March 16Mar 16 1 minute ago, Mel said:Hohoho, pa odkad se MS daje studentariji.Neka UV celija sa sirokim protokom i da pevate.MS sam prvi put samostalno dotakla rukom imala sam preko 30/.Znaci ima nade za meneMa ok, nisam.morala ja da radim samostalno, ali nisu mi dali ni da vidim, spremila sam uzorke i predala ih dalje, dobila posle tabele sa rezultatima :/
March 16Mar 16 16 minutes ago, Midžeta said:Znaci ima nade za meneMa ok, nisam.morala ja da radim samostalno, ali nisu mi dali ni da vidim, spremila sam uzorke i predala ih dalje, dobila posle tabele sa rezultatima :/Ja sam i na PhDju radila tako. Jos super kad mi uzmu uzorke, jer su studenti svakakvo smece davali, onda isprljaju coveku MS, onda ga ovaj nekoliko nedelja cisti i stabilizuje da ga vrati u zivot. Objasnjavala sam svaki put, preciscen je uzorak, nije iz celija, skroz cist protein, ovo je u puferu, filtriran i ne agregira ...Kad sam prvi put sama smela da radim na MSu, jedno 2-3 godine sam zivela u sobi sa MSom. Bas mi je prijao taj posao tad. Ja sam htela jos na tu stranu da se razvijam, analitika mi je uvek bila super, ali eto.
March 16Mar 16 Koliko alhemicarki na forumu. Sad moram da se pazim na sledecem okupljanju kad se neka ponudi da donese pice.
March 16Mar 16 E, ovo mene pokreće na zavist: što nisam završila hemiju, a mogla sam, i znala i sve. Joj, kud me primiše ovde (rezervna varijanta mi je bila da pređem Vasinu i na pmf)
April 8Apr 8 N1 Info RSMitropolit Irinej: Osnivamo crkveni univerzitet, državni...Mitropolit novosadski i bački Irinej izjavio je da Srpska pravoslavna crkva (SPC) osniva crkveni univerzitet, da na to imaju pravo verske zajednice u drugim držMitropolit Irinej: Osnivamo crkveni univerzitet, državni su doživeli kataklizmu
April 8Apr 8 021.rsMitropolit Irinej: SPC pokreće univerzitet, državni doživ...Mitropolit novosadski i bački Irinej izjavio je da Srpska pravoslavna crkva osniva crkveni univerzitet, dodajući da su postojeći državni univerziteti u Srbiji doživeli "kataklizmu".
April 8Apr 8 8 minutes ago, klimt said:021.rsMitropolit Irinej: SPC pokreće univerzitet, državni doživ...Mitropolit novosadski i bački Irinej izjavio je da Srpska pravoslavna crkva osniva crkveni univerzitet, dodajući da su postojeći državni univerziteti u Srbiji doživeli "kataklizmu".Pa da, lepo je ona SPS kadrovka pričala o pravoslavnim katodnim cevima, kapiram da će ona biti dekanka odseka za mirotočive nuklearne pomanije..
April 9Apr 9 Popular Post Kad sam rodjen u pogresno vreme. Da sam mladji pa da upishem pravoslavnu arhitekturu, odsek dzinovski krstovi na raskrsnicama.
April 9Apr 9 2 minutes ago, Lo Zingaro said:Kad sam rodjen u pogresno vreme. Da sam mladji pa da upishem pravoslavnu arhitekturu, odsek dzinovski krstovi na raskrsnicama. Za obrazovanje nikad nije kasno .Celozivotno ucenje
April 9Apr 9 3 hours ago, Lo Zingaro said:Kad sam rodjen u pogresno vreme. Da sam mladji pa da upishem pravoslavnu arhitekturu, odsek dzinovski krstovi na raskrsnicama. Arhitektonski studio Krstivoje.
April 9Apr 9 3 hours ago, Lo Zingaro said:Kad sam rodjen u pogresno vreme. Da sam mladji pa da upishem pravoslavnu arhitekturu, odsek dzinovski krstovi na raskrsnicama. Nikad nije kasno!Mogli bi da vidimo sa njima da nam daju parapsihopatološku katedru da otvorimo, kapiram za dovoljno love sve može 🤣
April 9Apr 9 Programski je bitno samo da se prati koncept kružnih tokova, davno napušten još u doba rimskih foruma.
April 9Apr 9 Ništa mi nije jasno oko ovog crkvenog univerziteta, kako su oni to zamislili i koji će tu fakulteti da budu...npr., koju biologiju će da uče studenti? Fiziku, hemiju, medicinu? Ili oni to planiraju fakultete sa sekularnim programom, da tako kažem, ali pod okriljem crkve? To tek nema smisla...da ne počinjemo sa time koliko je vremena potrebno za takvu akciju, pronaći profesorski kadar, uskladiti sve to sa nekim svetskim standardima (ako je uopšte cilj da to bude usklađeno). Nešto mi to ne deluje izvodljivo, pa ne pravi se univerzitet za godinu dana.