Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

N1, CNN medj srbljem

Featured Replies

oni su izveštavali redovno sa antivaks protesta jovane stojković

• Replies 3.7k
  • Views 449.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Koja je smradina Kovačević, fuj. Oličenje "neće me niko zajebati, svisuisti" pljuckanja sa nebeskih visina mudrosti nedostupne običnim smrtnicima; nešto što najviše prezirem, više od ogoljenog ćacizma

• N1 Info RS Bio jednom jedan Siniša Kovačević Kada je 1998. donet zloglasni Šešeljev Zakon o javnom informisanju sa drakonskim novčanim kaznama za medije koji su za 24 sata pred sudijom za prekršaje mo

• Milošica
    Milošica

Za njega ne verujem.

Posted Images

Pa normalno da su izvestavali. 

• 4 weeks later...

Šta se dešava sa glasom Nataše Miljković? Pratim to jako dugo, pošto me iritira dok slušam, ona stalno deluje kao da treba da se iskašlje dok govori. U čemu je stvar(nadam se da nije neka bolest)?!

• 2 weeks later...

Šta im je sa studiom? Neka jeftina pozadina, loše svetlo, toalet zvuk...nešto renoviraju? 

Studio je uvek bio jeftinjara...

... Shiit has hit the fan

Bosanci i Hrvati imaju dosta bolje studije. Pogotovo Bosanci.
Vidi se da ovima u Bg nedostaje prostora.

Bosanci i Hrvati imaju dosta bolje studije. Pogotovo Bosanci.
Vidi se da ovima u Bg nedostaje prostora.
Nije pitanje samo prostora, prosto nisu hteli da ulažu kintu...

... Shiit has hit the fan

4 hours ago, AcaRadio said:

Šta im je sa studiom? Neka jeftina pozadina, loše svetlo, toalet zvuk...nešto renoviraju? 

ja mislim da im je to novi fazon.

48 minutes ago, slepa živana said:

ja mislim da im je to novi fazon.

Ne znam...izgleda mi kao nešto privremeno, sklepano u ćošku dok se gradi nešto drugo. Mislim konkretno na studio odakle idu vesti i dnevnik, ne znam da li je i ostatak programa u toj scenografiji. 

24 minutes ago, AcaRadio said:

Ne znam...izgleda mi kao nešto privremeno, sklepano u ćošku dok se gradi nešto drugo. Mislim konkretno na studio odakle idu vesti i dnevnik, ne znam da li je i ostatak programa u toj scenografiji. 

da da. i ja sam na to mislila, na dnevnik. drugačiji su ekrani u pozadini, u kadru su spikerkine noge i ceo sto sa papirčinama. ne deluje mi to privremeno, nego kao neki novi koncept. 

Kuku i lele ako im je to koncept, kao kod lokalaca :unsure:

6 minutes ago, slepa živana said:

da da. i ja sam na to mislila, na dnevnik. drugačiji su ekrani u pozadini, u kadru su spikerkine noge i ceo sto sa papirčinama. ne deluje mi to privremeno, nego kao neki novi koncept. 

Pa ostaće im taj studio za dnevne emisije kao što je bio i do sada.

Valjda će da sređuju onu scenografiju za dnevnik.

Edited by msv

2 minutes ago, msv said:

Pa ostaće im taj studio za dnevne emisije kao što je bio i do sada. Možda sređuju scenografiju za dnevnik.

moguće. onda se neko zajebava u međuvremenu pa eksperimentiše. možda im sutra bude snimao i cipele :lol:

N1 Srbija - Noviteti

Ljubaznošću čelnih ljudi N1 (Srbija) dobili smo odgovore na pitanja gledalaca koje se odnose na emisije, novitete i promene.

Trenutni studio:

- Ovo je privremeno rešenje dok se rekonstruiše scenografija Dnevnika i drugih emisija u velikom studiju. I ovaj studio će se koristiti ali samo za pojedine emisije. 

- Emisija Danice Vučenić počinje sledećeg ponedeljka. Početak je u vezi sa rekonstrukcijom studijskih kapaciteta, a publika će moći da je vidi u terminu od 19.30.

- Uskoro počinje još tri nova formata o kojima će N1 obavestiti publiku narednih dana.