Saturday at 21:443 days 18 hours ago, JudasPriestess said:Gospođa je namirisala udovca u godinama bez ili otuđenog od dece i rešila da obezbedi sebi nekretninu. Koja crna ljubav u tim godinama? Kljukaće ga jakom hranom i muškim tableticama dok ne otegne papke.devojka je lepo napisala da su istih godina a, osim ako žena nije hajlenderka, nema pouzdanog dokaza o tome ko će koliko da živi (dobro, ako izuzmemo detaljčić da si ženu opušteno proglasio i za ubicu).šta znači ovo "koja crna ljubav u tim godinama?" - u kojim godinama se čovek lišava sposobnosti da voli? mislim da je to budalaština i da osobe koje imaju sposobnost da vole tu sposobnost imaju do smrti.životne navike i odluke da se ljudi u određenim godinama (zbog mejnstrim tokova većine života) retko odlučuju na nove veze i odnose ne znači da ti ljudi nisu u stanju da vole.
Monday at 13:392 days Što se ljubavi tiče, jutros sam kupila nove saksije i cveće. 🫠Kažem prodavačici: "Ko šta radi, ja samo nešto sadim i presađujem."— Ako! Treba, ako to čoveku ulepša dan i znači mu, ako. Neguješ nešto i gledaš kako raste, napreduje. Deca, životinja, biljke...Ukoliko te to čini srećnom, oporavlja od života i učini da ga zavoliš, i to je valjda neka ljubav.Oporavlja od života.
Monday at 14:192 days Tek videh da i ovo postoji na forumu pored teme BRAKPakao Edited Monday at 14:202 days by Bogotac
Monday at 14:272 days 7 minutes ago, Bogotac said:Tek videh da i ovo postoji na forumu pored teme BRAKPakaoPa nije džabe odvojeno
Monday at 19:311 day 2 hours ago, pariah said:Odoh na ana rs forum da ukradem nečije mišljenje pa ću okačiti ovde kao svoje.Za temu brak možeš da odeš na grindr
Yesterday at 09:341 day 19 hours ago, Klara said:Što se ljubavi tiče, jutros sam kupila nove saksije i cveće. 🫠Kažem prodavačici: "Ko šta radi, ja samo nešto sadim i presađujem."— Ako! Treba, ako to čoveku ulepša dan i znači mu, ako.Neguješ nešto i gledaš kako raste, napreduje. Deca, životinja, biljke...Ukoliko te to čini srećnom, oporavlja od života i učini da ga zavoliš, i to je valjda neka ljubav.Oporavlja od života.Ljubav oporavlja od života,da počneš opet da živiš,I da ti treba opet oporavak.Smrt jedva čekam.Circle of Life,Branko Miljković
Yesterday at 09:501 day 12 minutes ago, Venom said:Branko Miljkovićvoleo sam jea sreo sam je na trotoaruonoga jutra kad sam se rodioi bilo mi je krivo što je ona postojala i juče