February 21Feb 21 Popular Post 23 minutes ago, morgana said:jedan od mogucih scenarija je rast kvaziopozicionih medija kao pecurki, uz sa druge strane upodobljavanje n1 po nin modelu.imacemo pitanje kapaciteta i dometa, a ne samo kvaliteta, citam da ljudi rezonuju kako nije prebed jer su tu birn, insajder, krik ali to nema veze s mozgom. jako je lose ako ne dobijemo adekvatnu zamjenu, pritom nisam ni najmanje odusevljena n1 uredjivackom politikom od nadstresnice naovamo.Koliko mene izluđuju racionalizacije poraza naše strane.
February 21Feb 21 Iako N1 ume i da pretera, na našoj strogo kontrolisanoj medijskoj sceni su još malo pa javni servis i biće ogroman gubitak da ih ućutkaju. S druge strane, što reče Draža ovih dana, tu su gledaoci i slušaoci i oni će naći nove izvore, možda PPP, možda neku drugu televiziju, neku radio stanicu. Moje predviđanje je da će se stvari još više prebaciti u online prostor, što nije dobro zbog starijih generacija, ali Žvaljo ne ostavlja drugu opciju.
February 21Feb 21 da, mnogi će se prebaciti ali mnogi i nećeosim toga, em što čitam ovde, pregledam tw svaki dan, muž redovno čita danas, ipak uveče sednemo i odgledamo većinu tih dnevnopolitičkih emisija na n1 i novojnama će mnogo nedostajati, a ja imam ugovor sa sbb do kraja 2017
February 21Feb 21 Just now, duda said:nama će mnogo nedostajati, a ja imam ugovor sa sbb do kraja 2017 Ne sekiraj se, istekao ti pre 9 godina 😀
February 21Feb 21 3 hours ago, morgana said:jedan od mogucih scenarija je rast kvaziopozicionih medija kao pecurki, uz sa druge strane upodobljavanje n1 po nin modelu.imacemo pitanje kapaciteta i dometa, a ne samo kvaliteta, citam da ljudi rezonuju kako nije prebed jer su tu birn, insajder, krik ali to nema veze s mozgom. jako je lose ako ne dobijemo adekvatnu zamjenu, pritom nisam ni najmanje odusevljena n1 uredjivackom politikom od nadstresnice naovamo.Koji je problem sa uredjivackom politikom N1 od nastresnice naovamo i zasto nisi odusevljena? Bas me zanima tvoje misljenje.
February 21Feb 21 RaskrikavanjeAleksandra Subotić otpuštena sa mesta direktorke United M...Kako Raskrikavanje saznaje, dugogodišnja direktorka United Media-e Aleksandra Subotić otpuštena je nakon višemesečnih spekulacija da joj se razrešenje bliži. Spekulacije nisu bile slučajne, počele su
February 21Feb 21 Vrte se svi gmazovi plus zvalonja u krugu od srece. Nek se obraduju, nece im vecito trajati, presesce im sve i to mnogo brze nego sto ocekuju!
February 21Feb 21 Kad se ništa nije desilo 15. marta, krenuli su u reorganizaciju od SAJ-a preko medija.
February 21Feb 21 13 minutes ago, Oniks said:Kad se ništa nije desilo 15. marta, krenuli su u reorganizaciju od SAJ-a preko medija.Није ни могло ишта да се деси кад није постојала никаква политичка организација са јасним планом и стратегијом како да употреби ту количину народа. Као што не постоји план ни сад шта после избора и како искористити дојучерашње припаднике САЈ, полиције и војске у политичком смислу. Edited February 21Feb 21 by Хетерија
February 22Feb 22 N1 Info RSNova ekonomija: Prebacivanje medija United Grupe u novu f...Prebacivanje medija United Grupe u novu firmu Adria News Network sprovedeno je bez saglasnosti manjinskih akcionara, saznaje Nova ekonomija.
February 22Feb 22 Ja mislim da će AV, ako je siguran da može da blokira "vaskrsavanje" N1, krenuti da ga ukine već sad.Ako nije siguran, i ako postoji mogućnost da se N1 "ponovo pojavi" onda će ga ukinuti pred izbore, da smanji vreme da se oni organizuju i utiču na birače...
February 23Feb 23 U svakom slucaju o tome razmislja mesecima, to je najvazniji deo i sigurno ima vise opcija. Planove bi trebalo da ima i druga stranaUrusavaju nas neki matori likovi koji i ne znaju gde smo, ovaj bivsi cnn je nagradjivan novinar. Koliko li smo platili da se ukinemo