*edited by mod Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Meni na pamet pada Sardinija tj Alghero. Ima jeftinih letova, a malim kolima mozes da stignes na gomilu plaza. Link to comment
Кристофер Лумумбо Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 alicante mi nekako deluje kao najbolji predlog, mislim da je barselona prevelika posto idem sa detetom. to mozda ostavim kad malo porase pa da obilazimo one luna parkove i akva parkove. neko ostrvo mozda?! razmisljao sam i o portugaliji ali stvarno nemam predstavu gde bi mogao da idem tamo. cenim da je standard nizi tako da bi bolje prosao finansijski. Link to comment
Parsons Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 odletis u lisabon, ostanete par dana, pa uzmes kola i preko ponte-a vasco de gama ka jugu, kao pravi grobar. Link to comment
Kampokei Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 A nije ni Cadiz za bacanje. Jer Andaluzija. Link to comment
MancMellow Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 (edited) Meni na pamet pada Sardinija tj Alghero. Ima jeftinih letova, a malim kolima mozes da stignes na gomilu plaza. Da! Ali mesec dana je mnogo za Aghero. Inace je mnogo lepo mesto. Ali ako uzmu auto mogu uzduz i popreko Sardinije, to je vec super. Edited November 5, 2014 by MancMellow Link to comment
yolo Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 algarve! to kurcu ne valja, sem ako se od 1997. kada sam bio tamo nije desila revolucija. meni albufeira bila skoro pa gora od crne gore u punoj sezoni. Link to comment
Muwan Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Krit je san snova u maju, s tim da je auto apsolutni must i da se neka mesta teško mogu dohvatiti sa bebom. Link to comment
Marcus Wulffings Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Maroko plus Ibica na kraju... Link to comment
*edited by mod Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Ako ti je do kupanja portugal ume da bude zajeban što se temperature vode tiče. ipak je to okean. Link to comment
halloween Posted March 22, 2015 Author Share Posted March 22, 2015 Počele pripreme. Još danas u Home centru sniženje malih kućnih aparata 30%. Kupila sam fen za kosu za putovanja (drška na preklop) za 840 dinara 1200 W, najjeftiniiji i najmanji model. Link to comment
*edited by mod Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ja sam usao u prvu fazu pregovora za ovogodisnje letovanje. Za sada imam samo termin (zadnje dve nedelje juna) ali je zapelo oko lokacije. Faro mi je privlacan ali me odbija to sto je prosecna temperatura mora 20-21 sto mi se cini ipak malo prehladnim. Druga opcija je bila crveno more (Aqba ili Eliat) ali je druga strana udarila veto na bliski istok zbog politicke situacije te sam bio primoran da udarim gde boli i stavim veto na Grcku. Tako da se trenutno nalazimo u pat poziciji :( otvoren sam za sve predloge. Ex-Yu i Kipar STOP. Link to comment
sandine Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Ja sam usao u prvu fazu pregovora za ovogodisnje letovanje. Za sada imam samo termin (zadnje dve nedelje juna) ali je zapelo oko lokacije. Faro mi je privlacan ali me odbija to sto je prosecna temperatura mora 20-21 sto mi se cini ipak malo prehladnim. Druga opcija je bila crveno more (Aqba ili Eliat) ali je druga strana udarila veto na bliski istok zbog politicke situacije te sam bio primoran da udarim gde boli i stavim veto na Grcku. Tako da se trenutno nalazimo u pat poziciji :( otvoren sam za sve predloge. Ex-Yu i Kipar STOP. Lipari,La Maddalena,arhipelag na Sardiniji,Pantelleria,Capri. Edited March 22, 2015 by sandine Link to comment
*edited by mod Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 (edited) Lipari,La Maddalena,arhipelag na Sardiniji,Pantelleria,Capri. Na Sardiniji i na La Maddaelni sam bio. Ali Lipari, Pantellaria i Capri deluju zanimljivo zaista. Sad cu da bacim pogled sta nudi airbnb o pitanju smestaja. Btw kako se uopste dolazi do Pantellarie? Edited March 22, 2015 by *edited by mod Link to comment
Recommended Posts