Jump to content

Snimci saobraćajnih situacija

Featured Replies

Ja vozim u suprotnom smeru po jednosmernim ulicama desnom stranom kolovoza osim ako je ulica toliko uska da ne mogu bezbedno da se mimoidjem sa automobilom. Svestan sam da pravim prekrsaj i smatram da treba promeniti zakon da takva voznja bude dozvoljena.

• Author

Čitajte sutra o nasilničkoj vožnji.

u posledenje vreme vidjam po selu(okolina Novog Sada) bicikliste da voze u suprotnom smeru  :o

misim ja vozim nekad u suprotnom smeru od ulice do zgrade sto je 50m ali ovi bas uzeli i voze

Чуј по селу.

Пре неко вече код Арене неки мајмум вози у Ђинђићевом булевару бицикл на једном точку у левој траци, у контра смеру, и то без икаквог светла или рефлективне површине.

Још ми је подигао прст кад сам му затрубио.

Još malo pa će ružno vreme ukloniti i te kamikaze s puta. Juče video 3 saobraćajke, 1 sudaranje na raskrsnici, 1 obaranje skutera i 1 prevtranje prikolice.

meni je baš žao što nemam kameru u autu, svačega se nagledah.

pre neki dan u antifašističke borbe dečak na pešačkom želi da pređe ulicu. stanem ja koja sam u desnoj traci, ali majmun iz leve nonšalatno produžava, srećom te je dečak bio pribran i ukopao se u mestu. 

to ume cecto da bude problem u sirokim ulicama sa vise traka

na onom semaforu prekoputa nbg opstine sam se par puta zadesio u slicnoj situaciji

• Author

pre neki dan u antifašističke borbe dečak na pešačkom želi da pređe ulicu. stanem ja koja sam u desnoj traci, ali majmun iz leve nonšalatno produžava, srećom te je dečak bio pribran i ukopao se u mestu. 

Ovako:

Најопаснија ситуација.

Кад видим пешаке испред себе у десној траци да не гледају поново у леву дође ми да их питам јесу ли нормални.

znam, al meni je došlo da svojim malecnim autom pojurim ovog iz leve trake i da mu nanu naninu i da mu se poserem na dozvolu i sve, no međutim, zbrisao je iz kružnog toka na različitom isključenju od mene :(

e, deco, kome cu da pishem da prestane ekipa da vozi automobile trotoarom u gagarina, onaj red od automehanichara do gandija. videm da je to sad josh malo pa normalno. josh se lik i malo ljutio shto ga ometam u brzoj voznji :unsure:

• Author

Saobraćajnoj policiji.

Fotografija ili snimak bi pomogli, ne nužno radi identifikacije već radi učestalosti.

e, deco, kome cu da pishem da prestane ekipa da vozi automobile trotoarom u gagarina, onaj red od automehanichara do gandija. videm da je to sad josh malo pa normalno. josh se lik i malo ljutio shto ga ometam u brzoj voznji :unsure:

Pa to je zbog onih radnji prevashodno pocelo, a onda kad su probili led, krenuli su da korista da presisaju kolonu u popodnevnim satima...Nista dok se barikade ne stave.Kad se setim sta se sve pokusavalo da se spreci pretrcavanje kod piramide.Nista dok nisu digli resetke...

i najgluplja stvar je što si ti, posredno, uticala na to da se pešak nađe u opasnoj situaciji jer može da krene da prelazi, a da se budala zaleti

nebrojeno puta sam gledao takvu situaciju i to je jedan od razloga zašto mislim da bi trebalo da se šalju kazne i na osnovu video snimaka drugih učesnika u saobraćaju

taletu

:fantom: