June 12Jun 12 1 hour ago, Svemir Zeka said:Napisao kako na ovoj temi pišu sve gospođe, babadevojke i raspuštenice. Neko ga je obrisao, inače bismo se lepo izrazgovarali Eh, taman da poleti perje, kad ono nista.
June 12Jun 12 Kad smo kod tagovanja, mada znam da kasnim:ja sam sva tri i gospodja, i raspustenica i babadevojka... i jos po nesto doduse, ali necu da imenujem (bizuterija - majka, zena, kraljica...)neki ovde mogu da potvrde da me na poslu zovu italijanska grofica!!!Izvinjavam se... danas mi je onaj dan... da nema SuklAte isla bih u kafanu...
June 12Jun 12 1 hour ago, gsb said:neki ovde mogu da potvrde da me na poslu zovu italijanska grofica!!!Sjajno Mene kolega zove La Dolce Vita, tumacim u pozitivnom smislu, vredna sam
June 12Jun 12 9 hours ago, Mel said:Eh, taman da poleti perje, kad ono nista.Baš. Hoće neko nama sa jeftinijim ulaznicama da kaže ko je tako bio željan pažnje?
June 12Jun 12 On 7. 6. 2026. at 21:15, Svemir Zeka said:Lep tekst na Demontaži.A ovo je kvarno, to kad stvore odredjenu grupu dugotrajnim «influensingom» sa diskutabilnim ponasanjem,pa onda one koji ih nece u svojoj psiholoskoj blizini, trpaju da su sebicni.Kad ne mogu da nekom uvale nesto tj neku vrstu socijalnih normi na glavna vrata, onda ajde preko okolline, a ako neces onda si sebican.Jesu li ovo od Amera preuzeli i preveli? Edited June 12Jun 12 by Moonwalker
June 13Jun 13 13 hours ago, Pixie said:Baš. Hoće neko nama sa jeftinijim ulaznicama da kaže ko je tako bio željan pažnje? Nisam od pomoci, propustila. I neka sam
June 13Jun 13 14 hours ago, Pixie said:Baš. Hoće neko nama sa jeftinijim ulaznicama da kaže ko je tako bio željan pažnje? Kronos. Sad me nešto obleće da mi objasni, ali sam ga bloknula, čisto da zna da se ne zamara.
June 13Jun 13 4 minutes ago, Svemir Zeka said:Kronos. Sad me nešto obleće da mi objasni, ali sam ga bloknula, čisto da zna da se ne zamara.Zasto me to ne cudi. Znaci nikakva senzacija, samo business as usual.
June 13Jun 13 To je bio toliko ružan, bespotreban i ničim izazvan komentar namenjen isključivo tome da ponizi sve (formulacija je bila takva) ženske učesnike na ovoj temi. Na kraju post obrisan, pojeo vuk magarca, sve ok, idemo dalje.
June 13Jun 13 20 minutes ago, Pixisis said:To je bio toliko ružan, bespotreban i ničim izazvan komentar namenjen isključivo tome da ponizi sve (formulacija je bila takva) ženske učesnike na ovoj temi. Na kraju post obrisan, pojeo vuk magarca, sve ok, idemo dalje.Ja bih pre spekulisala da je to bila specificna vrsta humora, koju ne mogu svi da razumeju i prihvate, a nije ni humor. Ali da, idemo dalje.
June 13Jun 13 10 minutes ago, Pixie said:Ja bih pre spekulisala da je to bila specificna vrsta humora, koju ne mogu svi da razumeju i prihvate, a nije ni humor. Ali da, idemo dalje. Šta znam, o humoristi govori njegov opus u njegovo ime, svi imamo priliku to da čitamo, ništa novo sa te strane.Ovo je više o dvostukom načinu rešavanja uvreda na drugim temama u odnosu na ovaj blanket statement kojim se ponizio celokupan ženski deo učesnika ove teme, i to baš na način na koji društvo obično vređa žene.
June 13Jun 13 1 hour ago, Pixisis said:To je bio toliko ružan, bespotreban i ničim izazvan komentar namenjen isključivo tome da ponizi sve (formulacija je bila takva) ženske učesnike na ovoj temii baš zato izuzetno otkrivajući... ne da je ikakvo iznenađenje od tog džibera skromnih uvida i nesrazmerne samouverenosti.jedina ispravna reakcija na takve - walk around da ne ugaziš, ignore, block.što bi i bilo u mom slučaju nego: nisam htela da SZ ostane sama u zasluženoj kontrauvredi, b) venom je ponudio 1 duhovito i gospodsko poravnanje stvari. Edited June 13Jun 13 by pt 2.0
June 14Jun 14 Popular Post Nešto kratko, (al' slatko :D ) što se tiče ove teme.U blizini mene živi stariji komšija, oko 65+, gledaju nam se terase.Do početka ove godine bio je sam. Dobar čovek, ali bio se zapustio, bezvoljan i zatvoren.Skoro nikad svetlo iz njegovog stana, samo uključen tv i mrak. Terasu zatrpao stvarima, samo njega nema nikad na njoj. Na kraju je terasu sa spoljne strane pokrio nekom očajno sivom ceradom da sakrije haos. :D Na žici se sušio uvek tamni veš, nikad ništa u boji, sve tužno nabacano.Kad, eto, nađe čovek srodnu dušu početkom godine. Vedra gospođa njegovih godina, žiška.Od marta na terasi komšije osvanulo cveće. :D Skinuta siva cerada, prostor očišćen od stvari, okrečeno, iznet baštenski sto sa dve stolice.Popodne komšija sedi na procvetaloj terasi, čita novine.Tu doručkuju, ona prva mahne kad izađem na sunce sa šoljom kafe. :D On ljušti jabuke, seče na kriške i deli ih sa ženom. Mali zajednički obroci, rituali zbližavanja i spajanja.Na žici se šareni veš: njene haljine, njegove nove plave košulje, posteljina nežne boje kajsija. U uglu terase žuti džogeri, uredno se sunčaju posle čišćenja.Komšija obrijan, sav lep u svojoj radosti, živnuo.Noću je stan osvetljeni podnim lampama, i on prodisao, živi. Pojavi se žena i napravi dom.
June 14Jun 14 4 hours ago, Klara said:Noću je stan osvetljeni podnim lampama, i on prodisao, živi.Pojavi se žena i napravi dom.Klasika. Nadam se da joj nece popiti krv na slamcicu kad ga prodje endorfinska faza. Edited June 14Jun 14 by Mel
June 14Jun 14 Joj, bre, Mel Ova naivna čitateljka ne može lako da podnese prelaz “pogled sa Klarine terase u novu ljubav” na tvoj ledeni tuš.Možda baš budu srećni zauvek. Edited June 14Jun 14 by pt 2.0