September 17, 2025Sep 17 2 minutes ago, Bongo Fury said:Nisam i dalje siguran koja je tvoja teza i sta si ocekiivao od igraca. Da izadju javno da kazu, opravdavas njihova izdanja zbog toga sto je situacija na tribinama nwgativno uticala na njih, ili je trebalo da prekinu takmicenje u znak prkosa prema ludaku na celu drzaveMoja teza je da je ovo otišlo van domena sporta i da ne krivim igrače ni da su ispali u grupi. Od igrača možda preoptimistično i romantizovano očekujem da se zbiju i izađu sa stavom (nije ni sad kasno) da neće da trpe sranja prema svojim porodicama na tribinama (ma koliko teško bilo homogenizovati grupu u kojoj sigurno ima i ćacija). Kao pojedinci ne bih želeo da istupaju jer mislim da bi imali problema u životu.20 minutes ago, Bongo Fury said:Takodje sam protiv da se na temi o sportu, kosarci namece sajkova mahinacija kao glavna tema ispred tih momakaKao i svi mi ovde, ali stvari su se ubrzale u poslednjih godinu dana, i dešavanja na terenu polako padaju u drugi plan. Pogledaj šta se dešavalo na Marakani. Nažalost, to je realnost, na koju ne možemo da žmurimo.
September 17, 2025Sep 17 17 minutes ago, Fins fleet said:Zbog cega mislis da je potrebno da je izbilo sranje izmedju igraca, da bi situacija van terena uticala na tim? Valjda je ocigledno da stvari van terena uticu psihicki na igrace cak i kada je normalna situacija, a kamoli sada. Nisu roboti.Ne, ja ne mislim niti da je izbilo (nepopravljivo ) sranje medju igracima niti mora da bude sranje to koje ih je onemogucavalo da pruze maksimum. Moze da bude i to da su bili mentalno odsutni zbog " karnevala " na tribinama. Realna je mogucnost, slazem se.Alli nemojmo da spekulisemo ako nemamo neki cvrst argument jer igracima cinimo medvedju uslugu.Npr, da li je neko prometio bitnu promenu drzanja kod nekog igraca, nacina igre nakon tih desavanja? Evo ja nisam, iskreno.Moze i proverena insajd info, ne mora zvanicno, sve dok je insajder proveren i nudi argumente.Moze i neki treci argument.17 minutes ago, Fins fleet said:Kosarkaski uzroci naravno da postoje, recimo meni nije jasno kako to da u eri gde je sut za 3 majka i maceha, mi nemamo igraca mladjeg od 30 kome je sut glavni adut. Ili povrede. Nije kao da bi sigurno osvojili da je situacija normalna. Ali pricati kao da je ova druga strana nebitna je zabijanje glave u pesak.Svaka druga prica je nebitna dok je neutemeljena. Ponavljam, vrlo je moguce da su nekosarkaske stvari uticale na njih, narocito one divljanja uruk hai a na tribinama. Ali hajde bar da se potrudimo da nadjemo nesto opipljivo u korist te teze , a ne da nabadamo u mraku i razvijamo teorije ni iz cega.17 minutes ago, Fins fleet said:I izvini, ali ne razumem tu potrebu da se prica o tome zataskava. Gresis. Nije rec o potrebi da se nesto zataska - uostalom , sta da se zataska? - nego je rec o jednostavnom nepridavanju vaznosti neutemeljenim izjavama. Koliko god one delovale istinito.Nista manje - nista vise od toga.
September 17, 2025Sep 17 Pa imaš okačen potkast u kome je o svemu potanko govorio novinnar koji je bio na licu mesta. Od toga je i počela ova runda rasprave.
September 17, 2025Sep 17 2 hours ago, Fins fleet said:recimo meni nije jasno kako to da u eri gde je sut za 3 majka i maceha, mi nemamo igraca mladjeg od 30 kome je sut glavni adut. Ili povrede. Falio nam je realno bar jedan igrač mlađi od 30 kome su povrede glavni adut
September 17, 2025Sep 17 1 hour ago, beatakeshi said:Ovo neki portparol KSS-a?Prvi sam mu nalupao gomilu minusa, ali deluje ipak da je delimično u pravu.Ovaj sa Sportske centrale tvrdi da Gudura posle Portugala više nije hteo da priča sa novinarimaA evo ga Gudura posle Letonije priča sa novinarima. Portugal je druga utakmica, Letonija četvrta.Dok guglah sad ovu Sportsku centralu, odgledah poslednje što su izbacili, baš se o teškim smećarima radi. Ovo kao oni najgori seljaci ispred dragstora što se urokaju pa idu na tekme da sve po spisku igračima.Priča već postoji, predsednik Ćacilenda je poslao kriminalce da biju navijače Srbije. Ovo sa Gudurom baš i ne pije vodu, bar ova teorija Smećarske centrale. Edited September 17, 2025Sep 17 by Hele
September 18, 2025Sep 18 17 hours ago, Hele said:Prvi sam mu nalupao gomilu minusa, ali deluje ipak da je delimično u pravu.Drago mi je da si se, makar ovako uvijeno, složio sa mojim mišljenjem. Što znači da ti nisi bio u pravu kada si mi , po sopstvenom priznanju, lupao onolike minuse.
September 18, 2025Sep 18 "Gotivan si. Postovi su ti sjajni. Uzovao sam dok sam citao, mnogo toga novog mogu da naucim od tebe" -evo ti minus . Top
September 19, 2025Sep 19 Kad vidim te brzinske podkaste od under hour, i ne gleda mi se. Intervju običan verovatno, kako ste videli ovaj Evrobasket.