Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

11 hours ago, Frank Pembleton said:

Ja mislim da će AV, ako je siguran da može da blokira "vaskrsavanje" N1, krenuti da ga ukine već sad.

Ako nije siguran, i ako postoji mogućnost da se N1 "ponovo pojavi" onda će ga ukinuti pred izbore, da smanji vreme da se oni organizuju i utiču na birače...

Može da vaskrsne samo na internetu. Operateri neće ubaciti nikakav novi kanal u ponudu. N1 već godinu se vidi samo u pojedinim gradovima gde je dostupan SBB/Yettel, otkad su ih skinuli sa Total TV. Ovo je samo dovršavanje plana.

Ne bi me čudilo da sledeći bude Insajder TV.. Telekom ih je već šutnuo na neku dalju poziciju.

Edited by fusion_

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Neka stoji ovde. Brent Sadler juce je urednicima porucio da "za sada nema promena":

Dnevni list Danas
No image preview

Glavni izvršni urednik vesti u Adria News Network Brent S...

Čelni ljudi N1 imali su u utorak, 24. februara poseban sastanak, jer je prvi put sa njima u novoj ulozi pričao glavni izvršni urednik vesti u Adria News Network (ANN) Brent Sadler (75), ranije poznati

BTW, koliko čujem Igor Božić je pred okupljenim radnicima rekao da je dva puta probao da razgovara sa B.Sadlerom i da mu je uvek odgovorio "pričaćemo kasnije"...

Evo tekst Nemanje Rujevica sa Deutsche Welle (DW) i odgovore koji je dobio od strane United Group-a:

dw.com

Junajted grupa: Nema prodaje medija ni otpuštanja

Dok su novinari N1, Nove S i drugih medija na „tihoj vatri“ zbog promena u kompaniji, iz Junajted grupe za DW tvrde – nema razloga za strah. Kažu, čuvaju nezavisnost medija i nisu u dilu sa srpskim vl

Šuška se: TV Happy postaje zajednička TV Nova N1?!

Trač ili istina, tek po kuloarima se najavljuje da bi TV Happy od aprila mogao da postane zajednička televizija Nova N1? Kako se navodi, doduše stidljivo, u izvorima bliskim Junajted mediji, novi vlasnik mogao bi da bude Dragan Šolak?!

Navodno je nedavna poseta Predraga Rankovića Peconija, vlasnika TV Happy, Zdenku Tomanoviću, advokatu bliskom takozvanoj Studentskoj listi i studentima u blokadi, koju je zabeležio i Informer, "podgrejala" ovaj transfer.

Naime, TV Happy, medij sa nacionalnom frekvencijom, sve više se okreće opoziciji i studentima u blokadi u svojim emisijama, što budi nadu protivnicima vlasti da će možda uskoro i cela Srbija saznati, kako kažu, "za istinu".

Kada je o eventualnoj prodaji TV Happy reč, pominje se suma od 82 miliona evra i ime Dragana Šolaka. Takođe, i još osam miliona na preuređenje sadašnjih prostorija, studija i novu tehniku.

Direktno
No image preview

Šuška se: TV Happy postaje zajednička TV Nova N1?! | Druš...

Trač ili istina, tek po kuloarima se najavljuje da bi TV Happy od aprila mogao da postane zajednička televizija Nova N1? Kako se navodi, doduše stidljivo, u izvorima bliskim Junajted mediji, novi vlas

😁

Verovatno je glupost..

Edited by Milosh76

Pa ono da imam neke pare da ulozim to bi bila televizija u Srbiji koja bi bila protiv Vucica. Bukvalno za godinu dana bi je prodao barem za 10 puta vise nego sto je ulozeno. Za psihopatu koji nema nikakvu kocnicu i mora da ima kontrolu a neogranicen budzet. Glupi DJV gleda Solaka da kupuje 5tu kucu sa bazenom a on ima samo jednu.

Solak je u vreme kad zvalavi smrad nije ovoliko otvoreno zagazio u diktaturu pokusao da kupi 2 ili 3 radio stanice, naravno da nije proslo ( pojavili se Krdzici ili vec neki drugi fantomi).

Ako ima i trunke istine o tim sastancima to gospodin Ranko radi na optimizaciji prodajne cene nekom od sns ekipe ( onaj gmaz iz srpskog telegrafa npr nema svoju TV...)

• 1 month later...

Šovljanskog zaustavila Saobraćajna policija na NBG, tabloidi pišu da je bio pozitivan na kokain i kanabis, N1 se ograđuje i insistira na postupanju po zakonu

Sta mu tesko da se izvadi, kao sto je "kum" imao kokain u urinu ali ne i u krvi.

Za nas starije-u cemu je fora sa miksanjem belog i marihuane?

To sad glumi speedball ili je vise fazon kraj zurke pa pijemo sve sa stola (od fante do mastike...) think

Dizes se pa se spustas

"Poznajem" Sovljanskog vise od 15 godina (od kad je radio na RTV), uvek sam imao pozitivno misljenje o njemu i zaista ne bi ovako nesto ocekivao od njega. Da vidimo sta ce biti sa njegovom karijerom na N1 i koliko ce ovaj slucaj biti stetan za ugled ove televizije.

Evo sta je Bane malo pre na X/Twitter-u napisao:

2026-04-01_121141_x.com (2).jpg

42 minutes ago, TWEN FM said:

"Poznajem" Sovljanskog vise od 15 godina (od kad je radio na RTV), uvek sam imao pozitivno misljenje o njemu i zaista ne bi ovako nesto ocekivao od njega. Da vidimo sta ce biti sa njegovom karijerom na N1 i koliko ce ovaj slucaj biti stetan za ugled ove televizije.

Ako je stvarno tako kako si napisao, kako si odmah prihvatio zdravo za gotovo da je istina to što su tabloidi objavili o njemu?

Ne uzimam nista zdravo za gotovo od blatoida. Samo sam bio zacudjen i pogresno sam se izjasnio, imam mnogih drugih problema od prosle nedelje.

Edited by TWEN FM