September 11, 2025Sep 11 Koji su to govnari ovi sa SK, gori od tabloida. Izmisljaju nekakve Karijeve off the record izjave sa sve znacima navoda kao da su citati. Dno..
September 11, 2025Sep 11 Ovo je baš jadno. Ne znam šta je gluplje, to da je Aleksa tek od ove godine otkrio post pa još pokrstio Dobrića i Gudurića ili da su od uvek bili takvi ali nisu smeli da to pokažu dok je iz njih bio nekrst Bogdanović.
September 11, 2025Sep 11 Ćaciji su zauzeli prostor iza naše klupe i ućutkivali navijače i terali ih na drugu stranu hale. Vrlo je moguće i da su svašta vikali igračima na klupi.
September 11, 2025Sep 11 Поводом лажи које су се појавиле на Спортклубу, ја у принципу не коментаришем писања медија, али на молбу нашег портпарола Нине Колунџије, пре свега, због мојих играча, комплетног тима, објављујем да су то лажи и да то што је написано не припада у мом вокабулару. Нажалост, у креирању јавног мнења у Србији, неуспешни аналитичари, стручни консултати и твитер новинари, добијају прилику да креирају јавно мнење и поред тога што не поседују ни капацитет, ни одговорнос kod ćoravog ne može da prođe bez ciganije
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, Delija67 said:Ćaciji su zauzeli prostor iza naše klupe i ućutkivali navijače i terali ih na drugu stranu hale. Vrlo je moguće i da su svašta vikali igračima na klupi.Kaze srpski internet, najveca kanalizacija na svetu.
September 11, 2025Sep 11 U prenosu se videlo da crnokačketaši vise tik iznad glava naše klupe. Kupujem 1/1 da je bilo svačega mandrilskog tamo, Vanja je bio vidno ugašen. Za Gudurićevog drugara sam čula i sa drugog mesta, da je bio među navijačima koje su pretukle horde zla zbog pumpanja. Volela bih jako da se jednog dana i za ove detalje sazna, ne zbog alibija reprezentacije nego što imamo pravo da im i za to jebemo sve živo i mrtvo.
September 11, 2025Sep 11 Dosta je nasih ljudi otislo u Rigu. Malo je falilo i ja da odem. Pricaju ljudi sa lica mesta. Ovi moji su otisli na drugu stranu hale, pa nisu culi detalje.
September 12, 2025Sep 12 Svakako nezdrava atmosfera i mora da je uticala. Sad, u kolikoj meri i je li to opravdanje...
September 12, 2025Sep 12 Vasa kod Edina otvoreno pričao o tome da nije za to da bude bekap, da ne zna tako da igra, da bira klubove gde može da ima loptu u rukama i bude prva ili među prvim opcijama.Pošto nije bio spreman, ne znam ni šta je radio onda na prvenstvu kad ne može da iznese tu ulogu lidera u kojoj se jedino snalazi.Aleksa niti je ikad bio pravi plejmejker plus se napravio mit od nekih njegovih par ludačkih partija i sekvenci plus je otišao u najboljim godinama da igra tamo u Rusiji ligu bez briga, iako je čak imao i ponude iz NBA-, o EL da ne pričamo. Tako se ne napreduje u karijeri, baš obrnuto.Jović i dalje tata i pravi plejmejker, ali kad mnogi kukaju što nije više igrao, što ga je Pešić izbacivao kad je igrao dobro... pa možda zato što ima 35 godina i istoriju povreda iza sebe kao retko ko i ne može da igra puno minuta.Na poziciji dva je sve istumbano Bogdanovom povredom. Preseče to sve, menjaju se uloge. Možda bi to sve bilo drugačije da se Gudura od početka spremao za prvu petorku i veću ulogu i minutažu, Vanja kao bekap...Trojka nam je šuplja i slabi smo tu. Pomeranje Jovića na tu poziciju nas čini jačim na papiru, ali Nikola svakako ima neke svoje nedostatke koji se kad je na trojci dodatno vide.Na četiri smo mekani i mlitavi, i Petrušev i Tristan, i svakako ne idu baš najbolje uz Jokića kome tu treba jedan pas koji grize i pokriva ga u odbrani.Jokić, šta god ko pričao, došao nespreman i baš se osramotio u odbrani, a kao što rekoh iznad, nije imao ko sa četvorke da mu čuva leđa. Ali dobro, Nikola je tu najmanji problem i smešno je o njemu pričati kao razlogu neuspeha. Milutinov deluje sličan Vasi i ne zna da bude bekap, ošurio je jedino u Manili kad je bio prva opcija.Sve u svemu, tim sa mnogo problema u stvari, jedino je tu bila šansa da se to izgura na individualni kvalitet, ali povredom Bogdana to više nije bilo tako izraženo.Sa druge strane, svi ti nedostaci koje imamo bi trebali da isplivaju protiv baš ozbiljnih ekipa. Ako se mi žalimo na tako neke probleme, šta bi neki Finci trebali da kažu gde im pola ekipe igra po nekim finskim i sličnim ligama.Problemi postoje i naš tim ima ozbiljne nedostatke, ali opet to ne može biti uzrok poraza protiv Finske, uz dužno poštovanje njima.
September 12, 2025Sep 12 ma ovo sa fincima je baš bruka, veća i od italije onomad.nije bruka što si od finaca izgubio, već kako si izgubio.u tom smislu su za mene selektor i arguably najbolji igrač na svetu, prvi odgovorni, iako nije isključeno da su najmanje grešili.
September 12, 2025Sep 12 Bez Avramovica bi imali 0 medalja u zadnjih pet godina. Zaboravlja se njegova partija protiv Kanade, i kako je zlostavljao troimenog kanadjanina, pa njegova defanzivna energija u trecoj cetvrtini protiv Australije koja pokrenula nas povratak. Mozda se bez njega ne bi ni plasirali na proslo SP, mi smo bili pred porazom protiv Austrije i on nas je izvukao pogodjenom trojkom u poslednjiom sekundama utakmice. Avramovic je bio nas top 3 igrac na turnirimna gde smo uzimali medalje. Najbolje je sada govoriti kako niko nije valjao io da Jokic nije imao skim da igra, a vecina vas je pre turnira a i posle povrede Bogdanovica tvrdila da cemo osvojiti medalju i to zlatnu. I nismo mi gubili utakmice sa 30 razlike na samom turniru, dve najvaznije utakmice smo izgubili u poslednja tri minuta utakmica, gde je najbolji igrac zakazao a trebao je on da lomi rezultat. Edited September 12, 2025Sep 12 by Micko8
September 12, 2025Sep 12 17 hours ago, Amos said:Meni malo teško da poverujem za te pretnje iza klupe. Mislim, može da ih bude ali ako ja ovako kljakav imam neka kurčeva ledja u životu mogu da zamislim šta imaju od podrške košarkaši sa svojim resursima i istorijama. Sad kao jadan Vanja on nije mogao ništa. Ajde da širimo abrove o tome umesto da pričamo o random ljudima kojima je stvarno prećeno. Pristojniti opravdanja posle velikih nadanja. Usrali su motku jer su odigrali pičkasto i to je to.Na utakmici sa Finskom su se pred kraj utakmice jasno čule uvrede na račun naših igrača, u prenosu. E sad ko je to vređao, pojma nemam, možda "obični" navijači isfrustrirani igrom ekipe, ili ćaci.