morgana Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 ali evo paralelno i prilicnog oporavka scene, u sasvim grasrut maniru, mada sa niskim plafonom jer nema valjane medijske podrske. svasta ima po lokalnim klubovima, beograd, zagreb, a i provincija.
Lancia Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 pa ima istine u ravanelijevoj tezi, ne postoji polje zajednickog iskustva kakvo je ranije postojalo. pusti, sta ja znam, nekog od ovih tekucih kantautora, mikija solusa npr, na rts, hrt, pink, eto ti zvijezde. ali hrt, a pogotovo rts, muziku daje na kasicicu, mtv je rijetko kome na top mjestu na daljinskom, a pink ne znam ni zasto sam pomenula. e, ajd da i ja iskoristim situaciju, moze li neko molim vas da mi nabroji par aktuelnih pank bendova u srbiji i hrvatskoj? ne odmicem dalje od srba iz zagreba. To nikad nije bilo IN, alternativa je super i treba da postoji, koliko god opskurna i na margini, meni je interesantan fenomen umiranja zvezda, tj nenastajanja novih, zamor materijala, nekompatibilnost sa publikom ili je lajv sou pojeo sve, a opet pricamo da TV umire...onda je internet kriv, nema druge.
MancMellow Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) Ma da, ali, ok, ne pricam samo o ex-YU, to je globalni fenomen. Poslednji stvarno novi pravci u popularnoj muzici su se pojavili ima već 10tak i više godina. To nije slučajno. Edited February 9, 2017 by MancMellow
morgana Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 To nikad nije bilo IN, alternativa je super i treba da postoji, koliko god opskurna i na margini, meni je interesantan fenomen umiranja zvezda, tj nenastajanja novih, zamor materijala, nekompatibilnost sa publikom ili je lajv sou pojeo sve, a opet pricamo da TV umire...onda je internet kriv, nema druge. pa ja uopste ne polemisem sa tvojim stavom, nego sam ubacila svoje pitanje da ne bih otvarala novi topik
Meazza Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Muzika je nekad bila kao religija, bendovi koje slusas su bili deo tvog identiteta. Najbolji odgovor je dao MocaVukotic, zato sto vise sve to nije bitno.
Lancia Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 pa ja uopste ne polemisem sa tvojim stavom, nego sam ubacila svoje pitanje da ne bih otvarala novi topik xaxa, pa ne polemisem ni ja s tobom, nego se samo nadovezujem, eto, btw, nemam pojam o novijoj sceni i ono sto cujem, zaboravim u roku od odmah.
Meazza Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 (edited) Nego jebes zvezde, ima li u zadnjih 15 godina albuma koji su na muzickom nivou jednog "Dark side of the moon", ili pesama kvaliteta jedne "Bohemian rhapsody"? Edited February 9, 2017 by IndridCold
Lancia Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nego jebes zvezde, ima li u zadnjih 15 godina albuma koji su na muzickom nivou jednog "Dark side of the moon", ili pesama kvaliteta jedne "Bohemian rhapsody"? pa ko da ti napravi tako nesto, ako ne zvezde, Dzastin Biber?
iDemo Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Nego jebes zvezde, ima li u zadnjih 15 godina albuma koji su na muzickom nivou jednog "Dark side of the moon", ili pesama kvaliteta jedne "Bohemian rhapsody"? U mom slucaju ovo pitanje glasi - "zasto sam prestao da slusam novu muziku pre 20-25 godina?". I da zabelezim - Queen nikad nesto nisam imao zivaca da slusam.
iDemo Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 pa ko da ti napravi tako nesto, ako ne zvezde, Dzastin Biber? Nema on vremena, k@ra maloletnice i one malo starije...
Meazza Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 pa ko da ti napravi tako nesto, ako ne zvezde, Dzastin Biber? Sto mora dobra muzika da bude nuzno mega popularna?
morgana Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 queen je jeziv. taj nivo jezivosti dostigao je i muze. eto dokaza da precijenjena muzika nije propala!
iDemo Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 queen je jeziv. taj nivo jezivosti dostigao je i muze. eto dokaza da precijenjena muzika nije propala! +1 bobu fala, nisam jedini.
Lancia Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Sto mora dobra muzika da bude nuzno mega popularna? Kako bi inace Morgana i ti culi za Queen, vatajuci Radio RadisuLuksemburg?
Meazza Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 queen je jeziv. taj nivo jezivosti dostigao je i muze. eto dokaza da precijenjena muzika nije propala! Dobro, sve je precenjeno, to smo vec apsolvirali.
Recommended Posts