Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

7 hours ago, dvb-t manijak said:

Ja kao neko ko jede taj hleba, sam apsolutno protiv lomnjenja opreme, spaljivanja prostorija i premlaćivanja kolega. Ko god da je i za koga god da radi.

Ali najiskrenije.

Ovde je ključ u tome kako definišes kolege...

A takodje i prostor fur

• Replies 3.8k
  • Views 451.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

On 20. 11. 2025. at 12:51, villiem said:

Da im damo sansu?

pitacu-te-jos-dvaput-provodadzija.gif

Ovo oko Newsmax i NovaS...

Ovi iz UM jesu kupili licencu za ime i jesu tada imali ideju da se dodvore Trampu.

Imali su velike planove krenuli sa radivima po Košutnjaku sa idejom da "zaokruže projekat". U medjuvremenu Tramp je izgubio izbore od Bajdena.

I magovi tv menadžmenta su se našli u strahu.

Rešili su da "vrate licencu" i to je išlo vrlo teško jer su ovi iz USA bili vrlo neraspoloženi da se "ukida franšiza". UM je morala da isplati celokupnu vrednost kao da je koristila licencu sve vreme. I još malo da odobrovolji vlasnike licence da pristanu na raskid. U to vreme je bila i frka i sa Georgievim, nisu znali šta će sa njim. Zamalo je završio u Nova CG...

Ovo sad gde je ova Aleksandra Krstić direktorka je Telekomovo gigantsko pranje para a i "namirivanje" nekih ljudi u USA.

Ta Krstićka je budaletina direktno odabrana od strane Vučićeve Suzane. Ona je radila u nekoj Peconijevoj firmi onda prebačena na Hepi tv.

O tv zanatu ne zna ništa, o menadžmentu još manje.

Ovima na vlasti je bitnije da tu bude neko poslušan nego pametan.

Nju je ovaj Lučić poveo kao ajde...

Ovaj Sadler kada ga prevedes na srpski prica i ponasa se kao tipican naprednjak, samo nam je on falio

On je (vise nego) sigurno deo celokupnog deal-a izmedju AV-a, prasece face sa Telekonja i UG/UM (Stan Miller, Grka itd.)

Ne bi mene ni malo cudilo da nakon (ocekivajuceg) preuzimanja cele UM od strane Telekonja Brent Sadler bude "glavni dzelat" i da izbaci sve napolje (sa N1 i NOVA S) ili da se ugase ove televizije posle preuzimanja!

Isto su uradili sa nettvplus-om (OTT IP-EON za dijasporu), koji se preksutra gasi (posle tacno osam meseci od preuzimanja) i bude promenjen u Move Global! Nadam se samo da moj EON All-IP-Box ne bude "deaktiviran", posto sam ga pre tri i po godine kupio od nettvplus-a, a koristim i druge aplikacije preuzete sa Google Play Store itd. Ko je tada (2022) mogao da zna, da ce se ovaj nenormalni scenario uopste desiti?

Na kraju krajeva moj instinkt mi kaze da ce takav ili slican scenario biti, posto UG ne objavi nikakvu reakciju na ponudi o menadzerskom preuzimanjem medija UM i pisma podsetnika sa strane urednika N1, NOVA S, DANAS i RADAR-a...

Cekaj, ocekujete od nekog stranca razumevanje i svest o revolucionarnom trenutku kroz koji narod prolazi?

On gleda medije kroz profit/troskovi naocare i to je OK od njega kao svakog iole poslovnog coveka.

Jbg, kada je onomad gradonacelnik Covic otimao Studio B - svi su cutali, kada je Veran Matic prodavao B92 - isto su cutali....

Ocekujete neku promenu kod ovog?

Bussiness as usual...fantom

Bolje kazi "business as unusual", posto nije nacin da se jedno rukovodujuce preduzece odnosi tako prema sopstvenim zaposlenima i da ih potpuno ignorise na vise nego opravdani strah. Na kraju krajeva nije vise ni bitan stranac Brent Sadler, on ce raditi sta mu bude odozgo naredjeno (a to se vec naveliko i desava), mogo bitnije je cinjenica da iza svega toga i bez ikakve sumnje stoji AV sa svim njegovim pod.uznim muvama i marionetama kao sto su Lucic ili Tintor. Srbija je vec naveliko upala u najcrnju rupu i upasce jos dublje unutra ako dolazi do konacnog unistenja medija kojima (jos uvek) upravlja UG!

Jasno je ko je "nalogodavac" Sadleru sada.

Ono što je zanimljivo da tu verovatno ima i nekih ličnih animoziteta jer je on, mislim, prvih 5 godina bio u nekoj "savetodavnoj" ulozi na N1...

Brent Sadler je bivši šef uredničkog kolegijuma N1.

Mozda ima neki animozitet prema Jugoslava Cosica, koji nije vise na celu N1 ili prema Igora Bozica, ako nisu njih dvojica u pitanju mogla bi biti Aleksandra Subotic zbog njenog stava da "brani" medije UM od "spolja" i lojalnost prema Solaku. Upravo taj isti Solak je trn u oku Sadleru i ako se Solak nista vise ne pita u UG...

BTW: Reporterka N1 Maja Nikolic je pricala u podcast kod Nevene Madzarevic i zaista je zanimljiv razgovor:

https://www.youtube.com/watch?v=gmr91Lx78s4

Edited by TWEN FM

@TWEN FM

bratino, kidaš ti padeži.....

samo kažem, opušteno

@Eleniko Ne brini, opusten sam. Medjutim, sta kazes na to? Ovo je sasvim svesno i orkestrirano i nije vise ni za podsmeh:

N1 Info RS
No image preview

Brent Sadler nastavio kampanju za direktora United media...

Brent Sadler, nekadašnji novinar CNN koji figurira kao glavni kandidat novog rukovodstva United grupe za direktora United media, nastavio je kampanju za ovu poz

Edited by TWEN FM

Brent Sadler je poznat kao dzukela

Ocigledno da je zaista tako. Kad je bio CNN-ov reporter imao sam utisak da je "dobar". Jebiga, tako je to kad se ostari, izlapis u potpunost i moze svaki olos da te potkupi.

Verovatno prodaju Novu S Karićima, da prave novi BK.

Ponudiće bolje plate ko želi da ostane, a Kesara i Obućina pedala.

...ovo je gradski trač koga su mi ispričala danas dvojca, sa istim uvod, "nemoj da širiš", ali pošto sam ja to već čuo, evo širim, pa videćemo.