June 11Jun 11 2 minutes ago, Klara said:Može napolju isto što i unutra.Može, al moj dragi je suviše sramežljiv.
June 11Jun 11 1 minute ago, Mel said:Kad ljudi krenu da prestanu da se zaljubljuju?Vi ovde svi ko neka omladina.Mi smo zaljubljeni jer nam je mlada duša
June 11Jun 11 Just now, Svemir Zeka said:Može, al moj dragi je suviše sramežljiv.On nosi jaknu sa nitnama
June 11Jun 11 3 minutes ago, Mel said:Kad ljudi krenu da prestanu da se zaljubljuju?Vi ovde svi ko neka omladina.Kako to misliš KAO? :D 🩷
June 11Jun 11 5 minutes ago, Svemir Zeka said:Može, al moj dragi je suviše sramežljiv.Mozda samo ne zeli da ga hapse.
June 11Jun 11 Držala danas odbranu rada "Psihologija ljubavi i zaljubljenosti" Nas tri iz komisije iskoristile priliku da se ispričamo ko je kako zaljubljen, ko voli, šta ide a šta ne ide zajedno...devojčica jedva čeka da pobegne
June 11Jun 11 5 hours ago, Mel said:Kad ljudi krenu da prestanu da se zaljubljuju?Kad postanu samodovoljni/sposobni za samostalan zivotKad u sebi uspeju da nadju sta su celog zivota trazili u drugimaKad im se hormoni uravnotezeKad nekoliko puta polome razlicite zube o razlicite oraseKad postanu prijatenji/roditenji sami sebiKad ozdrave od svih i svega