August 21, 2025Aug 21 Popular Post Odrasli ljudi u dresovima Denvera, nista odvratnije u Areni nisam video, a video sam Dodika. Edited August 21, 2025Aug 21 by Кристофер Лумумбо
August 21, 2025Aug 21 Just now, W.F.C. said:Atmosfera mrtva u hali a kidamo, nece ljudi hajp.Atmosfera vrh, vređao se psiho, danas je samo to bitno
August 21, 2025Aug 21 Znam da je neobjektivno, ali uvek Stefan Jovic pre nego Vasa. Citav zivot mi je neka tezina zivota kad ide napad koji Vasa organizuje.
August 21, 2025Aug 21 1 hour ago, garmonbozia said:Lol RTS prenosi iz studija utakmicu koja se igra u BeograduJadniciNeobično, s obzirom kako su distribuirali karte za ovu utakmicu. Zvuk je kriminalan.46 minutes ago, 1n54jd3r said:Ovakva Lukina Slovenija podseca na Jokicev Denver u sezonama kada je gubio od Suns-a i GSW-a u PO.Ne znam, meni se čini da bi ova večerašnja Slovenija izgubila (da ne kažem bila izmetlana) u prvom kolu od Dejma i ekipe, ne bi ni stigli do Finiksa.
August 21, 2025Aug 21 All Star je simbol ozbiljne igre i žestokih odbrana za ovu utakmicu. Izgleda kao da su se neki likovi ponapijali na vašaru, pa rešili da opale basket.EDIT: A publika kao na Bromazepamu da je, kao da gledaju operu... Edited August 21, 2025Aug 21 by Ayatollah
August 21, 2025Aug 21 Znači Dobrić ili Davidovac. Baš teška odluka, nekako njih dvojica uvek idu u paketu.