I*m with the pilots Posted January 23 Posted January 23 On 22. 1. 2024. at 0:23, ragasto said: Ko god da je, odavno je. Ranije je bio haos, ovo je još i pregledno. Kako pregledno, bukvalno sam Alisa u zemlji cuda tamo? Dodjes u jednu arhivu i onda imas ove neke prazne prostore..nije ti jasno gde da kliknes. Onda vidim levo ovaj kao neki meni, odaberem tamo nesto, i opet izgleda nezavrseno 1
vememah Posted January 23 Posted January 23 (edited) Ma budalaština, treba ti više od 5 klikova da bi video sve članke iz jednog jedinog broja. Ta crvena crta s nazivima rubrika iznad tvojih upitnika je alternativna navigacija, prikazuje rubriku pre (levo) i posle (desno) trenutno prikazane s ovog levog spiska. Edited January 23 by vememah 1
Filozof manijak Posted January 23 Posted January 23 19 hours ago, Milošica said: Ruku na srce, pola tih mladih filozofa i sociologa ima bolji pogled na tadašnje stanje od prosečnog građanina koji dobro pamti to vreme Hvala ti za ovaj kompliment, đe god bio i ne bio 1
notenoughreasonsforclaire Posted January 23 Posted January 23 Da, sve im je otišlo u Honduras sa novim sajtom. Nema preglednosti novog broja kao što je to ranije bio slučaj, ne mogu da se pretražuju članci po autorima, a i vlada sveopšta konfuzija. Ne znam samo da li je to privremeno, ili su ga tako opravili da bude. 1
gospa buba Posted January 23 Posted January 23 (edited) 21 hours ago, Milošica said: Ruku na srce, pola tih mladih filozofa i sociologa ima bolji pogled na tadašnje stanje od prosečnog građanina koji dobro pamti to vreme ne postoji prosechan gradjanin koji dobro pamti to vreme, zato imamo baze podataka. postoje gradjani koji ne umeju da kazu ne znam, to da. Edited January 23 by gospa buba
Frank Pembleton Posted January 23 Posted January 23 2 hours ago, notenoughreasonsforclaire said: Da, sve im je otišlo u Honduras sa novim sajtom. Nema preglednosti novog broja kao što je to ranije bio slučaj, ne mogu da se pretražuju članci po autorima, a i vlada sveopšta konfuzija. Ne znam samo da li je to privremeno, ili su ga tako opravili da bude. Zato Rujević kida sa newsletter-om svake srede.... 1
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Author Posted January 23 pa ako ne valja web, onda polako na kiosk četvrtkom
Frank Pembleton Posted January 23 Posted January 23 19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: pa ako ne valja web, onda polako na kiosk četvrtkom Ja kupujem u sbijankitm, jel se to važi?
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Author Posted January 23 bitno je kupiti ga može i u centropromu
Stela Posted January 23 Posted January 23 Jeste sajt haotican. Prosli brojevi se vide kada se ode na arhivu, tu ih izlista po godinama, a unutar broja po oblastima - kultura, mozaik, komentar...
Frank Pembleton Posted January 23 Posted January 23 16 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: bitno je kupiti ga može i u centropromu Jbga navika, probao sam te onlajn varijante, ali dok ima "papirnato" ne vredi, meni ne prija onlajn...
kud u maglu Simoviću Posted January 23 Author Posted January 23 28 minutes ago, Svemir Zeka said: a prošli brojevi? njih ima u jabuci 1
ragasto Posted January 23 Posted January 23 @I*m with the pilots Te praznine postaju manje ili veće kada se zumira, to si verovatno i ti videla...nije idealno, znam, pre nekoliko meseci je stvarno bilo mnogo gore. Možda sam uhvatio trenutak kada su radili redizajn sajta pa sam upamtio, ovo sada je stvarno bolje nego tada. Nek' su živi i zdravi. 1
morgana Posted January 23 Posted January 23 ok je arhiva po brojevima, problem je sto nisu svi clanci indeksirani pa se ne dobijaju pretragom i sto ne moze da se prati arhiva autora 1
Recommended Posts