September 17, 2025Sep 17 A opet smo pobedili domacina i igrali dve egal utakmice protiv Turske i Finske iako smo izgubili kapitena,Avramovic se povredio pre utakmice sa Finskom itd. Mislim da Guduric ne bi odigrao bolje sve i da nam je reinkarnacija Gandija bila presednik drzave. Mi smo probleme u igiri imali i na pipremnim utakmicama, pre svega u odbrani , samo treba pogledati utakmice sa Grckom i Ceskom. Ova Pesiceva reprezentacija nikada nije znala da brani sut za tri poena. Edited September 17, 2025Sep 17 by Micko8
September 17, 2025Sep 17 6 minutes ago, Micko8 said:Ova Pesiceva reprezentacija nikada nije znala da brani sut za tri poena.svakako ne zato što je pešićeva, već zbog toga što ima jako malo igrača od 12 ili 15 koji su sposobni da pariraju ekipi koja brzo igra i puno šutira. avramović koji nije baš najoštrija olovka u pernici, jović koji je mator i marinković i nikola jovič ako igra na PF ili brani na SF nekoga njegovih gabarita. ostali su ispod proseka ili očajni na temu.
September 17, 2025Sep 17 3 hours ago, uini said:svakako ne zato što je pešićeva, već zbog toga što ima jako malo igrača od 12 ili 15 koji su sposobni da pariraju ekipi koja brzo igra i puno šutira.avramović koji nije baš najoštrija olovka u pernici, jović koji je mator i marinković i nikola jovič ako igra na PF ili brani na SF nekoga njegovih gabarita. ostali su ispod proseka ili očajni na temu.Da se malo isparavim. Igrali su dobru odbranu na SP ali na ostalim takmicenjima smo bas bili busni i svaki protivnik nas je lako razvlacio u napadu. Edited September 17, 2025Sep 17 by Micko8
September 17, 2025Sep 17 5 hours ago, Hele said:I ja bih uvek rekao - to su novinari, strpimo se bez jasnih dokaza.Međutim, s obzirom sa kakvim psihopatom imamo posla, sasvim sve izgleda moguće i pre treba da se dokazuje da se nije desilo nego da jeste.Uostalom, činjenično jeste poslao kriminalce da batinaju ljude jer zamisli viču ,,pumpaj".Kao da je to mala stvar i da samo to ne utiče na igrače.Činjenica je i da su mlatili ljude. Nije naših tamo bilo milion, prilično je verovatno i da će naleteti na nekog koga igrači znaju.Pa i da nije neko koga znaju, zamisli da igraš i treniraš u takvom okruženju.Naravno da je moguce, to sam i sam rekao. Ali jedno je da li je nesto moguce a sasvim drugo je tvrditi da se nesto dogodilo samo zato sto je moguce da se desilo. Tipicna "logika" post hoc ergo propter hoc. Ovde se koriste poluinformacije koje se tumace kao argument koji se opet plasira po nahodjenju. Guduric odbio da se izjasni, zeli da zadrzi za sebe. Zamisli! . Mozda je zaista i doslo do nesuglasica, svadja sto su zeleli da izglade iza zatvorenih vrata. Ne bi bilo prvi put. Moje misljenje (pretpostavka) je da u svemu tome postoji delic istine od cega je posle naduvana prica preko svake mere. Uvek ima povoda kad se desi neuspeh.Fascinacija obicnog sveta skandalima i aferama (pričam o desavanjima unutar tima) je zaista fascinantna. Samo dajte hleba i igara i zabave za masu.Sa druge strane, potrebno je govoriti o svakodnevnim skandalima koje izaziva poremecenik. Pa naravno i o tome sto salje majmune u Rigu da maltretiraju neduzne ljude. 5 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Postavio sam video na kome su Gudurića pitali, i on nije demantovao nego je rekao da 'ima svoje razloge zašto ne priča o tome'. Ovo za Avrama i crkvu su budalaštine koje je SportKlub izmislio i to je i ovde ismejano u startu.Ti ovde ne vidis nikakvu kontradikciju u ove dve izjave? Sport klub dakle svesno izmislja i plasira lazi, ali kada repstativac ne zeli da daje izjave za takve medije, ocekuje se nekakav demanti i krece prica da je sigurno bilo nesto masno u svlacionici, cim ovaj zeli da zadrzi za sebe. Otkud znas da nije krio svoju povredu, jer je cinjenica da je igrao celo prvenstvo povredjen? To je potrdio i njegov novi trener . Otkud znas da im selektor nije zabranio da se ne izjasnjavaju na politicke teme dok traje prvenstvo. To bi bilo sasvim racionalno u cilju zadrzavanja fokusa na utakmicama, bez obzira kako to nama sa strane izgledalo. Otkud znas da nije neka slicna relativno bezazlena prica? TIm pre jer se momci dugo poznaju i dugo igraju zajedno a videli smo godinama unazad da su prilicno bliski drugari, sto sve smanjuje verovatnocu da je zaista doslo do nekog ozbiljnog picvajza.
September 17, 2025Sep 17 10 minutes ago, Bongo Fury said:Moje misljenje (pretpostavka) je da u svemu tome postoji delic istine od cega je posle naduvana prica preko svake mere. Uvek ima povoda kad se desi neuspeh.Ja ne znam gde ti živiš, i gde je naduvano preko svake mere, moj dojam je baš suprotno. Da se svi bave košarkaškim stvarima, i zašto je Jokić debeo, a malo ko (pa i ti profesionalni novinari kojima se nadaš :D) razbijenim vilicama u Rigi, što bi trebalo da je glavna tema. Znači ovo što čitaš ovde nije mejnstrim, nego je slučajno u nekom levom podkastu iscurela ova informacija, kojom se mi ovde na forumu bavimo. I konkretno ne znam kakve ti teze zastupaš. Postoje slike i svedočenja nasilja u Rigi. Da li je najebao Gudurićev drugar, lajfkouč ili zaova, ili neki levi lik, apsolutno je nebitno. Košarka tada pada u drugi plan, kao što se desilo i sa našom košarkom i igrom posle meča sa Estonijom. Potpuno je nebitno da li su se igrači posvađali, ili im je celi taj jezivi karneval odsekao krila. Na takmičenjima takvog nivoa, dovoljno je da fokus padne za 5% i ti si preslišan. Nema tu dakle nikakvih nagađanja, sve je dokumentovano i kristalno jasno.
September 17, 2025Sep 17 55 minutes ago, Micko8 said:Da se malo isparavim. Igrali su dobru odbranu na SP ali na ostalim takmicenjima smo bas bili busni i svaki protivnik nas je lako razvlacio u napadu.Šta misliš Micko8, je l' ima to neke veze sa Jokićevim neigranjem na SP? Premalo se pisalo o tome, pa ako možeš da daš svoj uvid...
September 17, 2025Sep 17 59 minutes ago, Valk said:Šta misliš Micko8, je l' ima to neke veze sa Jokićevim neigranjem na SP? Premalo se pisalo o tome, pa ako možeš da daš svoj uvid...Na SP smo igrali sa malo prirodnijim petorkama. Milutinov je bio petica a Jovic cetvroka. Nije se igralo po svaku cenu sa tri visoka igraca u petorci. Ne znam zasto se Pesic odrekao formule koja mu je donela uspeh na SP??? Bili smo mnogo fleksibilnij u odbrani u takvoj postavci igre. Ne znam cemu petorke sa Jokicem,Petrusevim i Jovicem, ili sa Jokicem Milutinovim i Jovicem. Od pocetka piprema je insistirao da tako igramo. Edited September 17, 2025Sep 17 by Micko8
September 17, 2025Sep 17 37 minutes ago, Milošica said:Još jedan vernik kontam bilo je ili ortodox bros ili seaside hosts, pa je odabrao ovo prvo
September 17, 2025Sep 17 3 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Ja ne znam gde ti živiš, i gde je naduvano preko svake mere, moj dojam je baš suprotno. Da se svi bave košarkaškim stvarima, i zašto je Jokić debeo, a malo ko (pa i ti profesionalni novinari kojima se nadaš :D) razbijenim vilicama u Rigi, što bi trebalo da je glavna tema.Znači ovo što čitaš ovde nije mejnstrim, nego je slučajno u nekom levom podkastu iscurela ova informacija, kojom se mi ovde na forumu bavimo. I konkretno ne znam kakve ti teze zastupaš. Postoje slike i svedočenja nasilja u Rigi. Da li je najebao Gudurićev drugar, lajfkouč ili zaova, ili neki levi lik, apsolutno je nebitno. Košarka tada pada u drugi plan, kao što se desilo i sa našom košarkom i igrom posle meča sa Estonijom. Potpuno je nebitno da li su se igrači posvađali, ili im je celi taj jezivi karneval odsekao krila. Na takmičenjima takvog nivoa, dovoljno je da fokus padne za 5% i ti si preslišan. Nema tu dakle nikakvih nagađanja, sve je dokumentovano i kristalno jasno.Druze, uz sve duzno postovanje, ovaj upis je na granici infantilnog. Poceo si pricu : majmuni lemaju po Rigi, zasto ne bi i Gudurinog( bilo cijeg) drugara. Ako su ga lemali, zasto ga ( Guduru) to ne bi poremetilo. A ako ga je poremetilo, zasto se ne bi posibao, npr sa Vasom (kad je vec od Jokica x puta slabiji) . A ako su se vec posibali, a jesu, jasna stvar (ocigledno)1, posto su izgledali kao prebijeni na turniru. Oni imaju sva prava da se trude da dogadjanja van terena sto manje uricu na njih. Ljudaki je da ih se to tice, ali im nije obaveza koju pokusavas da im nametnes.Njima je dres radna uniforma.Ti se sve vreme bavis nekosarkaskim stvarima i spekulises na bazi rekla -kazala. Kosarkasi su otisli na prvenstvo da igraju kosarku i da se bore za sto bolji uspeh. Neumesno je ocekivati od njih sad na pola da prekinu i vrate se u zsmlju jer, jbga ima vaznijih stvari od kosarke. Mozda nama. Njima nema. Ne znaci da ih to ne dotice, ali njima je posao da tapkaju loptu, barem dok su u svojoj uniformi. Izvini, ni ja ne rusim sajka kada idem sluzbeno na put, nego predstsvljam instituciju koja iza mene stoji. Sta cu ja da radim izvan toga, moja stvar i niko ne moze da me spreci da blokiram ulice ili se sibam sa pandurima. Ako to zelim. Kao sro su neki kosarkasi, svako na svoj nacin.Tragicno je do koje mere je ludak sve kontaminirao, ja snatram uzvisenim da makar taj maleni neuprljani a najbolji deo nas pokusava da ostane iznad te mi ili oni price. Ovaj stav: "nije bitno da li je pretucena osoba X potpuno nepoznata igracu X ili je pretucena njegova majka ili drug" . Tebi jeste jer ti je X osoba ili majka Y igraca vrednosno podjednako blizu/daleko. Igracu Y nije nebitno. Tako si nametnuo polemiku. Njega je poremetilo jer mu je drugar pretucen (sto je nirnalno jer ta osoba njemu predstavlja nesto u zivotu) . Sad kazes nije bitno ko je. Sad bi da opletes po igracima jer nisu dovoljno ( javno) protiv sajka. Po tvojim merilima, razume se. A ko ih jebe, kad su sise i nisu osvojili tozla koje mi navijaci zasluzujemo i ocekujemo, nek bar ginu u rovovima kao topovsko meso rame uz rame sa nama jadnima i neuspesnima - za nase bolje sutra.
September 17, 2025Sep 17 Ni ja. Veca kolicina ucitavanja i citanja na preskoke nije skorije vidjena. Svaka cast, Bongo.
September 17, 2025Sep 17 Just now, uini said:koja ste brigadaovaj bongo je tvojtme? Edited September 17, 2025Sep 17 by kud u maglu Simoviću