Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

1 minute ago, Filozof manijak said:

jes ti video u šta se posle izmetnulo to dete ph34r

Naravno. U zemlji u kojoj se promovise da deca treba da kupuju odraslima zestinu ne moze nista dobro da ispadne..

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

14 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

glupost par excellance, duboko verujem da svako sa trunkom morala, a da je na mestu planetarnog sportskog super stara ne bi tako nešto snimio

imaš petogodišnji ugovor na 270 miliona $, pa koliko je mogla da mu ponudi mrtva no name kladionica

sito pa besno

Ja nešto što sam čuo ta snimanja se ne plaćaju kešom nego nekim uslugama. Različite su stvari ali, znam da je jedan sportista za neku kladionicu snimio da mu "proguraju" neki drugi finansijski projekat, njemu te pare ništa nisu značile. A i taj "projekat" nije bio njegov nego burazera. Ali svakako to sa kladžama mi je onako gadno.

Banke, majonezi, plazme može...

Meni su i banke isto kao i kladionice.

Jebes kladionice, budale ce se kockati i bez njegovog reklamiranja istih. Mi treba da ga kritikujemo zato sto je osminu finala odigrao veoma lose, sto ga napadacki nije bilo u trecoj cetvrtini i u poslednja tri minuta utakmice gde je utakmica bila resavana . Opet ga niko iz medija nece kritikovati a ovo je treca blamaza na velikim takmicenjima gde je on najveca zvezda ne samo nase ekipe nego i citavog turnira.

Edited by Micko8

2 minutes ago, Micko8 said:

Jebes kladionice, budale ce se kockati i bez njegovog reklamiranja istih. Mi treba da ga kritikujemo zato sto je osminu finala odigrao veoma lose, sto ga napadacki nije bilo u trecoj cetvrtini i u poslednja tri minuta utakmice gde je utakmica bila resavana . Opet ga niko iz medija nece kritikovati a ovo je treca blamaza na velikim takmicenjima gde je on najveca zvezda ne samo nase ekipe nego i citavog turnira.

Pa evo kaže Čović da su i on i Jović imali virus. Meni je to onda sasvim razumljivo i nije fer zamjerati mu.

• Popular Post
4 minutes ago, Micko8 said:

Jebes kladionice, budale ce se kockati i bez njegovog reklamiranja istih.

Šta misliš, onda, zašto kladionice ulažu toliko novca u reklamu, ako će se "budale uvek kockati...". Ovo je potpuno loša percepcija situacije. Da, uvek će biti tog nekog ko će se kockati, ali majka mu stara, ne treba još dodatno da se vrbuju naivni ili mladi ljudi, preko popularnih sportista. To je užasan i odvratan način manipulacije, i taj Jokić bi trebalo da bude svestan da je on uzor ljudima i da se ne treba baviti reklamiranjem poroka. A sama činjenica da to ipak radi dosta govori o njemu kao osobi.

1 hour ago, kronostime said:

Za te pare i ti bi snimio, kao i vecina kriticara ovde.

Lako je o tudjim novcima raspravljati.

fantom

za još bolje pare možeš da prodaješ drogu.

22 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Naravno. U zemlji u kojoj se promovise da deca treba da kupuju odraslima zestinu ne moze nista dobro da ispadne..

da, pivo treba da bude granica : /

al okej, mislim da se to više ne radi kao back in da days, kada random čale, opremi dete onom nosiljkom za 6 flajki piva i da mu love za 2x pakle pljuga pride

Ај то око реклама смо све прежвакали али најгоре у вези Јокића ми је тренутно ова нека прича “јао како ћемо сад да га уБеДиМо да заигра поново”..

Јер он је очито изнад репрезентације и сад се разочарао ваљда и однео лопту и неће више да се игра, па ми треба нешто ту да га молимо. То што је недоступан за наше медије је тек посебна прича, недо бог да ми као навијачи чујемо неку његову златну реч, бар у оваквим (не)приликама..

16 minutes ago, uini said:

da, pivo treba da bude granica : /

al okej, mislim da se to više ne radi kao back in da days, kada random čale, opremi dete onom nosiljkom za 6 flajki piva i da mu love za 2x pakle pljuga pride

Ко мене кад је тип из клаџе као десетогодишњака горе доле слао да му купим пљуге док ми он куца тикет хаха победи то

28 minutes ago, uini said:

za još bolje pare možeš da prodaješ drogu.

Hm, drogu prodas gomili - Ntilikinu retkima.

vlade

43 minutes ago, johan nagel said:

“јао како ћемо сад да га уБеДиМо да заигра поново”..

Da, potpuno šizofren narativ...jebote ako nekog moraš da ubeđuješ bolje nemoj. Jer takav će uvek biti tu van svoje volje što znači da neće ni biti na 100%.

53 minutes ago, johan nagel said:

Ај то око реклама смо све прежвакали али најгоре у вези Јокића ми је тренутно ова нека прича “јао како ћемо сад да га уБеДиМо да заигра поново”..

Јер он је очито изнад репрезентације и сад се разочарао ваљда и однео лопту и неће више да се игра, па ми треба нешто ту да га молимо. То што је недоступан за наше медије је тек посебна прича, недо бог да ми као навијачи чујемо неку његову златну реч, бар у оваквим (не)приликама..

Kada prestanemo da ga prozivamo kada otkaze, kada prestanemo da trazimo to prokleto zlato, vec prosto pocnemo da uzivamo u igri i caroliji koju donosi na parket, onda cemo postati dostojni da nam se obrati..

Сумњичав сам, наћи ће се још неко зрно грашка које ће да га жуља

1 hour ago, Micko8 said:

Ma nije odigrao lose, imao je valjda 22/9/5 i odlican procenat ukupno a samo su brojke bitne

To sto su preko i pored njega protivnici imali verovatno 40 poena i 15-20 skokova i sto je nestajao kad je gorelo i sto smo na dva najbitnija meca s njim na terenu imali po -7, to nema veze

Nije imao s kim da igra, drzava d'uradi nesto