Jump to content
IGNORED

Letovanje planovi i iskustva

halloween

Recommended Posts

Posted

Internet uključen u cenu? Na Kritu?

Posted

Ima'l neko preporuku za privatni apartman na nekom ostrvu blizu Splita (aerodrom - idemo sa detetom, septembar, skroz porodicna/mirna varijanta)

?

Posted

Internet uključen u cenu? Na Kritu?

Zakintos.

Prošle godine Rodos, bio je isto uključen u cenu i radio je, korektno.

Posted

Sranje je kad se nosi posao na odmor.

Bili na Lefkadi, predivno more, plaža, mir i tišina. 1 Rumun šeta tamo-amo sa telefonom u ruci i sluškama u ušima i galami i dere se i dere se...mi vičemo sel!sel!baj!baj! Žena sa klincem trčkara oko njega i maže ga, ovaj stoji u plićaku i urla...koji si ti kurac čoveče dolazio ovde. Što je najgore posle par dana ih sretnemo na drugoj plaži i ista priča.

Posted

Brojim dane do Ade Bojane, a za hejt je to što još uvek mogu da brojim nedelje.  :(

Posted

Nakon otrežnjenja i detoksikacije...

IMG_0091.jpg

IMG_0504.jpg

IMG_0680.jpg

Posted

jese dizu jedra na ovom jedrenjaku ? :)

Posted

Kada opiči neki baš dobar vetar kapetan podigne jedra, mada je to više radi fore. Uglavnom se koristi motor mada uvek može da se ispregovara i malo više jedrenja. Uzme se dodatni član posade i nema problema, s tim da više jedrenja zahteva i nešto drugačije rute, npr. grčka ostrva ili tako nešto. Većina gületa se drži obale i lagano obilazi bezbrojne zalive i lagune.

Posted

daj slike (s) tvog jedrenjaka ako ima za javnost :)

Posted

Onaj prvi sa zelenim trupom je naš :)  Sad ću da pregledam šta imamo sa samog deka, nekako sam posle pet godina prestao da fotografišem te detalje, naviklo se...

Posted

svake godine pisem novi spisak za kampovanje :isuse: umesto da napisem jedan i po njemu redom,ne ..i nemam pumpu za duseke,imali smo dve ali smo ih posejali negde usput...

plan je road trip kroz Srbiju po terenima za pg sto su ugl neke planine i livade sa ponekim jezerom usput..jos nismo napravili tacan plan...mozda do mora mozda ne,nemam pojma..

Posted

kako to misliš možda da, možda ne. put se mora planirati brižljivo i do detalja! Bri-žlji-vo! 

Posted (edited)

ne razumem i mislim da me zezas sad..ti ocigledno ne znas cari putovanja prema pravcu vetra i termike koja se odlucuju vece ili cak i jutro pred..neizvesnost je moje drugo ime :p

Edited by ivy
Posted

ne razumem i mislim da me zezas sad..ti ocigledno ne znas cari putovanja prema pravcu vetra i termike koja se odlucuju vece ili cak i jutro pred..neizvesnost je moje drugo ime :P

Zezam sebe, ja volim da sve isplaniram "na note", a zapravo mi je super kad čujem da neko tako ide kud ga nanese put. 

Posted

kud ga vetar nanese :p

pa imamo kola,14dana, kamping opremu i krecemo na jug :D

a i nije bas kud nas put nanese,imamo okvirno mesta koja su startovi za pg samo zavisi od prognoze..

na more cemo ako budemo dovoljno juzno i ako bude dovoljno vruce i ,,mrtvo,, vreme..

a u vazduhu visi i to Krusevo..nemam pojma..