Monday at 20:015 days 5 hours ago, kurjak said:Jović nosi pravu majicu.1 hour ago, napadaj said:Ja u group chatu pre nekoliko meseciJović me preduhitrio sa kupovinom 😒Uuuu dobra. Gde moze da se nadje?Ja ovu "zapitaj se da li si pravi" pazario pre 6 godina i nije mi jasno kako je jos uvek u zivotu posle milion nosenja i pranja.
Monday at 20:035 days 1 minute ago, Segundo said:Uuuu dobra. Gde moze da se nadje?https://www.nike.com/gb/t/sportswear-r9-t-shirt-HludJaQq
Monday at 20:115 days 6 minutes ago, napadaj said:https://www.nike.com/gb/t/sportswear-r9-t-shirt-HludJaQqHvala. Izgleda da je Srbija no no.
Monday at 20:125 days 11 minutes ago, Segundo said:Uuuu dobra. Gde moze da se nadje?Ja ovu "zapitaj se da li si pravi" pazario pre 6 godina i nije mi jasno kako je jos uvek u zivotu posle milion nosenja i pranja.Šta znači 2am?
Monday at 20:155 days Just now, Mindaugas Žukauskas said:Šta znači 2am?Aj da kazem brend. Dugo vec prave majice, imali su bas zanimljivih u ponudi.
Tuesday at 10:344 days S druge strane, Jokic fit, daje izjave novinarima. Nesto se cudno desava..SportklubKapiten Jokić: Grize me savest zbog EvrobasketaNe dešava se često, ali uoči FIBA kvalifikacionih prozora Nikola Jokić razgovarao je sa srpskim medijima i poručio je da želi povratak na pravi put sa reprezentacijom posle neuspeha na Evrobasketu.
Tuesday at 11:274 days 52 minutes ago, Jimmy Kowalski said:S druge strane, Jokic fit, daje izjave novinarima. Nesto se cudno desava..SportklubKapiten Jokić: Grize me savest zbog EvrobasketaNe dešava se često, ali uoči FIBA kvalifikacionih prozora Nikola Jokić razgovarao je sa srpskim medijima i poručio je da želi povratak na pravi put sa reprezentacijom posle neuspeha na Evrobasketu.
Tuesday at 11:334 days 14 minutes ago, Valk said:Šta je sa Bogdanom?!Kapiram standardna "procedura" neigranja dok se ne potpiše neki ugovor.
Tuesday at 12:004 days Bogi valjda 30og biva odstranjen iz Klipersa, cenim da će brzo nakon toga stići potpis, dal tamo, dal vamo.