Jump to content
IGNORED

N1, CNN medj srbljem

Grunf

Recommended Posts

Posted

Ko je bogatiji, da ne kažem jači, Šolak ili Đilas?

Uvatio početak reprize 360 stepeni: 

- Dobro veče, gospodine Boro, da li se čujemo?

Valjda gospodine Konju? 

• Haha 1
Posted
6 minutes ago, Zabalujev said:

Ko je bogatiji, da ne kažem jači, Šolak ili Đilas?

E ozbiljno, zna li se ovo? :D

Posted

Šilas i Đolak

Đilak i Šolas

Đolas i Šilak

Đolak i Šilas

• Haha 2
  • 1 month later...
Posted
On 13.7.2021. at 14:40, Milošica said:

Koja vam je omiljena Cecina pesma?

Kafane,diskoteke,zurke splavovi

pa ja sam samoj  sebi u lice pljunula :D

• 2 weeks later...
Posted

Jel gledate ovaj serijal Bjelogrlić? Bilo negde?

Posted

ja sam nesto pocela, ako mislis na 'ona se budi' s kcerkom bjelogrlic, ali mi se ucinilo da je pojacano opstemjestaski pa sam odustala.

Posted
49 minutes ago, morgana said:

ja sam nesto pocela, ako mislis na 'ona se budi' s kcerkom bjelogrlic, ali mi se ucinilo da je pojacano opstemjestaski pa sam odustala.

Da, da. Ja sam nešto dijagonalno gledala, usput (pa razmišljam da li da pustim celu od početka). I meni se to učinilo. Razmišljala sam o izboru sagovornica. Dženeta Agović, pun pogodak. Ali zašto se BS gura u svaku moguću temu o ženama, mislim koji je to ona autoritet?

• +1 3
Posted (edited)

mene vise brine sto je zovu u svaku mogucu temu o zenama, ok, ona voli i promovise ali daj da cujemo sta znam nekog iz domena sociologije, kulturologije, rodnih studija, psihologije, nema smisla svesti temu u ovako visokom procentu na biljanu i slicne, pa ni uz njihovu najbolju namjeru.

kad gledam tv imam dojam da socioloska istrazivanja vise ne postoje nego je sve na utisku prominentnijih javnih licnosti, a nije tako

Edited by morgana
  • +1 2
Posted
Just now, morgana said:

mene vise brine sto je zovu u svaku mogucu temu o zenama, ok, ona voli i promovise ali daj da cujemo sta znam nekog iz domena sociologije, kulturologije, rodnih studija, psihologije, nema smisla svesti temu u ovako visokom procentu na biljanu i slicne, pa ni uz njihovu najbolju namjeru

Da, to sam i htela da kažem, možda sam se loše izrazila - zašto je pozivaju? Priča opšta mesta, a s druge strane ima dosta taloga na glavi da bi imala neki ogroman kredibilitet. S druge strane, mogu iz mesta da nabrojim deset drugih imena koja bi imala šta da ispričaju i da dokumentuju daleko bolje od nje.