August 22, 2025Aug 22 9 minutes ago, theanswer said: Gledajući od 2005. pa dalje.bas od 2iljade5e bi da gledas jel :(
August 22, 2025Aug 22 pa generalno se retko dešava da postoji ovako izrazit favorit neračinajući amerikance kada dođu u jakom sastavu
August 22, 2025Aug 22 18 minutes ago, theanswer said:Nikada nismo bili ni blizu favoriti kao sada. Gledajući od 2005. pa dalje.Da, a cak ni tada nije to bilo tako ubedljivo na papiru (spanci, grci, nemci, francuzi itd imali odlicne ekipe) nego smo se bili izlozili malo previse
August 22, 2025Aug 22 Realno se svi nešto sablažnjavamo, postali smo cave velike. Jasno je da sistem takmičenja sa 4 eliminacione utakmice pogotovo sa ukrštanjem sa B grupom gde i u osmini finala možeš dobiti kosku nam ne ide na ruku. Nisu džabe March Madness i f4 formati najgledaniji i najuzbudljiviji. Having said that, i kvalitet i iskustvo su na našoj strani, timska hemija takođe što nije bio slučaj 05, pritisak je veliki ali ne kao kad igraš kod kuće itd itd. Grupa je taman sa 3 lake i 2 teške utakmice. Svi se nešto naprežemo da nađemo mane ovoj ekipi, od selektora preko forumaša i svi znamo otprilike šta je ahilova peta ali ajde da se ne zajebavamo, jaki smo ko crna zemlja.
August 22, 2025Aug 22 2 minutes ago, Heaviside said:pa generalno se retko dešava da postoji ovako izrazit favorit neračinajući amerikance kada dođu u jakom sastavuŠpanci su bili izraziti favoriti u Gasol eri, u rangu ex yu 89, 90. i 91. Sad smo mi otprilike najbliži tome. Edited August 22, 2025Aug 22 by Nikodije
August 22, 2025Aug 22 Grci su pretnja sa Janisom, Nemci su pretnja. Jesmo najjači, to niko ne spori, ali kad se igra eliminaciona utakmica, pa te ne krene, pa protivnik krene da bije, a sudije tolerišu, pa ih prosere šut.Ja još uvek tikove imam od Marka Spisua, čoveka koji je bezmalo nivo jednog, recimo Ognjena Jaramaza, a unakazio nas.
August 22, 2025Aug 22 17 minutes ago, Nikodije said:Španci su bili izraziti favoriti u Gasol eri, u rangu ex yu 89, 90. i 91. Sad smo mi otprilike najbliži tome.i oni su izgubili kod kuce od ruja sa kirilenkom & pomocnim osobjem, a igrali su od pionira do seniora i dolazili stalno u najjacem mogucem sastavu.
August 22, 2025Aug 22 1 minute ago, W.F.C. said:I Propalic nas je jebo 2017.tada smo doveli pola druge posade na turnir, niko nije ocekivao da igramo finale
August 22, 2025Aug 22 6 minutes ago, uini said:i oni su izgubili kod kuce od ruja sa kirilenkom & pomocnim osobjem, a igrali su od pionira do seniora i dolazili stalno u najjacem mogucem sastavu.Izgubili su i 2014. od Francuza kao domaćini, kada se crtalo njihovo finale sa Amerima, al svejedno, ta prajm Španija je možda najjači evro tim svih vremena.
August 22, 2025Aug 22 1 minute ago, Nikodije said:Izgubili su i 2014. od Francuza kao domaćini, kada se crtalo njihovo finale sa Amerima, al svejedno, ta prajm Španija je možda najjači evro tim svih vremena.samo hocu da kazem kako i najjaci imaju iskushenija random prirode i posrnu.jeste, ti shpanci su jedna od najspektakularnijih ekipa ikada a gubili su kod kuce u finalu od holdena i kirilenka na cca 65 ptspa i mi smo bili na korak od realno najvece senzacije u istoriji sporta a nismo ni za dva klase ispod tih amera. jedna tekma je magicna stvar, moras da istovaris sve sto imas i mentalno i po skillu. Edited August 22, 2025Aug 22 by uini
August 22, 2025Aug 22 5 minutes ago, Nikodije said:ta prajm Španija je možda najjači evro tim svih vremena.Jeste da ih ne volim ali nema sanse da je ovo istina...
August 22, 2025Aug 22 Just now, bags said:Jeste da ih ne volim ali nema sanse da je ovo istina...vrhunska ekipa u svakom smislu: skill, mentalitet, uigranost Edited August 22, 2025Aug 22 by uini
August 22, 2025Aug 22 mislim, ja cu nabrojati par jugoslovenskih i srbo-slovenskih sastava pre njih ali su vrhunska ekipa, kada se skloni to svidjanje
August 22, 2025Aug 22 4 minutes ago, uini said:pa i mi smo bili na korak od realno najvece senzacije u istoriji sporta a nismo ni za dva klase ispod tih amera. jedna tekma je magicna stvar, moras da istovaris sve sto imas i mentalno i po skillu.Samo da se podsetimo