January 9, 201411 yr Šta je na njemu prevaziđeno? Pitam, jer ne kontam zašto su ovi noviji bolji osim što imaju nabudženiji smart? Jer, ovaj Sharp ima RYGB matricu boja. To je (navodno) neki hi-tech, a neki nivu Sharp-ovi koje sam gledao to nemaju.
January 9, 201411 yr prvenstveno 3D prikaz, pa onda ostal. U svakom slučaju otiđi, pogledaj, pa kupi ako ti odgovara
January 17, 201411 yr Pazaren ovaj pomenuti (Samsung televizor LED LCD UE-32F5300 - 32"/81cm, Full HD, Smart TV, LAN, Wi-Fi Ready, HDMI Ready, USB) i kupci su vrlo zadovoljni:Naleteo je čak i online update, tako da je tip-top. Crknuo brzo. Imao ton bez slike.U zamenu dobijen LG 32LN575SKakva su iskustva sa ovim?Sent from my ST23i using Tapatalk
January 21, 201411 yr Imam Samsung LE40C530 TV i problem sa onim njegovim medija plejerom. Kad pustam filmove sa spoljnih uredjaja (HDD, USB) film duzi od 2h i nekoliko minuta prosto iskljuci i vrati u meni medija plejera.Znaci ne mogu da gledam filmove duze od 2h i (npr.) 5 minuta - ima li leka? Probao sam da instaliram "novi" firmware al' sam ustanovio da imam poslednju verziju te da ne vredi... :(
January 21, 201411 yr to mi kazi! znaci sad mogu da obradjujem zenu da kupujemo novi a ovaj za spavacu sobu :P
January 21, 201411 yr valjda se to desava sa mp4 fajlovima, prebaci u mkv i ne bi trebalo da bude problema.ignorisi, kupi novi :) Edited January 21, 201411 yr by aram
January 21, 201411 yr :De, vidis to moram da probam... znaci samo konverzija, nista dodatno budzenje?
January 27, 201411 yr Zakačio stare Creative zvučnike sa kompa na tv. Nema audio out, već samo audio in(ili ja nisam umeo da pronađem), pa sam ga ukačio na izlaz za sluške i šljaka kao leptir.
January 28, 201411 yr Jel zna neko nešto o ovim televizorima marke FOX?Vidim da su se pojavili u poslednjih mesec dva i da ima baš "forsiraju"Može li se to pazariti sa nekom sigurnošću za stabilnim radom i ne maltretiranjem sa odlaskom kod majstora? Edited January 28, 201411 yr by eye of the beholder
January 28, 201411 yr Koliko vam smeta TruMotion (kod LG je taj naziv, drugi proizvođači imaju slične derivate) tehnologija?