Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

pri cemu to i nije najveci problem, vec taj princip, "nista te ne razumem", u mojoj knjizi je to nekulturno, tj, bolje je ne odgovoriti.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Just now, kud u maglu Simoviću said:

ovaj bongo je tvojtm

e

?

u kom smislu je moj

Dobro. Ono sto ja recimo ne razumem jeste ko je napisao (na forumu ili u medijima) da su se igraci medjusobno popickali, pa da Bongo to mora da opovrgava sada?

Druga prica je da sve izgleda nepovezano i da mi izmice poenta, osim da ne treba da pricamo na tu temu jer ne znamo sve.

Edited by Fins fleet

1 minute ago, uini said:

u kom smislu je moj

s tog foruma odakle dolazite

Ok. Pokusacu da izdvojim vremena da jos jednom iscitam glavne teze sa zadnih strana. Sto kazete, mozda se zaista nismo razumeli.

uu sinemitre, ti si dobar kandidat za generalizaciju & mozda nesto vise, ukoliko kontekst dozvoli.

nije mi poznat nick ali pazi sad, ljudi mogu i da ga promene, tako da, let the mistery be

8 minutes ago, uini said:

uu sinemitre, ti si dobar kandidat za generalizaciju & mozda nesto vise, ukoliko kontekst dozvoli.

nije mi poznat nick ali pazi sad, ljudi mogu i da ga promene, tako da, let the mistery be

r y toking to mi

ma opusteno, cepamo dalje

trebalo je da boldujes i video, tu je poenta :p

izgleda da ne razumes grejtnes leftoversa u kontekstu 2% onih koji su departed sa jednog foruma na drugi al okej.

Edited by uini

23 minutes ago, uini said:

pri cemu to i nije najveci problem, vec taj princip, "nista te ne razumem", u mojoj knjizi je to nekulturno, tj, bolje je ne odgovoriti.

Ali zaista nisam bio ironičan, ništa nisam razumeo čoveka. Niti ja krivim igrače za bilo šta, niti sam opleo po njima, niti sam tvrdio da se neko treba tući s Jokićem...kao da je čovek greškom mene kvoutovao

Apropo ovih sto su u crkvu isli, mozda da se isledjuje taj trac, da agent u Fici dezura nedeljom ispred crkve pa da napise izvestaj detaljan i da onda vidimo ko i sta radi. Welcome to 1945.

Edited by W.F.C.

nije problem što idu u crkvu, al što idu umesto na šuterski trening, e to je problem

Primetan je fenomen da se razočaranje u rezultat po svaku cenu projektuje kroz napušavanje igrača. Svako ima pravo da se pravi blesav i tretira ovo kao svako drugo prvenstvo, ali ne mora baš i da sve ostale kolektivno pravi idiotima.

24 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ali zaista nisam bio ironičan, ništa nisam razumeo čoveka. Niti ja krivim igrače za bilo šta, niti sam opleo po njima, niti sam tvrdio da se neko treba tući s Jokićem...kao da je čovek greškom mene kvoutovao

Ok, bice da amo negde u polemici izubili nit. Prelistao sam zadnjih par strana i sada mi izgleda da od starta pricamo o razlicitim stvarima koje se mozda negde dodiruju.

Pogledao sam ponovo onaj klip sa gudurom.

Ne mogu jasno i dalje da cujem razgovor. Lici mi kao da kaze " ali vi ne znate zasto mi (idemo na terapiju) " za ovo u zagradi nisan siguran.

Sve u svemu , bacio si ironiju na moj uvodni post na temu naglasavajuci da je glavna tema sajko i majmuni sto prebijaju ljude.

Nisam i dalje siguran koja je tvoja teza i sta si ocekiivao od igraca. Da izadju javno da kazu, opravdavas njihova izdanja zbog toga sto je situacija na tribinama nwgativno uticala na njih, ili je trebalo da prekinu takmicenje u znak prkosa prema ludaku na celu drzave.

Neko je pomenuo da je izbilo sranje medju igracima, greskom sam to peipisao tebi. Izvinjavam se za to. Jos sam nov i treba mi neko vreme da nickove logicki spojim sa stilon pisanja i nacinom razmisljanja.

Ste se moje teze tice ukratko: imam otpor prema bilo kakvim spekulacijana i tumacenjima koja kosarkaaki neuspeh pripisuju vradzbinana, aferama i desavanjina daleko od terena. Polazim od toga da su razlozi faila vrlo kosarkaske prirode, koliko god da aan ja kao naviijac ocajan zbog toga.

Volim ove momke, to mi je omiljeni tim i deluje mi vec godinana da imaju dobar medjusobni odnos. Sro ne znaci da nisam otvoren za argumente (ako ih neko ima) da je zauista izbio sukob medju njima zbog sajkoa ili ma koga/cega.

Takodje sam protiv da se na temi o sportu, kosarci namece sajkova mahinacija kao glavna tema ispred tih momaka. Na kraju, nije fer ni prema njima a ludak dobija nezasluzeni publicitet.

Ja mogu da razzumem da je to zivotno vaznije pitanje od trcanja za loptom, ali tamo gde mu je i mesto i vreme.

15 minutes ago, Bongo Fury said:

Ok, bice da amo negde u polemici izubili nit. Prelistao sam zadnjih par strana i sada mi izgleda da od starta pricamo o razlicitim stvarima koje se mozda negde dodiruju.

Pogledao sam ponovo onaj klip sa gudurom.

Ne mogu jasno i dalje da cujem razgovor. Lici mi kao da kaze " ali vi ne znate zasto mi (idemo na terapiju) " za ovo u zagradi nisan siguran.

Sve u svemu , bacio si ironiju na moj uvodni post na temu naglasavajuci da je glavna tema sajko i majmuni sto prebijaju ljude.

Nisam i dalje siguran koja je tvoja teza i sta si ocekiivao od igraca. Da izadju javno da kazu, opravdavas njihova izdanja zbog toga sto je situacija na tribinama nwgativno uticala na njih, ili je trebalo da prekinu takmicenje u znak prkosa prema ludaku na celu drzave.

Neko je pomenuo da je izbilo sranje medju igracima, greskom sam to peipisao tebi. Izvinjavam se za to. Jos sam nov i treba mi neko vreme da nickove logicki spojim sa stilon pisanja i nacinom razmisljanja.

Ste se moje teze tice ukratko: imam otpor prema bilo kakvim spekulacijana i tumacenjima koja kosarkaaki neuspeh pripisuju vradzbinana, aferama i desavanjina daleko od terena. Polazim od toga da su razlozi faila vrlo kosarkaske prirode, koliko god da aan ja kao naviijac ocajan zbog toga.

Volim ove momke, to mi je omiljeni tim i deluje mi vec godinana da imaju dobar medjusobni odnos. Sro ne znaci da nisam otvoren za argumente (ako ih neko ima) da je zauista izbio sukob medju njima zbog sajkoa ili ma koga/cega.

Takodje sam protiv da se na temi o sportu, kosarci namece sajkova mahinacija kao glavna tema ispred tih momaka. Na kraju, nije fer ni prema njima a ludak dobija nezasluzeni publicitet.

Ja mogu da razzumem da je to zivotno vaznije pitanje od trcanja za loptom, ali tamo gde mu je i mesto i vreme.

Zbog cega mislis da je potrebno da je izbilo sranje izmedju igraca, da bi situacija van terena uticala na tim? Valjda je ocigledno da stvari van terena uticu psihicki na igrace cak i kada je normalna situacija, a kamoli sada. Nisu roboti.

Kosarkaski uzroci naravno da postoje, recimo meni nije jasno kako to da u eri gde je sut za 3 majka i maceha, mi nemamo igraca mladjeg od 30 kome je sut glavni adut. Ili povrede. Nije kao da bi sigurno osvojili da je situacija normalna. Ali pricati kao da je ova druga strana nebitna je zabijanje glave u pesak.

I izvini, ali ne razumem tu potrebu da se prica o tome zataskava. Ne pricamo o blokadi na fakultetu X, vec o onome sto se desava u prvom redu iznad klupe. Gde cemo da razgovaramo o tome ako ne na ovoj temi?