August 21, 2025Aug 21 Lepo kazem treba nam 14-15 mesta a ne samo 12. Mi smo NBA za ovo prvenstvo. Sada treba prestati s hajpom
August 21, 2025Aug 21 Sve u svemu jedna prava provera na pripremama, ovakvi mečevi ničemu ne sliže, eventualno sa Vasa oseti malo teren i utroši neku kaloriju ne bi li skinuo šlauf do EB.
August 21, 2025Aug 21 Dobrić ide 100%.Rekao bih da Top i Davidovac otpadajuEdit: I balšone Edited August 21, 2025Aug 21 by garmonbozia
August 21, 2025Aug 21 Jbg, verovatno smo ovo ugovarali dok se nije znalo da Dragić, Čančar i Nibo ne igraju.
August 21, 2025Aug 21 26 minutes ago, Nikodije said:Znači Dobrić ili Davidovac. Baš teška odluka, nekako njih dvojica uvek idu u paketu.misliš da je Vanja sigurno ispred Dobrića?mislio sam da deda ispada ali sad više nisam siguran pošto Kari izgleda ozbiljno misli sa Jovićem na trojci Edited August 21, 2025Aug 21 by Heaviside
August 21, 2025Aug 21 Ne bih vodio Micica u ovakvoj formi. Pre bih Topica umesto njega, mnogo energicniji igrac u ovom trenutku. Vasa bas davi loptu.
August 21, 2025Aug 21 1 minute ago, Heaviside said:misliš da je Vanja sigurno ispred Dobrića?mislio sam da deda ispada ali sad više nisam siguran pošto Kari izgleda ozbiljno misli sa Jovićem na trojciPa deluje mi da je Vanja siguran sudeći po minutaži na pripremama
August 21, 2025Aug 21 avramović - micić - s. jovićbogdanović - marinkovićn. jović - gudurić petrušev - vukčević - davidovacjokić - milutinovovako mi izgleda da će se ićimalko je čudno u smislu podele niski - visoki, pošto nikolu jovića nekako gledam kao visokog a petruševa kao centra, koji samo glumi da igra PFa ali mi je opet i teško da ignorišem to što je deki di ušao jedini od autsajdera pre garbidža, plus je porobio najstrašnije.biće muke sa brzim ekipama, odnosno branjenjem šuta za tri ali to svi znaju
August 21, 2025Aug 21 Moze li neko da pokrene peticiju da se Micic ne vodi na EP, nadarljacemo sa njim kao na proslom EP.
August 21, 2025Aug 21 Slovenci veceras sakrivali karte a mi se nalozili kao da je finale Trofej Beograda, ne bih bas stavio pet komada bilo cije valute da osvajamo EP. Edited August 21, 2025Aug 21 by Micko8