September 13, 2025Sep 13 On 11. 9. 2025. at 21:31, Delija67 said:Ćaciji su zauzeli prostor iza naše klupe i ućutkivali navijače i terali ih na drugu stranu hale. Vrlo je moguće i da su svašta vikali igračima na klupi.Ne znam da li su i na koji način imali kontakt direktno sa igračima ali sam čuo prilično pouzdanu priču da su porodicu jednog našeg igrača napali u jednom kafiću slučajno jer se u tom kafiću skandiralo pumpaj u tom momentu.
September 13, 2025Sep 13 Ne znam , gledajuci utakmicu ne bi nikada zakljucio da je iko od igraca bio bolestan. Guduric je bio standardno svoj u reprezentaciji , svaka trojka ni blizu uslaska u obruc.
September 13, 2025Sep 13 Ma ne zameram momcima ništa, ni da su u grupi ispali. Sport pada u drugi plan kad imaš posla sa ubicama i psihopatama.
September 13, 2025Sep 13 Ako je tako, samo plus za njih. Otkriće se sve to, svi brbljaju sve, pun je k raznih podkasta...Estonija je bila dan posle Novog Sada. Ja znam da nisam baš svoj posao radio kako treba tog dana. Ako nisu ni oni zbog toga ili sličnih stvari, samo poštovanje.
September 14, 2025Sep 14 ja sam mislio da je sasu salin slovenac, u vreme dok je igrao u olimpijibas mu je ime i prezime trickz mothafucka, moze da bude i slovenacko, pogotovo kada je u olimpijskom kontekstual to sam verovatno vec pricao. kronos ima 10 gifova, ja 10 prica.
September 14, 2025Sep 14 2 hours ago, uini said:ja sam mislio da je sasu salin slovenac, u vreme dok je igrao u olimpijibas mu je ime i prezime trickz mothafucka, moze da bude i slovenacko, pogotovo kada je u olimpijskom kontekstual to sam verovatno vec pricao. kronos ima 10 gifova, ja 10 prica.10 prica imas bez Ntilikine - sa njim taj broj eksponencijalno raste.
September 14, 2025Sep 14 18 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Ma ne zameram momcima ništa, ni da su u grupi ispali. Sport pada u drugi plan kad imaš posla sa ubicama i psihopatama.Ja im zameram što nisu istrajali nego su se povinovali Čovićevim preporukama da ne talasaju. Od prvog dana je postojala netrpeljivost između vašljivih nadničara iza klupe reprezentacije i običnih navijača (među kojima su svakako ne mali deo činile familije i prijatelji igrača). Otimali su im zastave (ona velika Pumpaj je bila samo na prve dve utakmice, možda i samo protiv Estonije), nisu ni gledali košarku, već su motrili tribinu, a mimo hale su ih uhodili i pretili.Tu dolazimo do otužnog disbalansa između žrtve koju podnose ljudi iz mase, čiji će roditelji da pozajmljuju za advokate kad im ćerka zaglavi pritvor, i autoriteta koji imaju nepisani imunitet od odmazde, a u najboljem slučaju deklarativno podržavaju.Neukusno je praviti direktne paralele sa terenom, ali takvi Nikole Kalinići su im falili i na parketu.
September 14, 2025Sep 14 10 hours ago, Hele said:Čim smo ispali, evo ih opet 🤣Gde su ovde Džedi Osman, Kenan Sipahi i Erdžan Osmani?I oni su naši.