Time Crisis Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 (edited) Neko obratio pažnju na sudiju? Odličan u to malo scena što je imao. :) I don't think I want toanswer that question.You kind of have to, Mr. Williams.Not true, not true. It's calledthe Fifth Amendment.You're concernedabout self-incrimination?What for? I ain't do nothing.Then do us all a favorand answer the question....Is the Fifth okay here?No. That train's leftthe station, Mr. Williams. Edited September 8, 2016 by Time Crisis
Ajant23 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 (edited) edit Pobrkao -_- Edited September 8, 2016 by Ajant23
Sara Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Gledao neko ? http://www.imdb.com/title/tt3281796/?ref_=nv_sr_2
Renegade Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Neko obratio pažnju na sudiju? Odličan u to malo scena što je imao. :) I don't think I want to answer that question. You kind of have to, Mr. Williams. Not true, not true. It's called the Fifth Amendment. You're concerned about self-incrimination? What for? I ain't do nothing. Then do us all a favor and answer the question. ... Is the Fifth okay here? No. That train's left the station, Mr. Williams. Dobar je sudac :D
Milosh76 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Gledao neko ? http://www.imdb.com/title/tt3281796/?ref_=nv_sr_2 Gledam ja tj, odgledao sam sve sto je izaslo osim sedme epizode trece sezone. Zanimljivo, na momente naivno...moze da se gleda da prodje vreme. Nije losa.
Milosh76 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Ima dosta scena sexa, ne eksplicitnog, latino riba nije neka... Al generalno nije lose... probaj...
Sara Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 ona pigmej-crnkinja? grozna je. Ima li neka bolja?
Time Crisis Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Dobar je sudac :D Lolol, vidim poznat mi, ali nisam skontao. :D
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 kad sam video dzeni soprano kao onu radnicu centra za odvikavanje, mislio sam da ce prica ici negde ka tom pravcu, ono tjorak
Weenie Pooh Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Pogledao i ja The Night Of, poslednji od sve dece, i prilično mi je OK. Kao što je neko ranije napisao, deluje da su malo prevelike teme zagrizli da bi ih odradili u samo osam epizoda, ali all things considered dosta dobar posao. Turturro nosi celu seriju, fenomenalan je. Ne znam da li ima performansa koji mi se ne sviđaju, možda jedino Omaru ne leži da izigrava Avona. Rasplet je malo zbrda-zdola, reklo bi se da nisu mogli da se odluče kakav ton žele pa su pomešali sve i svašta. Npr. potpuno je suvišna pri kraju ona scena kad tužiteljka ide kod penzionisanog pandura, pokazuje mu sliku pravog ubice sa mrskog nam Wall St., i kao "Let's go get him!" A onda se on valjda vraća iz penzije da bi ovog skembao u nekom epilogu? Štrči užasno, za mene je dovoljno svetla na kraju tunela bilo u tome što su prikazali nesrećnu mačku kod Turturra u stanu, nije trebalo trpati i ovo. Chandra subplot resolution isto deluje nakalemljeno bezveze, posebno jer se pokazao apsolutno nebitnim za ishod slučaja. Ali to su sve sitnice.
kud u maglu Simoviću Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 jel neko otpratio river. pokušavam iz tri puta e01 al ne ide
darling Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 jel neko otpratio river. pokušavam iz tri puta e01 al ne ide Zbindžovo River noćas, meni odlično i pored te razvučenosti, naročito na početku. Skarsgård kida, naravno. Preporuka. Odgledao River do kraja. Ima maestralnih momenata. Stellan je glumcina. definitivno vredi gledati. Meni i dalje smetaju duhovi-manifesti iako mi je jasno zasto su im bili potrebni. Tokom serije sve ih je manje, a zapravo su sve bitniji za pricu. Mozda su mogli da je napakuju i u 4x60 min, prve epizode su jezivo spore.
Recommended Posts