August 21, 2025Aug 21 12 minutes ago, Milošica said:Tanki su baš.Ostatak ekipe bez Luke bi se borio da uđe u ABA plejof.bukvalnoklemen granični el igrač, ostali plafon fiba liga šampiona
August 21, 2025Aug 21 Ovakva Lukina Slovenija podseca na Jokicev Denver u sezonama kada je gubio od Suns-a i GSW-a u PO.
August 21, 2025Aug 21 Kakva je ovo petorka sada, N. Jovic, Vukcevic i Milutinov. Edited August 21, 2025Aug 21 by Fins fleet
August 21, 2025Aug 21 Nista nam ovo ne govori jer su Slovenci ocajni, bice kanta za napucavanje. Doncic siluje ocekivano, kurcobolja na max
August 21, 2025Aug 21 Just now, Fins fleet said:Kakva je ovo petorka sada, N. Jovic, Vukcevic i Milutinov.N. Jović za razliku od prethodnih prvenstava mnogo više igra na 3.
August 21, 2025Aug 21 Jbt, dace nasi 70 poena za poluvreme..bas preterano, ne secam se da sam skoro video tako nesto
August 21, 2025Aug 21 9 minutes ago, Milošica said:N. Jović za razliku od prethodnih prvenstava mnogo više igra na 3.I solidno je ojačao. Odlično je što može na 3 protiv nekih ekipa, a najviše protiv Franca
August 21, 2025Aug 21 11 minutes ago, Zli Gli said:Nista nam ovo ne govori jer su Slovenci ocajni, bice kanta za napucavanje. Doncic siluje ocekivano, kurcobolja na maxmorace luka da ukljuci na dzimi batler trening u minesoti sa drugom 5orkom
August 21, 2025Aug 21 12 minutes ago, Milošica said:N. Jović za razliku od prethodnih prvenstava mnogo više igra na 3.super je to za franz wagnera i mozda u jos nekom slucaju, ne znam koga francuzi imaju na sf ali frka mi je ako nam izadju neki brzanjci koji vole da trce i sutiraju triceal okej, zato su valjda tu vanja marinkovic i gudura
August 21, 2025Aug 21 11 minutes ago, Midžeta said:Gotovo je ovoSlovencima ni pakao ne pomaže 😁. Inače na RTV forumu traže ostavku Sekulića.
August 21, 2025Aug 21 11 minutes ago, uini said:super je to za franz wagnera i mozda u jos nekom slucaju, ne znam koga francuzi imaju na sf ali frka mi je ako nam izadju neki brzanjci koji vole da trce i sutiraju triceal okej, zato su valjda tu vanja marinkovic i guduraNije ni Jović baš da se targetira ni bržim igračima, ima dobre noge, krakat je.Protiv vučića baš tanko.