Ravanelli Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 gledao sam neke dokumentarce međunarodnog vajsa i svi do jednog su sjebani :D uglavnom su dobri i kratki 15-35 min ovaj sa krađom mlada u kirgistanu - youtube.com/watch?v=DKAusMNTNnk o životu u kanalizacijama bogote - youtube.com/watch?v=X4koXeZvAfg dosta tanka priča o najvećoj fabrici lsda iz vizure striptizete koja je tamo visila - youtube.com/watch?v=r7qliVpGEk0
James Marshall Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Je li istina ova inf. koja je procurila na društvenim mrežama o tome ko je zapravo vlasnik licence Vajsa za Srbiju? Vesara
Takeshi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 grcka antena ima ugovor sa vajsom, otud je kod nas.
svashtabezneshto Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 http://www.vice.com/rs/read/on-je-proao-obuku-sad-moe-da-bude-stranaki-bot Čemu služe poeni?Ljudi su se u početku takmičili samo takmičenja radi, a onda su administratori shvatili da treba da uvedu i neke nagrade. Ljudi su mi rekli da najaktivniji u određenom vremenskom periodu (nedelja ili mesec) dobija nagradnu kafu sa, na primer, Nebojšom Stefanovićem ili čak Aleksandrom Vučićem. Nadala sam se da će Vice biti nešto kao kvalitetnija Buka, sa manje dnevnopolitičkih dešavanja.
morgana Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 pa to nije dnevnopoliticki dogadjaj, tema je odlicna ali tekst je potpuno promaseno sasjecen kad se citalac ponada zapletu ili svjedocanstvu, a uvod je spram toga suvise dug.
svashtabezneshto Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Moj komentar nema veze sa postavljenim tekstom. Samo sam htela izraziti svoja očekivanja od portala, mada koga briga za moja očekivanja. A tekst je jedan od lošijih, možda je lošiji samo onaj gde tip kuka kako ne zna da razgovara sa devojkama.
Lrd Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 gledao sam neke dokumentarce međunarodnog vajsa i svi do jednog su sjebani :D uglavnom su dobri i kratki 15-35 min ovaj sa krađom mlada u kirgistanu - youtube.com/watch?v=DKAusMNTNnk o životu u kanalizacijama bogote - youtube.com/watch?v=X4koXeZvAfg dosta tanka priča o najvećoj fabrici lsda iz vizure striptizete koja je tamo visila - youtube.com/watch?v=r7qliVpGEk0 Ne samo to, nego su često dosta tanki što se tiče pravih dokumentarnih standarda, ali su sjajni jer dotiču takve teme. Na mene je i dalje najviše ostavio utisak onaj putopis Severne Koreje, gledaj ako nisi. Je li istina ova inf. koja je procurila na društvenim mrežama o tome ko je zapravo vlasnik licence Vajsa za Srbiju? Vesara Nije istinita*, ali 1 Vesić Goran je toliko povezan sa svima uzduž i popreko da ne znam gde nema umešane prste, a da ima iole para. pa to nije dnevnopoliticki dogadjaj, tema je odlicna ali tekst je potpuno promaseno sasjecen kad se citalac ponada zapletu ili svjedocanstvu, a uvod je spram toga suvise dug. Sve se slažem. :o Odlična tema, bezveno odrađena.
Frank Pembleton Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 To povezivanjem Vesića sa skidanjem fotke pa je to znak da je on iza njih je nabadanje po mraku... Poslato sa WC šolje by BVK
archi Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pesničenje. http://www.vice.com/rs/read/prvi-put-na-pesnienju
*edited by mod Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Nego jel se to meni čini ili ispade srpsko tržište premalo za tarzaniju, njuz, vukajliju i viče. reklo bi se da je Tarzanija krenula u ofanzivu po kobkurenciji. jes jadno i jalovo ali se koprcaju.
Ariel Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 lol status na fejsu ofanziva po konkurenciji. proziva ih dečko jer su mu sranje... i jer su napisali glup neki tekst o nišu, a on je iz niša.
ToniAdams Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Ovo mi je mnogo smešno. meni to vise divna topla ljudska prica
salerokada Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Ovo mi je mnogo smešno. Da čovek umre od smejanja...
Lrd Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Zbog ovakvih tekstova sam se radovao Vajsu u Srbiji i zbog ovakvih tekstova mogu da pređem preko zaista ogromne količine besmislica i ispraznosti koji se tamo pojavljuju. http://www.vice.com/rs/read/homeopatija-lecnje-secernom-vodicom
Recommended Posts