June 20Jun 20 18 hours ago, JudasPriestess said:Gospođa je namirisala udovca u godinama bez ili otuđenog od dece i rešila da obezbedi sebi nekretninu. Koja crna ljubav u tim godinama? Kljukaće ga jakom hranom i muškim tableticama dok ne otegne papke.devojka je lepo napisala da su istih godina a, osim ako žena nije hajlenderka, nema pouzdanog dokaza o tome ko će koliko da živi (dobro, ako izuzmemo detaljčić da si ženu opušteno proglasio i za ubicu).šta znači ovo "koja crna ljubav u tim godinama?" - u kojim godinama se čovek lišava sposobnosti da voli? mislim da je to budalaština i da osobe koje imaju sposobnost da vole tu sposobnost imaju do smrti.životne navike i odluke da se ljudi u određenim godinama (zbog mejnstrim tokova većine života) retko odlučuju na nove veze i odnose ne znači da ti ljudi nisu u stanju da vole.
June 22Jun 22 Što se ljubavi tiče, jutros sam kupila nove saksije i cveće. 🫠Kažem prodavačici: "Ko šta radi, ja samo nešto sadim i presađujem."— Ako! Treba, ako to čoveku ulepša dan i znači mu, ako. Neguješ nešto i gledaš kako raste, napreduje. Deca, životinja, biljke...Ukoliko te to čini srećnom, oporavlja od života i učini da ga zavoliš, i to je valjda neka ljubav.Oporavlja od života.
June 22Jun 22 Tek videh da i ovo postoji na forumu pored teme BRAKPakao Edited June 22Jun 22 by Bogotac
June 22Jun 22 7 minutes ago, Bogotac said:Tek videh da i ovo postoji na forumu pored teme BRAKPakaoPa nije džabe odvojeno
June 22Jun 22 2 hours ago, pariah said:Odoh na ana rs forum da ukradem nečije mišljenje pa ću okačiti ovde kao svoje.Za temu brak možeš da odeš na grindr
June 23Jun 23 19 hours ago, Klara said:Što se ljubavi tiče, jutros sam kupila nove saksije i cveće. 🫠Kažem prodavačici: "Ko šta radi, ja samo nešto sadim i presađujem."— Ako! Treba, ako to čoveku ulepša dan i znači mu, ako.Neguješ nešto i gledaš kako raste, napreduje. Deca, životinja, biljke...Ukoliko te to čini srećnom, oporavlja od života i učini da ga zavoliš, i to je valjda neka ljubav.Oporavlja od života.Ljubav oporavlja od života,da počneš opet da živiš,I da ti treba opet oporavak.Smrt jedva čekam.Circle of Life,Branko Miljković
June 23Jun 23 12 minutes ago, Venom said:Branko Miljkovićvoleo sam jea sreo sam je na trotoaruonoga jutra kad sam se rodioi bilo mi je krivo što je ona postojala i juče
June 28Jun 28 On 23. 6. 2026. at 11:55, Klara said:...a i Gugl ima asocijacije na Miljkovića.Vestacka inteligencija je sirok pojam.
June 29Jun 29 On 22. 6. 2026. at 16:19, Bogotac said:Tek videh da i ovo postoji na forumu pored teme BRAKPakaoJa znam već neko vreme i evo prvi put uđoh, da gvirnem. Čini mi se da nemam šta da ponudim ovde jer su mi sve ljubavi bile toliko različite da ne vidim nikakav putokaz da o tome mislim. Pa i neću, a vala i nisam. Meni se to samo desi. Bude fenomenalno, sačuvaj bože, bilo šta između... Svih živih kombinacija očekivanja i rezultata je bilo. Verujem da će da se desi opet jer me žene oće a i ja oću njih tj tu neku nju, ali stvarno ne mora. Može da zvuči izlizano do sutra, volim ceo svet i znam da mi romantična ljubav nije neophodna da ne bih potonuo, to su fore za lendove.
June 29Jun 29 On 21. 7. 2014. at 22:48, Turnbull said:izgledaju potpuno okupirani jedno drugim i potpuno nesvesni bilo čega drugog - a sa mobilnog im ide neka muzika. Žurim, sustižem ih i u trenutku kad ih prestižem, čujem šta slušaju - Bon Džovijev "Bed of Roses".Dobih instant poriv da uradim nešto nasilno tipa nju da prebijem njega da silujem il tako nešto a krajnje sam nenasilan lik majke mi.Šteta baš a taman video da sam propustio možda lep topik aj da iščitam sad i smorim se na drugom postu nemam više vjere niušta. :(