September 14, 2025Sep 14 Kakav usran dan a jos nijo nike preuzeo odgovornost za nesupeh seniorske reprezentacije. Nema odgovora na pitanje zasto je pravljena promena u KSS-u trenutku kada smo imali uspehe i u mladjim kategorijama i sa seniorskom reprezentaciju. Nema odogovora na pitanje zasto je na prvenstvo vodjen Micic kojie je fizicki bio nespreman a ikada je spreman on je igrac vise za nase protivnike. Zasto reprezentacija nije osvezena sa dva mladja, talentovanija igraca na spoljnim pozicijama. Zasto reprezentacija predvodjena Jokcem kao glavnim igracem ispada dva puta u osmini final evropskih prvenstava itd. Ima toliko pitanja na koje niko iz KSS nece odgovoriti. Pa mi smo u osmini finala ispali od finske Sta Covic ceka, zasto ne podnese neopozivu ostavku??? Edited September 14, 2025Sep 14 by Micko8
September 14, 2025Sep 14 #onokad mi potonu sve ladje Novak planirao da bude u Rigi, ali danas ipak uživo gleda tenis
September 15, 2025Sep 15 Ćoravi Aleksandar Apostolovski pljuje na Una televiziji Pešića. Pešić jeste kriv ali ovo debelo govno dozvoljava sebi da kenja po čoveku a da nema ni sliku sa loptom. Pa poserem se na 21.vek
September 15, 2025Sep 15 Pešić je trebalo da podnese ostavku odmah nakon eliminacije i sva pljuvanja raznoraznih ne bi imala nikakvu težinu. Umesto toga, opredelio se da ne preuzme odgovornost i da se pravi blesav.Verovatno postoje i objektivne okolnosti oko kojih Pešić nije kriv, ali poenta ostaje ista. On je odgovoran i mora da se povuče.
September 15, 2025Sep 15 Ja Pesica na ovom turniru krivim samo za to sto nas je jos jednom pocastvovao Vasom Micicem u rosteru i to najgorom verzijom Micica ,ona najgora od najgore veziije njega u reprezentaciji. Mogao je barem malo da osvezi spoljnu liniju da ostavi nesto u amanet sledecem selektoru kao sto je to ucinio Skariolo sa Spanijom. Rece neki da je spancima bila nuzda ali i nama je bila Bilo je brljanja i u vodjenju utakmica, insistiranje da se stalno igra sa tri visoka igraca u petorci itd. Ali kada izgubis drugog najboljeg igraca na turniru koji je uz to i kapiten, pa ti se onda povredi i Avramovic pre osmine finala, onda sve pada u vodu jbg. Ako ga je nekada trebalo smeniti to je bilo posle proslog Evrobasketa. Ja se ne bi bunio da je izgurao i ovaj sledeci kvalifikacioni ciklus, ipak nas je on najlakse prove kroz Fibine kvalifikacije. Edited September 15, 2025Sep 15 by Micko8
September 16, 2025Sep 16 8 hours ago, April said:Ćoravi Aleksandar Apostolovski pljuje na Una televiziji Pešića.Pešić jeste kriv ali ovo debelo govno dozvoljava sebi da kenja po čoveku a da nema ni sliku sa loptom. Pa poserem se na 21.vekvek je doba mogućnosti i slobode izbora, a ti si odlučio da gledaš nekog Aleksandra Apostolovskog na nekakvoj Una televiziji 🤣
September 16, 2025Sep 16 Na SC kazu da je Guduric hteo da prica o tome sta se desilo na tribinama, da su ga podrzali neki igraci a neki su bili protiv (36:30) . Negde na 24-25 minutu ima i snimak Gudure koji odbija da prica za medije
September 16, 2025Sep 16 Posle ovog videosa Gudurića koji su pustili, definitivno je bilo nekog sranja.
September 16, 2025Sep 16 Potvrda da je SNS zapravo autoimuna bolest koja izjeda svaki petdalj drustva, ekonomije, teritorije i razuma. Razorili su sve. Najezda skakavaca.
September 16, 2025Sep 16 25 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: <span class="ipsAttachLink_box"><span class="ipsAttachLink_title">HnVideoEditor_2025_09_16_130724957~2.mp4</span><span class="ipsAttachLink_metaInfo"> <span>9.21 MB</span> <span>·</span> <span>0 downloads</span></span></span>bukvalno nothin 2see here, posto mi staje na osam mb od 9