levi Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Nije mi jasno kako su uspeli da ne daju Sančezu 3 bonusa. Ozil ima i žuti karton
Gylfi Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Al će zato sad osećam Capue da podivlja :ziga: Nije mi jasno kako su uspeli da ne daju Sančezu 3 bonusa. Ozil ima i žuti karton Važnije 4 van-meta šuta od svega ostalog, kaže BPS. Nabijem ga.
malkin Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 E jesi ga iskuko kako samo ti znas :D Cestitam,rekao sam ti jos davno da ces izboriti opstanak... hvala, to je sad valjda stvarno to. sve i da Kejnara izdivlja najstrašnije, pretekao sam zokija u klasiku. u inat dušmanima: Samo Ruxi ima šanse protiv Zokija.
zoki Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Sjebao sam ovo kolo načisto, ode 36 dobrih gw-ova niz vodu.. Sa Johnom u poslednjem kolu borba za direktan plasman i praćenje rezultata na dnu premera.. Sjajna zabava Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
John Coltrane Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Sjebao sam ovo kolo načisto, ode 36 dobrih gw-ova niz vodu.. Sa Johnom u poslednjem kolu borba za direktan plasman i praćenje rezultata na dnu premera.. Sjajna zabava Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока Jos ako CK izgubi moglo bi se i sa drugog mesta vratiti u Premer
adasevic Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Sjebao sam ovo kolo načisto, ode 36 dobrih gw-ova niz vodu.. Sa Johnom u poslednjem kolu borba za direktan plasman i praćenje rezultata na dnu premera.. Sjajna zabava Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока Ja sam bio najpozeljniji rival u barazu, zbog 2 meseca potpunog kolapsa, al kako stvari stoje sada, ovom nadam se pobedom protiv Argentine cu i matematicki obezbediti mesto van baraza, tako da ce te kalkulacije ipak proci bez mene :)
Svarog Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 ja bih želeo da se zahvalim svojim roditeljima, supruzi, prijateljima, kolegama, Žigi, adminima ovog foruma i svim onim ljudima dobre volje koji su me podržali u odluci da stavim De Brujnea za kapitena u ovom kolu. da nije bilo vas izgubio bih od neaktivnog protivnika. hvala vam svima, ova tri boda su i vaša.
Moća Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 Ja imam najvise poena iza Zokija ali mi i to ne garantuje nista :( Dusa me boli za par poraza na poen ili dva :(
malkin Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jbt Gabiadini jel ima neka fabrika tutkala koja bi ga htela
Calavera Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 jbt Gabiadini jel ima neka fabrika tutkala koja bi ga htela tako nam i treba kad verujemo u hajp :(
Sam Spade Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 hvala, to je sad valjda stvarno to. sve i da Kejnara izdivlja najstrašnije, pretekao sam zokija u klasiku. u inat dušmanima: Pa ti budi 17, šta se trtiš gore? Inače, bataljujem da pratim moj rezultat i bacam se na derbi Broda .Ajde Zoki!
MancMellow Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 (edited) stoj, zaustavljate, prekidajte utakmicu! Edited May 18, 2017 by MancMellow
Recommended Posts