Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

54 minutes ago, spaceploitator said:

malo mi se ne svidja sto smo dominantni sada, a na samom prvenstvu pola su eliminacije. nadam se da ce nas turci i letonci dobro testirati, jer jedan los dan i neka kepec talijanska prangijaska ekipa posle nas mogu skupo kostati

pesiceve ekipe obicno shvataju protivnike ozbiljno, tako da se ne brinem previse iako je ovo prvo takmicenje gde mi se cini da postoji onaj tip pritiska da bi neuspeh bilo sve sem tozlaoa

ranjivi smo spolja, pesic je sigurno toga svestan i mora imati neka resenja za to jer ove veliko mudo big ball petorke sa 150kg jokica nisam siguran kako ce se provesti protiv nekih shorty zujalica

koje reprezentacije uopste mogu da sastave petorke od 5 dobrih sutera?

Pa i na SP 2019. smo bili favoriti za zlato jer je igrao Jokić a Ameri su došli u nekom šarenom sastavu, onda opet favoriti na EP 2022. sa Jokićem, i oba puta nismo ni ušli u zonu medalja. Pa i na SP 2023. smo mogli do zlata iako bez Jokića. Tako da ne upisujem zlato unapred, iako mi sada deluje da smo možda najspremniji, imamo hemiju od Pariza jer igra skoro isti tim i objektivno bi trebalo da padne bambergovanje svih redom.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

40 minutes ago, Milošica said:

Spisu - Spanjolo - Fontekio - Galinari - Meli

A i Darius Tompson je zapravo dobar šuter.

pri cemu ti u jednoj tekmi i ne treba 5x dobrih sutera, koliko 2-3 jako dobra a dvojicu da sere, kao kada pefi markovic sutne 2-3 za tri u tekmi na ispadanje; tu sam znao da dobijamo makar bila druga cetvrtina.

dosta puta se ova generacija opeklatm na velikim i manjim takmičenjima tako da verujem da znaju sve i da će iznenađenja umeti da prepoznaju i da ih svedu na minimum

plus taj reprezentativni minus u smislu neosvajanja medalja i nenalaženja puta do zlata su u svojim klubovima itekako ispekli, bar oni glavni(vasa, jokić, pa i bogdan), sa sve pešićem na klupi

^jedina frka je sto je ta nasa najveca (tj jedina) slabost, branjenje bezumne prangijato ekipe kojoj se otvorila dizna, ujedno i najlaksi nacin u savremenoj kosarci da dobijes puno bolju ekipu.

ke vidime.

Edited by uini

Karaće nas Talijanci ružno.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

previd

filip = trifa

pa ni trifa nije u hapoelu D

1 minute ago, pbg12345 said:

trifke je u makabiju

1 minute ago, pbg12345 said:

fpalm

izraelj brt mili isti q hapoel, makabi

2 hours ago, Valk said:

nikoji

Ostao u pričama da Petrušev tamo odlazi, pa sad koristi da nešto kao poentira.

Nisam imala kako da gledam Srb-Slo, Hrvatska ništa ne prenosi košarku. Nema smisla.

klasican kums, podmece na sve strane, misleci da niko nece primetiti njegovu podmetacinu

zato je tu internet policija koja nikad ne spava i nista joj ne promice fantom

ima itekako smisla

kako igraju kosarku i bolje im je da ne prenose, samo ce navuci traume

a ionako su kompleksasi rolleyes

Kada si ubedljivo najjaca ekipa na turniru, a mi objektivno jesmo, onda sve zavisi od nas. Jedino sto nas moze da spreci da osvojimo zlato nije slab dan koji se kao moze svakome desiti, a protivnika kao sere, nego neka nervoza i pritisak koji sebi natovarimo na ledja i onda igramo u kontra ritmu. Recimo to je bilo vidljivo u prvom poluvremenu protiv Australije na OI, ali smo verovali da mozemo do preokreta i uspeli smo. Ako u glavi budemo mirni, a imamo dovoljno iskustva, onda zaista ne bi trebalo da bude problema, sem mozda nekih 5-6 minuta lose kosarke pre nego sto se trgnemo i dodamo gas..

Imam utisak da konačno igramo kao Denver, da se sve posložilo tako da se maksimizira Jokara, sa dosta igrača kojima to odgovara. Očekujem da N.Jović eksplodira sa svojim katovima i ćoškarenjima. Naša prva petorka je fantastično izbalansirana, napad fluidan, pa čak i ako nam neki prangijato divljaci ubace 100, mi ćemo njima 115.

Just now, pbg12345 said:

klasican kums, podmece na sve strane, misleci da niko nece primetiti njegovu podmetacinu

zato je tu internet policija koja nikad ne spava i nista joj ne promice fantom

Heavy Metal Vintage GIF by Medalla

Ma, gazimo sve redom ko pijan rasad.

4 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Kada si ubedljivo najjaca ekipa na turniru, a mi objektivno jesmo, onda sve zavisi od nas. Jedino sto nas moze da spreci da osvojimo zlato nije slab dan koji se kao moze svakome desiti, a protivnika kao sere, nego neka nervoza i pritisak koji sebi natovarimo na ledja i onda igramo u kontra ritmu. Recimo to je bilo vidljivo u prvom poluvremenu protiv Australije na OI, ali smo verovali da mozemo do preokreta i uspeli smo. Ako u glavi budemo mirni, a imamo dovoljno iskustva, onda zaista ne bi trebalo da bude problema, sem mozda nekih 5-6 minuta lose kosarke pre nego sto se trgnemo i dodamo gas

sto se bolda tice, jako fino opazanje: za mene je to karakter, koji su prelivali po ekipi sale, psd, bodiroga, diki, paljo, savic i mnogi drugi, sve do lonchara, koji te unakazi sa pozicije dobrica.

videcemo da li to aktuelna ekipa ima na nekom nivou ali treba uvek imati na umu da je 90ih i pocetkom 2iljaditih, zbog prirode igre, 7 razlike bilo ono sto je danas 15, tako da ti danas realno ne smes da se spustas ispod 10ak, da bi bio dominator a to je jako tesko u danasnjoj dinamici.

32 minutes ago, Nikodije said:

Pa i na SP 2019. smo bili favoriti za zlato jer je igrao Jokić a Ameri su došli u nekom šarenom sastavu, onda opet favoriti na EP 2022. sa Jokićem, i oba puta nismo ni ušli u zonu medalja. Pa i na SP 2023. smo mogli do zlata iako bez Jokića. Tako da ne upisujem zlato unapred, iako mi sada deluje da smo možda najspremniji, imamo hemiju od Pariza jer igra skoro isti tim i objektivno bi trebalo da padne bambergovanje svih redom.

Nikada nismo bili ni blizu favoriti kao sada. Gledajući od 2005. pa dalje.