duda Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 lol pa nisu sigurno merili u procenat, već su izneli procenu da 7od 8 žena sa tim defektnim genom oboli od raka- ta procena je sigurno bazirana na nekom istraživanju na hiljadama uzorakapa ne znam da li je baš za ''lol'' jer sam za statistiku svakako čulanego, nije mi mnogo verovatno da su nekome kao što je angelina lekari dali procenu na osnovu suve statistiketj. verujem da tu ima još dosta faktora i kada o ovom nivou medicine i lekara pričamo, sigurno da je moguće dati i individualnu procenuna takvu procenu sam mislilaa njoj najveći naklon za to što je celu stvar obelodanilapored toga što je verujem užasno teško odlučiti se na takav zahvat, sigurno da nije jednostavno obelodaniti ga celom svetu
Aion Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 od straha napraviti vrlinuImas srece sto ti niko blizak nije bolovao od raka dojke.
fonTelefon Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ne lupaj druze da izvines na izrazu nista licno umrle tri tetke i tasta.
Indy Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Pa ti pokusavas od gluposti da napravis vrlinu na forumima vec celu deceniju.
Turnbull Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 od straha napraviti vrlinuZapravo, upravo suprotno od toga.U životu ima mnogo izazova. Ne bi trebalo da se plašimo onih sa kojima možemo da se suočimo i nad kojima možemo da preuzmemo kontrolu.
Aion Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ne lupaj druze da izvines na izrazu nista licno umrle tri tetke i tasta.I dalje smatras da je strah neopravdan?!
zoki Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) EXPOSED: Angelina Jolie part of a clever corporate scheme to protect billions in BRCA gene patents, influence Supreme Court decision (opinion)nemam neko posebno mišljenje o ovom članku, nije na odmet da se pročita Edited May 17, 2013 by zoki82
Аврам Гојић Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 retko naidjem na tekst u kome bas nijedna rec nije istinita. svaka cast
zoki Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) samo još jedno pitanje, zanima me vaše mišljenje...prva stvar koju svaki student medicine čuje kada kroči na medicinski fakultet je "primum, non nocere" (prvo, ne čini loše ili prvo, ne naškoditi, kako god)...da li se slažete da je u ovom konkretnom slučaju porušen taj, najvažniji princip medicine?! Edited May 17, 2013 by zoki82
Аврам Гојић Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ako je narusen ovde, onda je narusen i kod daleko opasnijeg preventivnog odstranjivanja limfnih cvorova kod raka testisa, sto je standardna praksa u USA. ovo nije neki hir lekara, nego profilakticka metoda sa uporistem u klinickoj praksi.
zoki Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 nisu isti primeri za poređenje...kod raka testisa, bolest je potvđena i prilikom hirurške intervencije se skoro uvek (i kod svakod drugog organa) vade lokalni limfni čvorovi, jer se metastaze vrlo lako šire limfom a i ne služe ničemu kad se odstrani organ...u slučaju a. jolie bolest ne postoji, organizam je u tom momentu bio zdrav (ključna stvar, nemoj štetiti zdravom telu)... operacijom je narušen integritet organizma (i na kraju krajeva pacijent je uveden u opštu anesteziju iz koje takođe postoji šansa da se ne probudi) i ubačena strana tela...
Turnbull Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 (edited) EXPOSED: Angelina Jolie part of a clever corporate scheme to protect billions in BRCA gene patents, influence Supreme Court decision (opinion)nemam neko posebno mišljenje o ovom članku, nije na odmet da se pročita Zoki, nije sve sa interneta za jelo. NaturalNews.com (formerly Newstarget) is a website founded by Mike "the Health Ranger" Adams. The site promotes almost every sort of medical woo known, though it specializes in vaccine denialism,[1] AIDS/HIV denial,[2] quack cancer medicine[3] and conspiracy theories about modern medicine.[4] Even other quacks think it's a quack site.[5] The site has recently expanded its outlook to become an outlet for extreme environmentalist and other moonbat-related woo and conspiracy theorizing.If you cite NaturalNews on any matter whatsoever, you are almost certainly wrong. http://www.youtube.com/watch?v=CHZ8wx6J36Q Edited May 17, 2013 by Syme
zoki Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Zoki, nije sve sa interneta za jelo.slažem se, nisam ni rekao da ima istine, samo sam prosledio članak koji je meni prosleđen... trebalo je proveriti... NaturalNews.com (formerly Newstarget) is a website founded by Mike "the Health Ranger" Adams. The site promotes almost every sort of medical woo known, though it specializes in vaccine denialism,[1] AIDS/HIV denial,[2] quack cancer medicine[3] and conspiracy theories about modern medicine.[4] Even other quacks think it's a quack site.[5] The site has recently expanded its outlook to become an outlet for extreme environmentalist and other moonbat-related woo and conspiracy theorizing.If you cite NaturalNews on any matter whatsoever, you are almost certainly wrong. ovo nisam ni video ni znao, sve najgore mislim o takvim stvarima...
Recommended Posts