Delija67 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 Ja vozim u suprotnom smeru po jednosmernim ulicama desnom stranom kolovoza osim ako je ulica toliko uska da ne mogu bezbedno da se mimoidjem sa automobilom. Svestan sam da pravim prekrsaj i smatram da treba promeniti zakon da takva voznja bude dozvoljena.
vathra Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 u posledenje vreme vidjam po selu(okolina Novog Sada) bicikliste da voze u suprotnom smeru :o misim ja vozim nekad u suprotnom smeru od ulice do zgrade sto je 50m ali ovi bas uzeli i voze Чуј по селу. Пре неко вече код Арене неки мајмум вози у Ђинђићевом булевару бицикл на једном точку у левој траци, у контра смеру, и то без икаквог светла или рефлективне површине. Још ми је подигао прст кад сам му затрубио.
čekmeže Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 Još malo pa će ružno vreme ukloniti i te kamikaze s puta. Juče video 3 saobraćajke, 1 sudaranje na raskrsnici, 1 obaranje skutera i 1 prevtranje prikolice.
Tale Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Nasilnička vožnja: http://lakodokola.com/articles/news/846
ordi Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 meni je baš žao što nemam kameru u autu, svačega se nagledah. pre neki dan u antifašističke borbe dečak na pešačkom želi da pređe ulicu. stanem ja koja sam u desnoj traci, ali majmun iz leve nonšalatno produžava, srećom te je dečak bio pribran i ukopao se u mestu.
pbg12345 Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 to ume cecto da bude problem u sirokim ulicama sa vise traka na onom semaforu prekoputa nbg opstine sam se par puta zadesio u slicnoj situaciji
Tale Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 meni je baš žao što nemam kameru u autu, svačega se nagledah. pre neki dan u antifašističke borbe dečak na pešačkom želi da pređe ulicu. stanem ja koja sam u desnoj traci, ali majmun iz leve nonšalatno produžava, srećom te je dečak bio pribran i ukopao se u mestu. Ovako:
vathra Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 meni je baš žao što nemam kameru u autu, svačega se nagledah. pre neki dan u antifašističke borbe dečak na pešačkom želi da pređe ulicu. stanem ja koja sam u desnoj traci, ali majmun iz leve nonšalatno produžava, srećom te je dečak bio pribran i ukopao se u mestu. Најопаснија ситуација. Кад видим пешаке испред себе у десној траци да не гледају поново у леву дође ми да их питам јесу ли нормални.
ordi Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 znam, al meni je došlo da svojim malecnim autom pojurim ovog iz leve trake i da mu nanu naninu i da mu se poserem na dozvolu i sve, no međutim, zbrisao je iz kružnog toka na različitom isključenju od mene :(
gospa buba Posted September 14, 2016 Posted September 14, 2016 e, deco, kome cu da pishem da prestane ekipa da vozi automobile trotoarom u gagarina, onaj red od automehanichara do gandija. videm da je to sad josh malo pa normalno. josh se lik i malo ljutio shto ga ometam u brzoj voznji
Tale Posted September 14, 2016 Author Posted September 14, 2016 Saobraćajnoj policiji. Fotografija ili snimak bi pomogli, ne nužno radi identifikacije već radi učestalosti.
Frank Pembleton Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 e, deco, kome cu da pishem da prestane ekipa da vozi automobile trotoarom u gagarina, onaj red od automehanichara do gandija. videm da je to sad josh malo pa normalno. josh se lik i malo ljutio shto ga ometam u brzoj voznji Pa to je zbog onih radnji prevashodno pocelo, a onda kad su probili led, krenuli su da korista da presisaju kolonu u popodnevnim satima...Nista dok se barikade ne stave.Kad se setim sta se sve pokusavalo da se spreci pretrcavanje kod piramide.Nista dok nisu digli resetke...
copkillah Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 meni je baš žao što nemam kameru u autu, svačega se nagledah. pre neki dan u antifašističke borbe dečak na pešačkom želi da pređe ulicu. stanem ja koja sam u desnoj traci, ali majmun iz leve nonšalatno produžava, srećom te je dečak bio pribran i ukopao se u mestu. i najgluplja stvar je što si ti, posredno, uticala na to da se pešak nađe u opasnoj situaciji jer može da krene da prelazi, a da se budala zaleti nebrojeno puta sam gledao takvu situaciju i to je jedan od razloga zašto mislim da bi trebalo da se šalju kazne i na osnovu video snimaka drugih učesnika u saobraćaju
kud u maglu Simoviću Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 e, deco, kome cu da pishem da prestane ekipa da vozi automobile trotoarom u gagarina, onaj red od automehanichara do gandija. videm da je to sad josh malo pa normalno. josh se lik i malo ljutio shto ga ometam u brzoj voznji taletu
Recommended Posts