stajebrebilo Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Ti omašio topik... slučajno poslato sa TT
Ajant23 Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Nisam baš siguran da mi je jasno šta hoćeš da kažeš, epizoda se zvala Better Call Saul...
Bogotac Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 Nije ovo topik o Homeland-u,imas poseban topik o toj seriji
Ajant23 Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 (edited) Joj, tek sada shvatam nakon što si mi to lepo naslikao... O-kej, formalno bih se izvinio i Ajantu koji je pokrenuo ovaj topic. Dakle, Ajante, izvini! Ajant: Ma, ništa, mislim da shvatam u čemu je bila igra ovakvog komentara baš na ovom topicu i mogu ti reći da mi je tvoj post draži od petine drugih ovde, a čini mi se da je svakako mnogo dublji i više promišljen od mnogih... Edited November 12, 2015 by Ajant23
stajebrebilo Posted November 12, 2015 Posted November 12, 2015 epizoda se zvala Better Call Saul... Potpuno si u pravu :-) slučajno poslato sa TT
Ajant23 Posted November 12, 2015 Author Posted November 12, 2015 Naravno, upravo smo to ustanovili i pokretač topica i ja :)
Starac Sveta Posted February 15, 2016 Posted February 15, 2016 dakle ovako.AMC trenutno emituje better call saul maraton uz najavu premijere nove sezone vecerac u 10 tj u 4 ujutru po nasem.koga zanima moze pratiti uz more reklama i losu rezoluciju na XBMC(KODI) provereno radi na cCloud tv add-on-u
*edited by mod Posted March 4, 2016 Posted March 4, 2016 Po meni je fino krenulo. Chuk ima vecu ulogu i smisleniju, Sal je manje vise isti i naravno najveca pozitivna promena je to sto su ocigledno poslusali razum ili gledaoce i skapirali koliko je van svakog konteksta da Sal tek tako odbije ponudu iz finala prosle sezone.
Amos Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Ja da se pospem pepelom, Vini je za sve bio u pravu. Druga sezone i nastavak sage o dobrom Dzimiju koji bi da bude dobar al' eto zivot mu ne da.
*edited by mod Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 ja bas imam drugačije vidjenje. on je rešio da sedi na dve stolice. zbog ribe će da bude good guy jimmy I da radi u firmi ali ga lično rajca i voli da bude Sal pa će gde god može da hvata krivine jer voli i jer je takav tip. nije ga život a ni novac naterao da spasava onog debilka sa hamerom.
Amos Posted March 5, 2016 Posted March 5, 2016 Pa upravo je u tome problem. Nije predstavljen kao bad guy koji se menja zbog ribe vec kao good guy koji zbog bezveznih ljudi i situacija oko sebe ulazi u bad guy mod. Sto bi ajde i bilo ok (mada i dalje dosadno do zla boga) da ne znamo onog Sola iz BB. Kako ce od ovog da izvratolomisu do onog mogu samo da zamislim. Druga stvar, da li je stvarno potka prve tri epizode jebeni staracki dom i kako doci do stranki iz istog?! Jedino Majkove scene i vrede nesto jer je ostao veran ulozi koju je imao i pre. Mislim, dva puta sam zaspao od dosade gledajuci lika koga usually obozavam.
Recommended Posts