August 21, 2025Aug 21 Jedino se Rok Radović autovao kao igračina na koju moramo posebnu pažnju da obratimo, a kad nas na prvenstvu dohvati Stergar nećemo znati gde je levo.
August 21, 2025Aug 21 niti su oni sakrivali karte, jer ih nemaju, niti smo se mi nesto vise nalozili od bilo koje pripremne koju sam pogledao. jedina slabost ove ekipe je odbrana od dobrog suta za tri u ranoj fazi napada ili iz dobrih kretnji protivnika a to svakako nije bilo ocekivano videti od slovenije.
August 21, 2025Aug 21 Vasa Aleksa Jovke 1Bogdan Gudura Jovke 2 Vanja KobraFilip TristanNikola & Nikola
August 21, 2025Aug 21 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:Vasa Aleksa Jovke 1Bogdan GuduraJovke 2 Vanja KobraFilip TristanNikola & NikolaDeluje tako. Postoji sansa da ode Deda mesto Kobre, ali mislim, i nadam se, da je potonji ipak u prednosti.
August 21, 2025Aug 21 Kobra ide pre Dede jer se koncepcijski bolje uklapa, treba nam druga 3ka ako se Jović vrati 4. Deda bi bio četvrta 4ka u sastavu, bez ikakvog smisla.
August 21, 2025Aug 21 9 minutes ago, goofs said:Kobra ide pre Dede jer se koncepcijski bolje uklapa, treba nam druga 3ka ako se Jović vrati 4. Deda bi bio četvrta 4ka u sastavu, bez ikakvog smisla.ja mislim da je ta druga trojka ponekad i vanja marinkovic, u svakom aspektu igre bolji od dobrica, osim mozda u nekakvom presingu ali i to je pitanje posto dobric lako ispadne na fintuvidecemo i neke petorke gde je avramovic na SG poziciji.nisam uspeo da primetim neku posebnu ulogu za njega ni protiv grcke ni protiv nemaca a veceras je usao u najvecem garbidzu, za razliku od davidovca, koji je usput sve sto je uradio, pretvorio u tozla.
August 21, 2025Aug 21 Vanja je u mojim očima prva trojka, pričam o situaciji gde Jović igra prirodno na 4. Dobrić je iza Vanje i to je to od tih klasičnih niskokrilaca.Deda ako ode neće videti minuta iza Petruševa i Tristana i povremeno Jovića.
August 21, 2025Aug 21 Žali se Đilas da mu je direktor Grba namerno iščupao stolicu za koju je kupio kartu večeras.
August 21, 2025Aug 21 @goofs , ako se jovic vrati na PF, meni je logicno da startuje gudura na SF ali u sustini nije to bitno, ko startuje, vec kako se raspodeljuju minuti, imhoPG avram/vasa/jovicSG bogdan/vanja/avram ili vasaSF n.jovic/gudura/vanjaPF petrusev/n.jovic/tristanC jokic/milutinov/petrusevu sustini, da li ide dobric ili deda, nije toliko bitno, jer su sve pozicije vec pokrivene sa po tri igraca. koncepcijski je logicno 7 niskih, 5 visoka ali me je prosto vecerasnja tekma nekako ubedila da deki ima snazan kejs da podje ali je verovatno krajnje nebitno ko ce.
August 21, 2025Aug 21 pričamo o 12. igraču, naravno da je poprilično nebitno ko će ićimoguće je i da će više da utiče to koliko Kari u stvari veruje u Tristana kao igrača sa minutažom i Jovića kao trojku nego to kako su se Dobrić i Davidovac pokazali na pripremama. Deda teoretski može da igra i trojku mada od toga krvare oči. Edited August 21, 2025Aug 21 by Heaviside
August 21, 2025Aug 21 1 minute ago, MiddleClass said:Ide Deda umjesto Tristana I mali Filip namjesto Avrama.
August 21, 2025Aug 21 9 minutes ago, Heaviside said:pričamo o 12. igraču, naravno da je poprilično nebitno ko će ićimoguće je i da će više da utiče to koliko Kari u stvari veruje u Tristana kao igrača sa minutažom i Jovića kao trojku nego to kako su se Dobrić i Davidovac pokazali na pripremama. Deda teoretski može da igra i trojku mada od toga krvare oči.ja mislim da za ovakvog 12og igraca, kakvi su deki i ognjen, presudjuju neke minijature koje kariju trebaju, daklem, kao neki shrafcic u specijalu ili nekom potencijalnom matchupu na ispadanje, gde vidi jednog ili drugog kao kartu u sistemu za 5-10minskao sto smo apsolvirali, sve pozicije su pokrivene i bez njih a glavni igraci izgledaju kao da su u solidnoj formi