August 21, 2025Aug 21 1 hour ago, Nikodije said:Žali se Đilas da mu je direktor Grba namerno iščupao stolicu za koju je kupio kartu večeras.Ispred mene je bila polomljena stolica, doduše vidi se da je dosta davno. Kakav bol u kurcu ima Grba, cenim da nije jednu popravio u svom mandatu.
August 22, 2025Aug 22 Ajde ovde da napišem pošto više ljudi čita nego na temi ArenaSport a pričalo se o tome:izašao je program za 27.avgust, prenose svih 6 utakmica tog dana uključujući i naše i studio tako da izgleda da će prenositi sve. Na rts prvi dan 4 utakmice, 2.dan dve, 3.dan opet 4.Ko neće Šarenog i Kuzmu sve sa Dendom u paketu ima alternativa.
August 22, 2025Aug 22 17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:ovo sa aparthejdom i sankcijama je samo bila ilistracija na temu, ne znam kako bi to tada izgledalo sa izraelom pošto nisu postojali diplomatski odnosi(ako se ne varam do ‘90-ih) a nešto nije bio interesantan tadašnjim sportistima, avdija mi jedino pada na pametmislim da vasilije treba da ide, bez obzira gde igra(sem ako to nije kk kkk), pa jbt i filiptm je igrač istog tima pa ne vidim da se postavlja pitanje njegovog učešćakoji filip?
August 22, 2025Aug 22 1 hour ago, sasha said:Ajde ovde da napišem pošto više ljudi čita nego na temi ArenaSport a pričalo se o tome:izašao je program za 27.avgust, prenose svih 6 utakmica tog dana uključujući i naše i studio tako da izgleda da će prenositi sve. Na rts prvi dan 4 utakmice, 2.dan dve, 3.dan opet 4.Ko neće Šarenog i Kuzmu sve sa Dendom u paketu ima alternativa.prenosiće arena sve utakmice
August 22, 2025Aug 22 2 hours ago, pbg12345 said:koji filip?nikojiOstao u pričama da Petrušev tamo odlazi, pa sad koristi da nešto kao poentira.Nisam imala kako da gledam Srb-Slo, Hrvatska ništa ne prenosi košarku. Nema smisla.
August 22, 2025Aug 22 malo mi se ne svidja sto smo dominantni sada, a na samom prvenstvu pola su eliminacije. nadam se da ce nas turci i letonci dobro testirati, jer jedan los dan i neka kepec talijanska prangijaska ekipa posle nas mogu skupo kostatipesiceve ekipe obicno shvataju protivnike ozbiljno, tako da se ne brinem previse iako je ovo prvo takmicenje gde mi se cini da postoji onaj tip pritiska da bi neuspeh bilo sve sem tozlaoaranjivi smo spolja, pesic je sigurno toga svestan i mora imati neka resenja za to jer ove veliko mudo big ball petorke sa 150kg jokica nisam siguran kako ce se provesti protiv nekih shorty zujalicakoje reprezentacije uopste mogu da sastave petorke od 5 dobrih sutera?
August 22, 2025Aug 22 Spisu - Spanjolo - Fontekio - Galinari - MeliA i Darius Tompson je zapravo dobar šuter.
August 22, 2025Aug 22 11 hours ago, Heaviside said:pričamo o 12. igraču, naravno da je poprilično nebitno ko će ićimoguće je i da će više da utiče to koliko Kari u stvari veruje u Tristana kao igrača sa minutažom i Jovića kao trojku nego to kako su se Dobrić i Davidovac pokazali na pripremama. Deda teoretski može da igra i trojku mada od toga krvare oči.Ja mislim da Kari uigrava Jovica na trojci pre svega za Letoniju i Bertansa koji je spor u otvaranju iz blokova ali ima jebeno visok izbacaj i bice nam potreban dugajlija koji ce da mu se uvuce pod dres a Jovic je po profilu najblizi takvom igracu. Sto se tice Dede ili Kobre Deda definitivno daje vise opcija sa klupe kao igrac uloge jer moze da se pojavi u vise uloga i odgovori na vise taktickih zadataka a mi i bez Dobrica nemamo problema sa suterima koji coskare i zatrpavaju iz drugog plana. Naprotiv, prakticno svaki nas igrac koji konkurise za te situacije je elitni suter, ako ne bolji od Dobrica onda bar nista slabiji.U svakom slucaju sve dok je Kari na klupi ovo su akademske rasprave jer nista mi necemo utvrditi sto on vec nije sto puta obradio, prozvakao, iskombinovao i izracunao.
August 22, 2025Aug 22 I Wagner, koji igra za drugog favorita turnira, je ogroman za trojku i Dobrić i Vanja teško da mogu uopšte da mu zasmetaju. Pri tome se i Vukčević pokazao kao vrlo upotrebljiv igrač na ovom nivou.
August 22, 2025Aug 22 51 minutes ago, spaceploitator said:, tako da se ne brinem previse iako je ovo prvo takmicenje gde mi se cini da postoji onaj tip pritiska da bi neuspeh bilo sve sem tozlaoau sustini, i proslo evropsko, gde su nas naduvali izltalijani smo bili prvi favoriti, mada ne ovoliki kao sada.mislim da ni kari ni jokic nece dozvoliti neozbiljnost u smislu nesnalazenja / kasnjenja sa reakcijama dok tonemoa uvek u jednoj tekmi moze da te naguzi manje kvalitetna ekipa, to je realnos'..