Zabalujev Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Ko je bogatiji, da ne kažem jači, Šolak ili Đilas? Uvatio početak reprize 360 stepeni: - Dobro veče, gospodine Boro, da li se čujemo? Valjda gospodine Konju? 1
Milošica Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 6 minutes ago, Zabalujev said: Ko je bogatiji, da ne kažem jači, Šolak ili Đilas? E ozbiljno, zna li se ovo?
James Marshall Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Šilas i Đolak Đilak i Šolas Đolas i Šilak Đolak i Šilas 2
Блок_64 Posted January 25, 2022 Posted January 25, 2022 On 13.7.2021. at 14:40, Milošica said: Koja vam je omiljena Cecina pesma? Kafane,diskoteke,zurke splavovi pa ja sam samoj sebi u lice pljunula
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Jel gledate ovaj serijal Bjelogrlić? Bilo negde?
morgana Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 ja sam nesto pocela, ako mislis na 'ona se budi' s kcerkom bjelogrlic, ali mi se ucinilo da je pojacano opstemjestaski pa sam odustala.
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 49 minutes ago, morgana said: ja sam nesto pocela, ako mislis na 'ona se budi' s kcerkom bjelogrlic, ali mi se ucinilo da je pojacano opstemjestaski pa sam odustala. Da, da. Ja sam nešto dijagonalno gledala, usput (pa razmišljam da li da pustim celu od početka). I meni se to učinilo. Razmišljala sam o izboru sagovornica. Dženeta Agović, pun pogodak. Ali zašto se BS gura u svaku moguću temu o ženama, mislim koji je to ona autoritet? 3
morgana Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) mene vise brine sto je zovu u svaku mogucu temu o zenama, ok, ona voli i promovise ali daj da cujemo sta znam nekog iz domena sociologije, kulturologije, rodnih studija, psihologije, nema smisla svesti temu u ovako visokom procentu na biljanu i slicne, pa ni uz njihovu najbolju namjeru. kad gledam tv imam dojam da socioloska istrazivanja vise ne postoje nego je sve na utisku prominentnijih javnih licnosti, a nije tako Edited February 3, 2022 by morgana 2
Svemir Zeka Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Just now, morgana said: mene vise brine sto je zovu u svaku mogucu temu o zenama, ok, ona voli i promovise ali daj da cujemo sta znam nekog iz domena sociologije, kulturologije, rodnih studija, psihologije, nema smisla svesti temu u ovako visokom procentu na biljanu i slicne, pa ni uz njihovu najbolju namjeru Da, to sam i htela da kažem, možda sam se loše izrazila - zašto je pozivaju? Priča opšta mesta, a s druge strane ima dosta taloga na glavi da bi imala neki ogroman kredibilitet. S druge strane, mogu iz mesta da nabrojim deset drugih imena koja bi imala šta da ispričaju i da dokumentuju daleko bolje od nje.
Recommended Posts