August 21, 2025Aug 21 11 hours ago, *edited by mod said:Jako mnogo ljudi po netu priziva da Vasa ne ide. Ne znam čime bi to objasnio osim da su još ljuti što umesto 6 nije uzeo 3 miliona.Možda što šuruje sa sns bagrom i gradi po BG sa Rutović jr.?
August 21, 2025Aug 21 55 minutes ago, zorglub said:Možda što šuruje sa sns bagrom i gradi po BG sa Rutović jr.?em to, em poslovanjetm sa izraelom u ovom istorijskom trenutku. kolko je polivan jokic ovde (i treba), vasa nije 1% tih govana dobioedip: vidim sad fins vec napisao Edited August 21, 2025Aug 21 by spaceploitator
August 21, 2025Aug 21 1 hour ago, zorglub said:Možda što šuruje sa sns bagrom i gradi po BG sa Rutović jr.?Ma jok. Cisto kosarkaski razlozi da kao u repki ne isporucuje ni priblizno koliko je npr u Efesu. Da ljudima zaista smeta sto je neko povezan za SNS bagrom, prvi bi Jokic bio razapet..
August 21, 2025Aug 21 ^plus ljudi projektuju wishful thinking na topica, pa racunaju da bi se videlo kakav je majstor vec sada ako spasa ne ide.
August 21, 2025Aug 21 Ма људи немају појма генерално ко где и шта гради и са ким шурује од тренутних а и екс спортиста..А тек им је Израел небитан, у Србији је тај анти-израел сентимент можда и најмање раширен у Европи. Па ми смо једини који им широм отварамо врата свуда, фудбал, кошарка, колико је само клубова њихових играло своје европске текме овде и не делује (нажалост) да има пуно људи којима то смета.
August 21, 2025Aug 21 I ja bih prihvatio outlandish ponudu izraelske firme ako delatnost nema nikakve veze za ratom i ušao bih u posao sa rendom izraelcima. Nemam ništa protiv izraelskih sportskih klubova, umetnika, naučnika, kompanija koje se ne bave vojnom industrijom… ne smatram to uopšte labavim moralom, naprotiv, upitno je sa moralne strane diskriminisati ceo narod u svim oblastima zbog toga što ima zločinačku političku elitu.
August 21, 2025Aug 21 Јбеш га сви смо различити, ја нпр не бих желео да имам ништа са Израелом док раде ово што тренутно раде, да не причам ако успут имам понуде европских кошаркашких гиганата као што је Васа имао. Али његов живот његова ствар, не бих га због тога дискриминисао по питању репрезентације свакако.
August 21, 2025Aug 21 Objašnjenje srpskih internet komentara biće predmet neke nove nauke koja će da usledi pošto ljudi počnu da lete, teleportuju se i proputuju kroz vreme. Košarkaški, Vasa je u Parizu pokazao spremnost da se žrtvuje i prihvati redukovanu ulogu, a bogam i kvalitet da se toj novoj ulozi prilagodi i na kraju ima jedan u najmanju ruku pristojan turnir.Rekao bih da ga je stigla Mirotić kletva.
August 21, 2025Aug 21 nekada davno u sfrj su iz reprezentacije izbacivani tj. nisu pozivani igrači koji su igrali u južnoj africi zbog aparthejda(ne košarkaši, po glavi mi se vrzmaju neki fudbaleri)
August 21, 2025Aug 21 sto opet ne govori nista o ispravnosti tog postupka. ja mislim da je spasa seljak, jer je imao izbora ali ovo sa sfrj ne govori nista Edited August 21, 2025Aug 21 by uini
August 21, 2025Aug 21 ma, nema dileme da mu je izbor kluba u kontekstu u kome ga traže 3-4 pretendenta totalno bljak. izraelsko-bugarska pijano-milijarderska varijanta.
August 21, 2025Aug 21 Covek je izabrao najbolje za sebe finansijski, u ekipi koja pretenduje na ode na F4.
August 21, 2025Aug 21 57 minutes ago, Heaviside said:I ja bih prihvatio outlandish ponudu izraelske firme ako delatnost nema nikakve veze za ratom i ušao bih u posao sa rendom izraelcimaDa li bi saradjivao tako sa naci Nemackom? Jer cionizam, cega je Izrael otelotvorenje, je jos gora pojava. Krenuo sam da pisem detaljno zasto al prevelik je offtopic, bacicu ti na pm ako te zanima. Ukratko, Izraelsko drustvo je toliko zatrovano i bolesno postavljeno od samog pocetka posle rata da su te stvari apsolutno neodvojive, prosto strukturno ne mozes da odvojis delatnost bilo kog lika sa uticajem, narocito krupnog kapitaliste od akcija njihove vojske/rezima, sve se preliva iz jednog u drugo. U najkracem, sto rece jedan sjajan politicki analiticar "Izrael nije drzava sa vojskom, Izrael je vojska sa drzavom" - stoga bilo kakva saradnja sa njima je neprihvatljiva dok se sve to ne razmontira.1 hour ago, Heaviside said:upitno je sa moralne strane diskriminisati ceo narod u svim oblastima zbog toga što ima zločinačku političku elitu.Uh sad tek vidim ovo. To je jedna od velikih podvala izraelaca, dodatno posredovan zapadnim medijima, da ispada kako je to samo zlocinacki rezim a ne celo drustvo. I razumljivo je, tesko je pomisliti kako je celo drustvo bolesno na odredjeni nacin, nekako je prirodno da mislimo kako u svakom ima i losih i dobrih ljudi. Ali Izrael je po svemu specifican, izgradjen na zloj nameri, na ideji da si bolji/vredniji od svog komsije (kome si dosao na zemlju) a da njegov zivot ne vredi nista. Recimo, 80% izraelaca podrzava da se Gaza potre i istrebi, po zvanicnim anketama izraelskih medija! da se tek tako pobije 2 miliona ljudi alo! Posto vec skoro 80 godina trebe Palestince. Mogao bih satima da smaram o tome, al da dobijes/te sliku, dovoljno bi bilo da pogledas dokumentarac proslavljenog Louisa Therouxa https://www.theguardian.com/tv-and-radio/2025/apr/27/the-settlers-review-this-vital-film-forces-louis-theroux-to-do-something-hes-never-done-before gde je samo pustio izraelce da pricaju, bez mnogo intervencija, sto je bilo dovoljno da prikazu svoje jezivo lice.33 minutes ago, uini said:sto opet ne govori nista o ispravnosti tog postupka. ja mislim da je spasa seljak, jer je imao izbora ali ovo sa sfrj ne govori nistaKako ne govori nista? Govori da drzava ima kicmu i moralni kompas. Edited August 21, 2025Aug 21 by spaceploitator