Milošica Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Jedino je dobro odrađen deo priče vezan za fudbal. 1 Link to comment
gospa buba Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) 1 hour ago, ducca said: Jeste rečeno da su tiraži bili šestocifreni sa Cvetak zanovetak albumom, a pre toga Skrozza kaže ne bi dobacila dalje od šatre. To je ipak u najmanju ruku diletantska izjava bez ikakve osnove i bazirana na ličnom animozitetu, taj deo su trebali iseći čisto da im koleginica ne bi ispala tupava i ostrašćena. Kakva god da je, ona je i pre Arkana bila već zvezda, svidjalo se to nekome ili ne. naravno, i to 'osvajanje' zvezde je bilo i predstavljeno kao neminovan chin, to joj je bukvalno sledovalo, najveca zvezda - najveci ratnik, neshto kao boba i brena za srbe. tj nove srbe. Edited July 14, 2021 by gospa buba Link to comment
Frank Pembleton Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Cvetak zanovetak je u vreme kad je bila sa Lukićem... Tako joj je Marina T. par pesama koje su "telegrami", napisala... ... Shiit has hit the fan Link to comment
Mil@n Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Klimavo je ovo. Ali ne mislim da je loše, samo je moglo mnogo bolje. Jednostavno, ima tu i više nego dovoljno zla oko nje da se napravi dokumentarac bez slabih delova, i razvodnjavanja. Link to comment
hefaca Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Ovo je TV Renoar za ono sinoc... Zabavno, dobro izmontirano, jasno razgraniceno sta je stav, a sta cinjenica. I pre svega, delotvorno i poucno. 4 Link to comment
morgana Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) slazem se. s tim da nema obaveze da sadrzaj bude zabavan. btw nisam voljela ovaj talas b92 dokumentaraca sa debelim slojem zabave, onaj o jugoslaviji me najvise nervirao. Edited July 14, 2021 by morgana Link to comment
slepa živana Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 sad sam pogledala ovaj film sa b92. kako ljudi deluju razočarano 2004. a kako smo samo maestralno zaglibili do današnjih dana. nego, šta znači ono sinoć kad je zamagljena slika, valjda zbog tih pretnji žigom, pravima... pa piše, što počne u besu završi u sramoti? 3 Link to comment
hefaca Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Pa bice ih sramota sta su snimili Link to comment
Malkmus Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Podržavam nastup Skrozzae. Smatram da ne treba drugačije. Link to comment
James Marshall Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Mnjah, meni ta gorčina (uvijek) više izgleda kao očaj/zavist. 6 Link to comment
Malkmus Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 (edited) Zavist? Možda bes, mržnja? edit: i prezir Edited July 14, 2021 by Malkmus Link to comment
James Marshall Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Pa ne znam, može se to sve što kaže reći i bez toliko emocionalnog investiranja, ono, "pevaljka" i taj način da se neko izvrijeđa, kao da joj je Ceca ukrala momka. Može se sve to reći bez tog figurativnog začepljenja nosa, ima tu kulturrasizma. 1 Link to comment
Malkmus Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Pa ne znam... Šta da kažemo onda za ovdašnju temu o Srbljanovićki ili o Damama od stila? Meni je prezir prema Ceci legitiman, a što da ne kažem i poželjan. 4 Link to comment
ragasto Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Prezir jeste na mestu, ali ona ima dovoljno štroke iza sebe bez muzike. Posle svega što se izdešavalo, muzika je poslednja stvar koja mi pada na pamet kada se ona pomene. Kad već seciramo prošlost, da nije bilo Arkana možda bi Dragana Mirković danas bila simbol i uzor umesto Cece...čini mi se da je borba između njih dve bila vrlo izjednačena do Arkana. Link to comment
Recommended Posts