June 11Jun 11 38 minutes ago, Ratamahatta said:Kad postanu samodovoljni/sposobni za samostalan zivotKad u sebi uspeju da nadju sta su celog zivota trazili u drugimaKad im se hormoni uravnotezeKad nekoliko puta polome razlicite zube o razlicite oraseKad postanu prijatenji/roditenji sami sebiKad ozdrave od svih i svegaI tokom svih ovih situacija i nakon njih: neko će opet moći da se zaljubi i da voli.Samodovoljni verovatno ne.edit: Meni je svaka ova navedena stavka pogrešna tvrdnja. Edited June 11Jun 11 by Klara
June 11Jun 11 Obrisan post, taman sam htela da kažem: evo ovo je najveći šaban na forumu, bez premca!
June 11Jun 11 18 minutes ago, Venom said:Tagujte seja ću da budem seks ako niko neće (šabanotti ljaksenare i treba da bude ne obrisan, nego anihiliran)
June 12Jun 12 8 hours ago, Svemir Zeka said:Obrisan post, taman sam htela da kažem: evo ovo je najveći šaban na forumu, bez premca!uvek sve najbolje propustim :( sta je pisalo?
June 12Jun 12 1 hour ago, Mel said:uvek sve najbolje propustim :( sta je pisalo?Napisao kako na ovoj temi pišu sve gospođe, babadevojke i raspuštenice. Neko ga je obrisao, inače bismo se lepo izrazgovarali
June 12Jun 12 17 hours ago, Mel said:Kad ljudi krenu da prestanu da se zaljubljuju?Nikad Jedan lep primer iz okruženja, ona 65, otprilike. Poslednjih godina smo je pominjali samo u kontekstu životnih pehova i zdravstvenih problema. Sretne ljubav iz mladosti, obnove se strasti. Eno ih putuju po Aziji. Ona nikad srećnije i zdravije
June 12Jun 12 10 hours ago, Venom said:Tagujte se, ja sam raspuštenica, Kronos je babadevojka. Ko je gospođa?Babadevojka sa 30+ godina u braku.
June 12Jun 12 Koja je pogrdna reč za muški pandan babadevojkama i zašto se uopšte time baviti na ovoj temi, ali i bilo gde? Batalite.
June 12Jun 12 1 hour ago, Svemir Zeka said:Napisao kako na ovoj temi pišu sve gospođe, babadevojke i raspuštenice. Neko ga je obrisao, inače bismo se lepo izrazgovarali LM, pre 15 godina stigne u moju firmu neki upitnik iz Ministarstva o strukturi zena u preduzetje i pita me tadasnji sef finansija kako da to utvrdimo na osnovu platnog spiska.Reko` Samo im napisi U3 R: Udavace, Udate, Udovice i Raspustenice - neces pogresitiDo duse, imali smo jednog kome je JMBG prikazivao da je zensko, a i bio na porodiljskom - a Svetislav.Ljubav je licno iskustvo svakoga od nas i ne moze se definisati nekim opstim pravilom.Ono sto nas definise, pored ostalih zivotnih iskustava su upravo te ljubavi - srecne ili nesrecne.Svako od nas ima bivsu/bivseg za kojim uzdahne na pomen imena.Zlo bi bilo da nema.