Jump to content
IGNORED

Fargo

Lrd

Recommended Posts

Posted

Obe tj lošu. Mislim da su Dunsterka i muž joj, ekvivalenti Lestera Nygarda iz prethodne sezone. 

dl queued, volim je u biatch izdanju :wub:

Posted

Trebalo bi da je o ubistvu koji resava cale glavne junakinje iz prve sezone.

Nek me ispravi ko je gledao drugu sezonu.

Posted (edited)

Pa da. Pojavljuje se i pandurka iz prve sezone. 

Missim, nije povezano ni na koji drugi način. 

Isto je sve kao prvo samo e u 70ima. Znači još bolje. 

@bugimen>

Pa nije baš biatch izdanje. :D Očekujem neprijatu. 

Edited by McCabe
Posted

Trebalo bi da je o ubistvu koji resava cale glavne junakinje iz prve sezone.

Nek me ispravi ko je gledao drugu sezonu.

Molly Solverson (pandurka iz prve sezone) je u ovoj sezoni klinka od nekih 6-7 godina.  Njen cale, koji je u prvoj sezoni penzionisani pandur (igrao ga je Keith Carradine), je u drugoj sezoni mlad pandur (oko 30 godina) i jedan je od glavnih likova.  Sad jos nisam provalio da li je diner (restoran) gde pocinje zaplet u drugoj sezoni isti onaj gde je cale Solverson vlasnik/sanker u prvoj sezoni, i gde se dosta puta mnogi likovi nalaze i mimoilaze.

Posted

Molly Solverson (pandurka iz prve sezone) je u ovoj sezoni klinka od nekih 6-7 godina.  Njen cale, koji je u prvoj sezoni penzionisani pandur (igrao ga je Keith Carradine), je u drugoj sezoni mlad pandur (oko 30 godina) i jedan je od glavnih likova.  Sad jos nisam provalio da li je diner (restoran) gde pocinje zaplet u drugoj sezoni isti onaj gde je cale Solverson vlasnik/sanker u prvoj sezoni, i gde se dosta puta mnogi likovi nalaze i mimoilaze.

nije, skroz drugi grad je u pitanju valjda Siux Falls a dajner je u Bemidjiju.

Posted

nisam počeo da gledam, ali baš sam i pretpostavljao da bi druga sezona mogla biti u vezi sa ćaletom i onim slučajem o kojem je govorio u jednoj od epizoda - sad ne znam da li se o tome radi.

Posted

Fino ovo vozi za sad, slicno kao i u prvoj sezoni. 

I druga epizoda vrlo dobra.

Posted

he, meni druga sezona deluje mnogo bolja od prve (onaj Malvo i sve njegove super-akcije su mi bile prilično besmislene, a u drugoj je sve nekako fino zapetljano, zasad)

Posted (edited)

naravno da je bolja. ista je kao prva ali j esmeštena u 70ima. znači bolja. 

jedini slab momenat mi je reminiscencija na rat. ali zato racionalni dijalog u šumi! :Hail:

Edited by McCabe
Posted

Meni je bas taj dijalog bio najslabiji deo epizode, previse je vukao na onaj Gusov susret s Malvom u prvoj sezoni.

Posted

Meni je sezona super za sada, mada mi se cini da na forumu nije tako pracena kao prva

Posted

naravno da je bolja. ista je kao prva ali j esmeštena u 70ima. znači bolja.

jedini slab momenat mi je reminiscencija na rat. ali zato racionalni dijalog u šumi! :Hail:

Dobar dijalog, njuška je Mike.

Odustajem od redovnog pracenja do pretposlednje epizode pa cu na gomili odgledati i sacekati poslednju. Previse mi je nedelju dana razmaka jer zaboravljam prethodne epizode :senilan:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Bas me interesuje da li ce ovaj deo vezan za posete vanzemaljaca dobiti smisao na kraju. I indijanac je, kako provalih po satu, imao nekakav bliski susret

Btw. gde se setise samo ovoga :ziga:

https://www.youtube.com/watch?v=1-T91ckmbzA

Edited by Giggsy