September 10, 2025Sep 10 Zato što Jokićev forte nisu poeni, nego asistencije. On je odličan realizator, ali je vanserijski dodavač, i išlo se da se iz toga dobije maksimum i da se razigraju drugi igrači, usled čega bi on onda dobio više prostora u napadu (ako protivnik odluči da se prilagodi).Prošle godine je to radilo sjajno, ove godine smo prdnuli u čabar.
September 10, 2025Sep 10 On je prosle senone bio cetvrti, pet strelac NBA lige U poslednje 3,4 sezone u NBA ligi belezi preko 25 poena po mecu.
September 10, 2025Sep 10 4 hours ago, Micko8 said: Laze Covic kao pas.ja sam sokiran!!!kakve sve informacije nece isplivati na povrsinu posle ovog prvenstva
September 10, 2025Sep 10 6 hours ago, Zli Gli said:Nije imao s kim da igra, drzava d'uradi nestoDa vojska izadje do Jesenica
September 10, 2025Sep 10 7 hours ago, johan nagel said:Сумњичав сам, наћи ће се још неко зрно грашка које ће да га жуљаNeće moći da povede konja na takmičenje. Sve u svemu, strukaTM kaže da su se provodili pre turnira, pa je bilo problema sa fizičkom spremom kod nekih, pa je imunitet pao, onda ih je virus pokosio, a na kraju su Finci ispalili košarkaški metak u ranjeno telo.
September 10, 2025Sep 10 6 hours ago, Micko8 said:Coki kaze na RTSu da je Vukcevic bio pred pucanjem misica a oni likovi sa sportske centrale su rekli da su pricali sa covekom iz Washington Wizardsa i da im je on rekao da je sa Tristanom sve bilo dobro. Da je bio spreman i za utakmicu sa Turskom te da je bio izneadjen sto Vukcevic nije dobio minute na utakmici sa Finskom. Laze Covic kao pas.Naravno da laže.Potegao je ceo repertoar opravdanja - od povreda do virusa. Samo je još falilo da ubaci pokojnu majku Neše Ilića.
September 11, 2025Sep 11 On 10. 9. 2025. at 16:33, Segundo said:Quote se ne odnosi na tvoje pisanje, ali ova recenica je toliko puta upotrebljena kako na forumu, tako i u RL, barem u mom okruzenju.Ali mislim da pitanje ne treba njemu da se postavi, vec Kariju. Koliko god ga voleo, a volim ga, potpuno je nejasno zasto je na gomili utakmica Jokic npr znao da ima 2 ili 3 suta za cetvrtinu. Potpuno suludo. Kako je moguce da se njegove prednosti ne iskoriste, pa kada idu, ne iscrpe do maksimuma.Ortak koji je imao najbolji karijeru od drugara koje imam i cije misljenje cenim ima recenicu "kad imas Dzordana u ekipi, pa nece valjda lopta da ide kod nekog drugog...vidi sutra sta ce raditi Slovenija, Grcka, Turska sa svojim Dzordanom...samo u nasoj ekipi Dzordan sutne 2,3 puta za cetvrtinu". Prvo sam malo bio u fazonu da preteruje, ali se ispostavilo kao tacno. I da, znam da nije isto sutnuti x puta sa pozicije Doncica u odnosu na poziciju Jokica, ali tu se vracamo na prvu recenicu, postaviti pitanje Kariju kako je moguce da se za cetvrtinu ne napravi vise od 2,3 situacije da najbolji igrac tima (i ne samo tima) dodje h situaciju da radi ono sto najbolje zna, jer leka protiv njega tesko da ima kada ima pozcijicu da radi ono sto najbolje zna.Bilo je naravno i utakmica gde je dao dosta, imao dobre procente, ali sagledavajuci celinu, ne deluje mi da smo ga koristili kako treba i u dovoljnoj meri eksploatisali njegov napadacki petencijal.Isto radi u NBA prosto ima utakmica kada mu se ne šutira i napravi 7, 8 šuteva. To je tragično za igrača sa njegovim procentima. Uopšte se ne slažem sa ovim što neko reče da je vanserijski dodavač pa treba da razigrava, koga, Guduru? Čovek ima najmekšu šaku u košarcki svih vremena ja to odgovorno tvrdim iako je na ovom prvenstvu promašio zicera koliko u pola NBA sezone. Bukvalno mislim da je u pitanju voljni momenat. Nekad je agresivan, zida, lomi se, nekad dobije 5 puta loptu u napadu i pet puta je istog momenta prosledi dalje, bukvalno se vidi da neće da šutne. Možda je umoran, šta god, ali neće me niko ubediti da nema npr razlike u ofanzivnom pristupu Letonija i Turska.
September 11, 2025Sep 11 Kruze neke price po internetu da je neki Guduricev drug pretucen u Rigi i da su se igraci uskopistili pa je Hulja intervenisao/pretio. Nesto ne verujem, ne zato sto to ne bi bilo moguce, moguce je ovde sve, nego bi valjda neko nesto rekao javno, mada sa mafijom se nije zajebavati, oni prete i ucenuju zivotom.Ali sad vidim sad da je i Kalinic dobio "poruku" ispred ulaza u zgradu u kojoj zivi. Katastrofa.
September 11, 2025Sep 11 1 hour ago, Mil@n said:Isto radi u NBA prosto ima utakmica kada mu se ne šutira i napravi 7, 8 šuteva. To je tragično za igrača sa njegovim procentima. Uopšte se ne slažem sa ovim što neko reče da je vanserijski dodavač pa treba da razigrava, koga, Guduru? Čovek ima najmekšu šaku u košarcki svih vremena ja to odgovorno tvrdim iako je na ovom prvenstvu promašio zicera koliko u pola NBA sezone.Bukvalno mislim da je u pitanju voljni momenat. Nekad je agresivan, zida, lomi se, nekad dobije 5 puta loptu u napadu i pet puta je istog momenta prosledi dalje, bukvalno se vidi da neće da šutne. Možda je umoran, šta god, ali neće me niko ubediti da nema npr razlike u ofanzivnom pristupu Letonija i Turska.Cudna glava na ramenima. Najtuzinije je sto na ovom prvenstvu nije bilo igraca koji je mogao da ga uspori u igri jedan na jedan. Morao je napadom nadoknaditi ono sto je odbranom usrao. Mi smo utakmice protiv turske i finske izgubili u poslednja dva,tri minuta. Ne moze da bude izgovor za te poraze to da nismo imali dovoljno talenta u ekip,i da bi ih dobili. Onda bi te utakmice gubili sa po 20 razlike u proseku. Tu je Jokic kao najbolji igrac tima trebao da preuzme odgovornot. Pa sve i da promasi barem je prokusao , ovako je ispao sa turnira bez ispaljenog metka. Edited September 11, 2025Sep 11 by Micko8
September 11, 2025Sep 11 Ovo za 3000e je glupost. Ali sam čuo iz prve ruke da su brže bolje jurili koga god mogu za Rigu, pa su na kraju neki ne tako bistri 18ogodišnjaci išli na priču kako da tamo treba da budu zvanični redari na EP za našu reprezentaciju. Pa kada su došli onda su dobili svoj 1 radni zadatak.
September 11, 2025Sep 11 Meni malo teško da poverujem za te pretnje iza klupe. Mislim, može da ih bude ali ako ja ovako kljakav imam neka kurčeva ledja u životu mogu da zamislim šta imaju od podrške košarkaši sa svojim resursima i istorijama. Sad kao jadan Vanja on nije mogao ništa. Ajde da širimo abrove o tome umesto da pričamo o random ljudima kojima je stvarno prećeno. Pristojniti opravdanja posle velikih nadanja. Usrali su motku jer su odigrali pičkasto i to je to. Edited September 11, 2025Sep 11 by Amos
September 11, 2025Sep 11 Dobro, a ja kažem da se vučić usrao od velikog slavlja ispred skupštine i učinio je sve da to spreči. Da, toliko je umobolan
September 11, 2025Sep 11 SportklubPešić otvorio dušu prijateljima: Nažalost, jesam izgubio...Svetislav Pešić nije mnogo toga rekao po sletanju u Beograd, osim što je naglasio da ostavku podnositi neće.