ZokiAsov Posted February 24, 2015 Posted February 24, 2015 Ja gledam zato sto sam glup ne znam za druge.
Weenie Pooh Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 +1 Takođe, prva sezona je bila neuporedivo bolja pa su me tako navukli na drugu. Za treću moram još da razmislim da li vredi gubiti vreme.
theanswer Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Ja u suštini kad počnem da gledam seriju neku i preguram par epizoda jako mi teško da stanem posle. Jedino ako je baš ispod svakog kriterijuma pa me onako jedi polako dok ne dođe do neke scene gde ne kažem ma mrš u pm i isključim.
steins Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 Pa sto svi gledate ako je toliko glupa :) :0.6: Ja gledam zato sto sam glup ne znam za druge. +1
Amelija Posted February 25, 2015 Posted February 25, 2015 pa ja rekoh još na samom početku, super su glumci i dobro je rađena ali je priča hm i to pre svega u drugoj sezoni, u prvoj je bila ok, pa se i baš lepo zakuvalo na kraju, i ja mislila sad će cela sezona o tome, kad ono sve ekspresno rešeno u metrou plus sve ono drugo da se ne ponavljam, što bi rekao kolega Hamlet Viking, tja
Lrd Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Večeras izlazi iz štampe™, očekujem da do ponedeljka bude dopremljena na trafike™. Iz nekog razloga sam ofrlje i dijagonalno pročitao prikaz u NY Timesu (ili negde već) i kažu da se manje bavi intrigama, a više politikom. Svit džibus, nek' nas nebesa čuvaju.
Kanzas siti zez Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 ima online epizoda sa prevodom i na nekim našim trafikamaTM. Na kokicevremeTM tek prva izašla
Lrd Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Jeste, evo sad vidim na mojoj trafici sedma epizoda. Sačekaće ipak malo.
Frank Pembleton Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Za sada 10 ep ima sr prevod .Brzo nema sta :misko:
3opge Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 jos jedno veliko razocaranje, do duse posle samo 2-3 odgledane epizode. najnize moguce politikantstvo i ogavan vristeci kich u epizodi sa putinom.
Kanzas siti zez Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 izbor Mikkelsena da glumi Putina Odgledao prve tri epizode, bolje nego druga sezona a slabije od prve. Pad kvaliteta serije se poklapa sa ubistvom Zoe Barnes
Zaz_pi Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Kako je ovo dobro za smeh. Skoro u nivou https://www.youtube.com/watch?v=Z-lK8bOieg4
Recommended Posts