Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

On 11. 9. 2025. at 21:31, Delija67 said:

Ćaciji su zauzeli prostor iza naše klupe i ućutkivali navijače i terali ih na drugu stranu hale. Vrlo je moguće i da su svašta vikali igračima na klupi.

Ne znam da li su i na koji način imali kontakt direktno sa igračima ali sam čuo prilično pouzdanu priču da su porodicu jednog našeg igrača napali u jednom kafiću slučajno jer se u tom kafiću skandiralo pumpaj u tom momentu.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

zato su placeni i dovedeni

Ne znam , gledajuci utakmicu ne bi nikada zakljucio da je iko od igraca bio bolestan. Guduric je bio standardno svoj u reprezentaciji , svaka trojka ni blizu uslaska u obruc.

Ma ne zameram momcima ništa, ni da su u grupi ispali. Sport pada u drugi plan kad imaš posla sa ubicama i psihopatama.

Ako je tako, samo plus za njih. Otkriće se sve to, svi brbljaju sve, pun je k raznih podkasta...

Estonija je bila dan posle Novog Sada. Ja znam da nisam baš svoj posao radio kako treba tog dana. Ako nisu ni oni zbog toga ili sličnih stvari, samo poštovanje.

samo mi je bilo zanimljivo šta pešić kaže. ništa drugo.

Čim smo ispali, evo ih opet 🤣

Screenshot-20250914-003938-Instagram.jpg

Tri centra jer zašto da ne.

Glupost

Finski plej fali, moralo bi po kljucu

vlade

Peteri Koponen

ja sam mislio da je sasu salin slovenac, u vreme dok je igrao u olimpiji

bas mu je ime i prezime trickz mothafucka, moze da bude i slovenacko, pogotovo kada je u olimpijskom kontekstu

al to sam verovatno vec pricao. kronos ima 10 gifova, ja 10 prica.

2 hours ago, uini said:

ja sam mislio da je sasu salin slovenac, u vreme dok je igrao u olimpiji

bas mu je ime i prezime trickz mothafucka, moze da bude i slovenacko, pogotovo kada je u olimpijskom kontekstu

al to sam verovatno vec pricao. kronos ima 10 gifova, ja 10 prica.

10 prica imas bez Ntilikine - sa njim taj broj eksponencijalno raste.

vlade

18 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ma ne zameram momcima ništa, ni da su u grupi ispali. Sport pada u drugi plan kad imaš posla sa ubicama i psihopatama.

Ja im zameram što nisu istrajali nego su se povinovali Čovićevim preporukama da ne talasaju. Od prvog dana je postojala netrpeljivost između vašljivih nadničara iza klupe reprezentacije i običnih navijača (među kojima su svakako ne mali deo činile familije i prijatelji igrača). Otimali su im zastave (ona velika Pumpaj je bila samo na prve dve utakmice, možda i samo protiv Estonije), nisu ni gledali košarku, već su motrili tribinu, a mimo hale su ih uhodili i pretili.

Tu dolazimo do otužnog disbalansa između žrtve koju podnose ljudi iz mase, čiji će roditelji da pozajmljuju za advokate kad im ćerka zaglavi pritvor, i autoriteta koji imaju nepisani imunitet od odmazde, a u najboljem slučaju deklarativno podržavaju.

Neukusno je praviti direktne paralele sa terenom, ali takvi Nikole Kalinići su im falili i na parketu.

10 hours ago, Hele said:

Čim smo ispali, evo ih opet 🤣

Screenshot-20250914-003938-Instagram.jpg

Gde su ovde Džedi Osman, Kenan Sipahi i Erdžan Osmani?

I oni su naši.

Gospodin Avdija pre svega.