Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kultni film koji nisam gledao (a sebe smatram filmofilom)

Featured Replies

Odiseju 2001 a volim Kjubrika, i lik i druga dela
Isti slučaj, svaki put zaspim, ili mi nešto odvuče pažnju.Od bitnih filmova nisam gledao Felinijevu ulicu (nisam ni Osam i po, ali to me nešto i ne privlači), a slabo stojim i sa opusima Bergmana i De Sike.Nikad nisam odgledao čitav Kurosavin Jodžimbo, a volio bih.Od novijih najzvučniji su Artist i Drive. :D
  • Replies 204
  • Views 11.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• francuski sobar
    francuski sobar

Jednom sam reko da su iz mog nekog iskustva ljubitelji fantastike što epske što naučne uglavnom dobri neki ljudi. Jebiga ja nisam Znači terminatori, predatori, poteri, hobiti... bilo koji film koji i

• Xaxa, ukljucih TV i evo patuljci nagovaraju drvece da krenu u rat.

• nisam ja
    nisam ja

moglo bi se reći da tvoj topik nije postao kultni, yes?

Posted Images

Sad se setih (tj podseti me zena) sta nisam gledao, a kultno je: Shining. Moram ispraviti nepravdu vec sledeceg vikenda.

Nisam gledao Diplomca. Niti Rašomona.

Na ovom topiku se mešaju filmofilija i nedostatak opšte kulture.

Isti slučaj, svaki put zaspim, ili mi nešto odvuče pažnju.Od bitnih filmova nisam gledao Felinijevu ulicu (nisam ni Osam i po, ali to me nešto i ne privlači), a slabo stojim i sa opusima Bergmana i De Sike.Nikad nisam odgledao čitav Kurosavin Jodžimbo, a volio bih.Od novijih najzvučniji su Artist i Drive. :D
gledaj drajv. a mozes i artista makar zbog psa i jedne velicanstvene scene.Sent from Bender's iPad using Tapatalk

Rasomon prvi na um pade....jednom krenuo i zaspao..

• 3 weeks later...

da, rašomon, pa sedam samuraja. od ovih "novijih" pred kojima se kapa skida: šošenko, memento. ima ih još. zajedničko im je da ih imam snimljene, da bi trebalo da ih gledam ali, da nisam siguran da li želim.

• 12 years later...

Juče sam prvi put gledala Donija Braska.

Pa se evo od juče pitam zašto se neki čestiti ljudi niknejmuju po mrežama tako gospode

Al Paćino wub

Uf sunce ti zarko, ja imam sigurno jedno 50 komada koji cekaju pravi momenat koji nikako da dodje.

Mozda bolje pitanje, koji kultni film ce te konacno gledati u naredna 2-3 dana?

Kosu.

Tek skoro sam gledao Deer Hunter i Network, ne znam ni sam zašto sam ih tolike godine izbegavao... nisam pao na doope iskreno, tako da i nije bilo neke štete...

Au... nije ti nista spec Lovac na Jelene? Jel ti ni Apokalipsa Sada nista spec onda?

Sada nije, al onda mi je bila covid19

Inace od starijih koje se bojim ko mator da pogledam da mi ne razbiju iluziju koliko su dobri na prvom mestu mi je Zaoka (The Sting, 1973).

42 minutes ago, Shan Jan said:

Au... nije ti nista spec Lovac na Jelene? Jel ti ni Apokalipsa Sada nista spec onda?

A ne, taj je u Top 20...