hteo sam da pitam @Frank Pembleton jos pre neki dan. Jel' znas zasto Arena ne prenosi Koledz fudbal? Imao je SK prava za to prosle godine...

Ono koliko ja znam ta prava su "ostala ostatku SK npr SKHR" mislim da oni prenose...

A ne znam i gde bi AS njih "udenula"...

12 hours ago, levi said:

Nisu. Ustvari nisu u korist odbrane. Videli smo sta moze da se desi Ako se naslonis na centra, kao Broncosi prosle nedelje. McDonald je jednostavno imao super atletsku akciju, koju je perfektno tajmirao. Davis je razbucao protekciju Ramsa, to sto je jos vratio loptu za TD, pritom trcao 18.5 mph je nestvarno.

A što se tiče one naše sramote od sinoć....

Totalni raspad GB, ajde odbrana još i nekako. Ja imam tu "meru" ako DEF zadrži bilo koji tim ispod 20 poena, ta utakmica mora da se dobije. Mora.

I tu prestaje svaka priča o napadu. Onoliko pasova Jacobs-u iza linije pa onda on rilja...

Jbte kakav je to playbook...

I onda ono sa ST!

A imamo najplaćenijeg trenera ST u ligi.

Mi smo nemu izmislili neku funkciju pomoćnika HC da bi mogli da mu damo još para 😳