Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

a brate mili, kako niko ne stisne muda i ne ispriča šta je bilo.

Ljudi imaju milionske padobrane, poslove i boravišta uglavnom van zemlje i lupu javnosti na sebi i neće iz nekog razloga da kažu šta imaju. Neće niko da te otpusti, kornjače te neće cipelariti, možeš da dobiješ uctaša grafit u ulazu

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

2 minutes ago, Profesionalac said:

Ljudi imaju milionske padobrane, poslove i boravišta uglavnom van zemlje i lupu javnosti na sebi i neće iz nekog razloga da kažu šta imaju. Neće niko da te otpusti, kornjače te neće cipelariti, možeš da dobiješ uctaša grafit u ulazu

Proguglaj malo Enes Kanter ili Hakan Sukur

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

E jbg sad, guleniste je sultan bez razlike proganjao kao teroriste i poznate i nepoznate.

30 minutes ago, Profesionalac said:

jokic da zatrazi parche drzave kolorado, u koji bi inkorporirali sombor kakav danas znamo - to bi se desilo mocnim helikopterima ali on i dalje voli da potpise podrsku precedniku, jer to radi za porodicu, kao volter vajt.

Edited by uini

29 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

nisu dovoljno bitni za usa. jokic jeste

Nema veze, poenta je ta. Ni jedan od tih igrača nemaju razlog da u trenutnoj situaciji stavljaju sebe ili svoju porodicu u rizik tako što će istupiti i reći nešto što je ionako javna tajna.

Može samo sebi bedu za vrat da nanese. Nije ni pitanje para. Možeš da zamisliš recimo da nekom od ćacija padne na pamet da maltretira roditelje tih igrača, onako u prolazu dok šetaju, da im dobacuje. Ili da im baci suzavac u kuću, ili da im pušta muziku noću.

Nisu ti igrači neki heroji. Za mene je dovoljno da ne reklamiraju kladionicu.

ma sve okej, to sto si napisao moze i za mene da vazi ili bilo koga ko ide na proteste.

1 minute ago, JPM said:

Nema veze, poenta je ta. Ni jedan od tih igrača nemaju razlog da u trenutnoj situaciji stavljaju sebe ili svoju porodicu u rizik tako što će istupiti i reći nešto što je ionako javna tajna.

Može samo sebi bedu za vrat da nanese. Nije ni pitanje para. Možeš da zamisliš recimo da nekom od ćacija padne na pamet da maltretira roditelje tih igrača, onako u prolazu dok šetaju, da im dobacuje. Ili da im baci suzavac u kuću, ili da im pušta muziku noću.

Nisu ti igrači neki heroji. Za mene je dovoljno da ne reklamiraju kladionicu.

Jbg, onda niko od nas nema razlog da izlazi na ulicu i da guta suzavac i ulazi u neizvestan klinč sa polićacijima da bi istakli nešto što je javna tajna.

Može ali ne bi se desilo jer prosto nisi javna ličnost i nemaš toliki uticaj ako bi nešto izjavio. Neće oni baš svima da se bave. Potrebno je da nečija izjava ima odjek.

Primetili ste i da se Novak prilično "utišao". Prijateljski savetovan ili nešto drugo?

3 minutes ago, Profesionalac said:

Jbg, onda niko od nas nema razlog da izlazi na ulicu i da guta suzavac i ulazi u neizvestan klinč sa polićacijima da bi istakli nešto što je javna tajna.

Naravno da imamo, mi svoju budućnost vezujemo za život ovde.

11 minutes ago, JPM said:

Može ali ne bi se desilo jer prosto nisi javna ličnost i nemaš toliki uticaj ako bi nešto izjavio. Neće oni baš svima da se bave. Potrebno je da nečija izjava ima odjek.

Primetili ste i da se Novak prilično "utišao". Prijateljski savetovan ili nešto drugo?

kao i obicni gradjani - svi cekaju da neko obavi posao.

Jedino gore od ovih što ćute i puše su razni njihovi apologeti. Ajde više odjebite sa tim stavovima kako se plaše i kako će im biti teško ako im u prolazu neko nešto dobaci. Bar na ovom forumu gde imate masu primera ljudi koji i imaju nešto i nemaju ništa i gutaju suzavac i dobijaju pretnje.

@theanswer kakve to veze ima sa kosarkaskim reprezentativcima?

Kad god se ne postigne rezultat odmah isplivaju senzacionalisticke tvrdnje kako se desila svvadja, razdor, tuča..

Nesuglasice su u vrhunskom sportu normalne, posebno kad je tenzija i pritisak, tekma na ispadanje, ostanes bez jednog od najvaznihih, zaredjaju se povrede, izgubis samopouzdanje i energiju..

A ovi nasi novinari jure samo senzaciju, pa takva pitanja i ppstavljaju. Nije cudo sto niko nece da prica sa njima. Dokle god ne preraste u problem takav da sakati timsku hemiju i odnose na duze staze to treba resavati izmedju sebe (njih) i iza zatvorenih vrata.

Ko zna koliko je toga bilo u zadnjih 10- tak godina i kad ano imali uspehe... Pa ja sam se X puta pickarao sa ortacima na basketu 100000 puta manje bitnom i bez ikakve presije uspeha, rezultata, ocekivanja..ko to ne razume taj ne razume adrenalin i timski sport.

Ono sto jeste zajebano je to sto drzavom vlada ludak i psohopata koji je, kako vidimo, na sve spreman i koji stvara situaciju opredeljivanja., "ili si za nas ili si protiv nas" , kao partizani cetres trece.

To ako se dovoljno spusti na nivo sporta, kosarke, udje duboko u tim, moze biti veoma gadno jer kreira ludacku psihozu.

Ja verujem da su momci dovoljno pametni i dobri medjusobno da tako nesto ne dozvole.

Evo moj tim za prvi prozor kvalifikacija za SP, gde verovatno ne mozemo da racunamo na evroligaske igrace. I ostale reprezentacije ce imati slicne probleme tako da ne mislim da smo mi nesto u nezavidnijem polozaju od ostalih reprezentacija u kvalifikacijama.

Plejmjkeri- Drezgic,Musicki,

Bekovi- Barna,Cerovina,Radosic

krila- Radanov,Nikolic

krilni centri- Markovic,Dzepina, Simanic ili Stojanovic

centri- Koprivica, Ristic, Backo ili Gacic

Edited by Micko8