bags Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Ja sam imao slicnu dilemu. Na jednoj strani je bio Samsung UE32C6710 na drugoj neki Philips. Procitao sam tonu nekih recenzija i nisam bio pametan. Na kraju otisao u prodavnicu i uzeo Samsung iz 2 razloga, pod 1 zato sto je dosta modernije izgledao (puno tanji) i zato sto je beli pa se odlicno uklapao u ostatak sobe. Pokusao asm tada i da vidim koji ima kvalitetniju sliku ali moje ok nije uspelo uociti razliku. Ako ti je stalo do spoljasnjeg izgleda uzmi Samsung, a ako nije uzmui Philips i odvedi devojku/zenu na veceru.
Isis Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 koji led/lcd/plazma tv do 42" se preporucuje kao best buy u kategoriji do 100-120 000?
Alphons Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 imam jedno pitanje, cenim da ovde spada :televizor je prikačen na D3 dekoder. Kada se gleda preko dekodera, slika je normalna. Kada se prebacio na analogno, slika se često gubi, sad je uopšte nema. Pre sam to uspevao da "rešim" tako što bih malo namestio koaksijalni kabl (onaj koji ide iz D3 u TV) na mestu gde ulazi u TV, ali sada ni to ne pomaže.jel to početak kraja televizora, ili šta ?
Grunf Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 imam jedno pitanje, cenim da ovde spada :televizor je prikačen na D3 dekoder. Kada se gleda preko dekodera, slika je normalna. Kada se prebacio na analogno, slika se često gubi, sad je uopšte nema. Pre sam to uspevao da "rešim" tako što bih malo namestio koaksijalni kabl (onaj koji ide iz D3 u TV) na mestu gde ulazi u TV, ali sada ni to ne pomaže.jel to početak kraja televizora, ili šta ?pretpostavicu da ti je dekoder vezan preko scarta, i u tom slucaju je to pocetak kraja ili kabla ili prikljucka u tv. verovatnije da je kabl
Alphons Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 da, da, preko scarta. Nemam pojma, ja se nadam da je samo kabl u pitanju. Sutra ću da kupim novi. jel moguće da se ulaz nekako sjebao ?(lakše mi je da golim rukama sagradim novi TV nego kevu da naviknem na D3)
Grunf Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 ne treba ti kabl. verovatno ti treba samo konektor. zovi cike iz sbba, resice ti to za 5 minuta.
Moća Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Treba moji matorci da kupe tv z anjih i zele da uzmu neki od 32 inca ali ima jedan problem orman gde tv treba da stoji nema dovoljnu visinu da bi TV stojao sa postoljem j visina mesta za tv je 53 cm a svi lcd imaju visinu oko 55cm. Jel postoji neko resenje da se kupi da zameni standardno postolje posto je iza TV-a staklo pa ne mogu da montiram drzac koji ide na zid.
Frank Pembleton Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Treba moji matorci da kupe tv z anjih i zele da uzmu neki od 32 inca ali ima jedan problem orman gde tv treba da stoji nema dovoljnu visinu da bi TV stojao sa postoljem j visina mesta za tv je 53 cm a svi lcd imaju visinu oko 55cm. Jel postoji neko resenje da se kupi da zameni standardno postolje posto je iza TV-a staklo pa ne mogu da montiram drzac koji ide na zid.Postoje nosaci koji se montiraju, recimo na plafon, pa mozes to da iskoristis .Pretpostavljam da je iznad tv drvena ploca?
Moća Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Jeste. Ne kupuje mi se tv od 26 inca pa hocu ovo da resim nekako. Jel ne postoji neko postolje slicno onim za mobilni ili tako nekako.Sent from my cigla using Tapatalk
KennyDalglish Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 (edited) Mozda nesto ovako Edited November 21, 2011 by KennyDalglish
yolo Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 gde da kupim najjeftiniji 32" u bgd? koliko para?
renne Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Imas u Idei LG za 35000, jos iskoristis kupon sa popustom od 15% i ne moze jeftinije.Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Recommended Posts