Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

26 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Covek je izabrao najbolje za sebe finansijski, u ekipi koja pretenduje na ode na F4.

nece oni videti f4 ali spasa moze tamo da vozi, bez da ga neko pita ke pasa, kao u realu ili olyju.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

Just now, spaceploitator said:

Kako ne govori nista? Govori da drzava ima kicmu i moralni kompas.

jugoslavija nije imala ni kichmu, niti moralni kompas. druga je tema sto jugoslaviju ljudi porede sa korporativnim drzavicama, srbijom, hrvatskom ili slovenijom.

3 minutes ago, uini said:

nece oni videti f4 ali spasa moze tamo da vozi, bez da ga neko pita ke pasa, kao u realu ili olyju.

Svaka ti cast ako vec sada tacno znas ko ce videti F4. Ja nemam tu kristalnu kuglu..

ja imam kristalnu kuglu, zapravo cetiri ukupno.

Edited by uini

Verujem u Itudisa

4 minutes ago, uini said:

ja imam kristalnu kuglu, zapravo cetiri ukupno.

I sta kaze kugla? Daj ta 4 imena za F4, pa da vidimo da li ti kugla radi kako treba..

Kažu ima neka pripremna danas?

8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

I sta kaze kugla? Daj ta 4 imena za F4, pa da vidimo da li ti kugla radi kako treba..

e jes, pa da se oparish a vec zloupotrebljavas best of primal scream.

Oh, ljudi koji navijaju za sns kkp i kkcz i za ćaci Pešića i Piksija i njihove pulene prozivaju Vasu Micića jer igra u Izraelu lolol isuse

2 minutes ago, MiddleClass said:

Oh, ljudi koji navijaju za sns kkp i kkcz i za ćaci Pešića i Piksija i njihove pulene prozivaju Vasu Micića jer igra u Izraelu lolol isuse

za mene jeste to malo grdnije

ovo sa aparthejdom i sankcijama je samo bila ilistracija na temu, ne znam kako bi to tada izgledalo sa izraelom pošto nisu postojali diplomatski odnosi(ako se ne varam do ‘90-ih) a nešto nije bio interesantan tadašnjim sportistima, avdija mi jedino pada na pamet

mislim da vasilije treba da ide, bez obzira gde igra(sem ako to nije kk kkk), pa jbt i filiptm je igrač istog tima pa ne vidim da se postavlja pitanje njegovog učešća

vasilije-spasilije je nas najbolji PG

Micilije Vasić

Spoljna politika SFRJ u velikoj meri bila je zasnovana na podršci procesima dekolonizacije u Africi. Odluke poput bojkota Južnoafričke Republike su proisticale iz strateškog pozicioniranja u međunarodnim odnosima i potrebe da se učvrsti uloga Jugoslavije unutar Pokreta Nesvrstanih. Tu M od morala bije bilo.

1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Covek je izabrao najbolje za sebe finansijski, u ekipi koja pretenduje na ode na F4.

Sve bih to razumeo ali ovo ne mogu da razumem.

"We’re all aware of what’s going on, but as I told Ofer—I’m from a country that’s faced many challenges too," he said. "As long as you feel safe in Israel, I feel safe. I'm not afraid of the situation—it actually brings people together. This is the right time to come to Israel."

Pizda.