Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kada prestanemo da ga prozivamo kada otkaze, kada prestanemo da trazimo to prokleto zlato, vec prosto pocnemo da uzivamo u igri i caroliji koju donosi na parket, onda cemo postati dostojni da nam se obrati..

jedini problemcic je sto je odigrao kao dobar nba igrac a ne jedan od najboljih, arguably najbolji;

drevni nik vuchevic verovatno ne bi imao 33pts za 34mins al da yebeoca, uhvatio bi duplo vise od 4x defanzivna skoka i dodao 25pts, sto bi verovatno znacilo vise na toj tekmi.

hocu da kazem, odlicno je on odigrao za nekog random jako dobrog igraca ali za nikoline standarde je to sub-par, da ne potezemo magiju, koje mos def nije bilo.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

4 hours ago, Midžeta said:

@Valk

Pa otisla je tema u neku opštu diskusija, ko ce da nasledi Karija itd, plus su krenule neke rasprave nepotrebne, a na Eurobasketu vise ne učestvujemo svakako pa da ne eskalira

Ok, ja sam mislila da će biti nekih post-festum izjava i analiza pa da time zaokružimo priču, no svejedno.

Rasprave se rešavaju lako.

49 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kada prestanemo da ga prozivamo kada otkaze, kada prestanemo da trazimo to prokleto zlato, vec prosto pocnemo da uzivamo u igri i caroliji koju donosi na parket, onda cemo postati dostojni da nam se obrati..

Koji će nam onda kurac?

To možemo i bez njega

Jokara ne može da nam oprosti to što smo navijači rezultata a ne ljubitelji sporta

2 hours ago, red star forever said:

Pa evo kaže Čović da su i on i Jović imali virus. Meni je to onda sasvim razumljivo i nije fer zamjerati mu.

Pa Jovic je odigrao ok utakmicu cak je i pogodio jednu vaznu trojku u zadnjoj cetvrtini. Pitanje je zasto Jokic nije u napadu potegao na pocetku trece cetvrtine , kada smo u drugo poluvreme usli sa pet poena prednosti u periodu gde se protivnik nudio da napravimo jos vecu razliku a onda tri minuta pre kraja egal utakmice , gledamo napad za napadom gde Guduric promasuje trojke a Jokic stoji kod linije za tri poena, da je barem otisao da se bori za ofanzivni skok. I onda pogadja neku frljoku za tri poena na 18 sekundi pre kraja utakmice kada je sve bilo reseno. On protiv Finske nije imao protivnika koji je mogao da ga zaustavi jedan na jedan u napadu. Hajde protiv amerikanaca je igrao protiv tri all star centra ali ovde ga i Jantunen napuni, plus nije isporucio kada je bilo najpotrebnije. Te price o virusu im dodju kao neki izmisljeni alibi za neuspeh, uopste nije izgledao kao da je bolestan. Ja sam licno ocekivao da ce on biti nas Pau Gasol i da ce nam doneti mnogo medalje, na kraju ce ispasti da je njegova reprezentativna karijera poprilicno neuspesna.

Edited by Micko8

"Ne kažem da nije bilo realno da reprezentacija napravi najbolji rezultat. Šta da smo uzeli srebro ili bronzu. To bi za nas bilo nedovoljno opet. Čim imamo ovakve rezultate znači da smo imali neuspešno leto, a to znači da su potrebni određeni rezovi", istakao je predsednik Saveza.

Kakva bitanga vodi KSSisuse

12 minutes ago, Nikodije said:

Jokara ne može da nam oprosti to što smo navijači rezultata a ne ljubitelji sporta

A mali hoće sliku čak i nakon ovakvog rezultata fantom

I to samo da bi se hvalio svojim drugovima.

15 minutes ago, Milošica said:

A mali hoće sliku čak i nakon ovakvog rezultata fantom

e pa to. al ne zajebavam se, decka nije briga za flop, al nikola mora da matchuje najbolje vreme u guranju prtljaga, postavljeno 1987 na areodrumu

zato bi najbolje bilo da mu je opalio shamarchinu, bar bi mali zapamtio to za ceo zivot. a poslao bi i poruku dzoni

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Pošto je Nikola Jokić poznati korisnik društvenih mreža i foruma i odražava se na njega to što on hoće ili neće i kako radi.

Coki kaze na RTSu da je Vukcevic bio pred pucanjem misica a oni likovi sa sportske centrale su rekli da su pricali sa covekom iz Washington Wizardsa i da im je on rekao da je sa Tristanom sve bilo dobro. Da je bio spreman i za utakmicu sa Turskom te da je bio izneadjen sto Vukcevic nije dobio minute na utakmici sa Finskom. Laze Covic kao pas.

Edited by Micko8

Finska kosarka napreduje, Letonci imaju trenazni centar mi nemamo. Ajde Coki goni se u pm vise, da imas imalo obraza dao bi neopozivu ostavku dan posle blamazerolleyes

Edited by Micko8

43 minutes ago, Micko8 said:

Pitanje je zasto Jokic nije u napadu...

Quote se ne odnosi na tvoje pisanje, ali ova recenica je toliko puta upotrebljena kako na forumu, tako i u RL, barem u mom okruzenju.

Ali mislim da pitanje ne treba njemu da se postavi, vec Kariju. Koliko god ga voleo, a volim ga, potpuno je nejasno zasto je na gomili utakmica Jokic npr znao da ima 2 ili 3 suta za cetvrtinu. Potpuno suludo. Kako je moguce da se njegove prednosti ne iskoriste, pa kada idu, ne iscrpe do maksimuma.

Ortak koji je imao najbolji karijeru od drugara koje imam i cije misljenje cenim ima recenicu "kad imas Dzordana u ekipi, pa nece valjda lopta da ide kod nekog drugog...vidi sutra sta ce raditi Slovenija, Grcka, Turska sa svojim Dzordanom...samo u nasoj ekipi Dzordan sutne 2,3 puta za cetvrtinu". Prvo sam malo bio u fazonu da preteruje, ali se ispostavilo kao tacno. I da, znam da nije isto sutnuti x puta sa pozicije Doncica u odnosu na poziciju Jokica, ali tu se vracamo na prvu recenicu, postaviti pitanje Kariju kako je moguce da se za cetvrtinu ne napravi vise od 2,3 situacije da najbolji igrac tima (i ne samo tima) dodje h situaciju da radi ono sto najbolje zna, jer leka protiv njega tesko da ima kada ima pozcijicu da radi ono sto najbolje zna.

Bilo je naravno i utakmica gde je dao dosta, imao dobre procente, ali sagledavajuci celinu, ne deluje mi da smo ga koristili kako treba i u dovoljnoj meri eksploatisali njegov napadacki petencijal.

Pa nasa jedina sansa na prvenstvu, posle povrede Bogadana je bila da Jokic igra ultra agresivno u napadu kao na utakmici sa Letonijom. Mislim nije Jokic neki ruki u reprezentaciji, pa da ne ume da se nametne treneru ili da uputi neku sugestiju. Svi spominju kako je on nezvanicni trener u Denveru. Mogao je da da instrukcije svojim saigracima, da odigraju neki pick sa njima ili da mu dodaju loptu u reketu itd.