Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Meni se čini da će se ponoviti Eurobasket 2001, sve će ih ugazimo lagano.

• Replies 31.4k
  • Views 2.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo bih se upisao ovde sa mini rantom kako ljudi koji vode reprezentaciju, znači ne savez čak, nego trofejni selektor i njen najbolji igrač nemaju nikakav problem da promovišu kocku u bukvalno 24/7 r

Posted Images

99c3509e-b720-436a-b855-bfd23d75ddd9_tex

1 hour ago, Nikodije said:

Žali se Đilas da mu je direktor Grba namerno iščupao stolicu za koju je kupio kartu večeras.

Ispred mene je bila polomljena stolica, doduše vidi se da je dosta davno. Kakav bol u kurcu ima Grba, cenim da nije jednu popravio u svom mandatu.

Ajde ovde da napišem pošto više ljudi čita nego na temi ArenaSport a pričalo se o tome:

izašao je program za 27.avgust, prenose svih 6 utakmica tog dana uključujući i naše i studio isuse tako da izgleda da će prenositi sve. Na rts prvi dan 4 utakmice, 2.dan dve, 3.dan opet 4.

Ko neće Šarenog i Kuzmu sve sa Dendom u paketu ima alternativa.

17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

ovo sa aparthejdom i sankcijama je samo bila ilistracija na temu, ne znam kako bi to tada izgledalo sa izraelom pošto nisu postojali diplomatski odnosi(ako se ne varam do ‘90-ih) a nešto nije bio interesantan tadašnjim sportistima, avdija mi jedino pada na pamet

mislim da vasilije treba da ide, bez obzira gde igra(sem ako to nije kk kkk), pa jbt i filiptm je igrač istog tima pa ne vidim da se postavlja pitanje njegovog učešća

koji filip?

1 hour ago, sasha said:

Ajde ovde da napišem pošto više ljudi čita nego na temi ArenaSport a pričalo se o tome:

izašao je program za 27.avgust, prenose svih 6 utakmica tog dana uključujući i naše i studio isuse tako da izgleda da će prenositi sve. Na rts prvi dan 4 utakmice, 2.dan dve, 3.dan opet 4.

Ko neće Šarenog i Kuzmu sve sa Dendom u paketu ima alternativa.

prenosiće arena sve utakmice

2 hours ago, pbg12345 said:

koji filip?

nikoji

Ostao u pričama da Petrušev tamo odlazi, pa sad koristi da nešto kao poentira.

Nisam imala kako da gledam Srb-Slo, Hrvatska ništa ne prenosi košarku. Nema smisla.

2 hours ago, pbg12345 said:

koji filip?

previd

filip = trifa

13 hours ago, W.F.C. said:

Prepelic propo

Propolic

Ima li negde dres da se kupi, na sajtu KSS nestalo ... zna li ko?

malo mi se ne svidja sto smo dominantni sada, a na samom prvenstvu pola su eliminacije. nadam se da ce nas turci i letonci dobro testirati, jer jedan los dan i neka kepec talijanska prangijaska ekipa posle nas mogu skupo kostati

pesiceve ekipe obicno shvataju protivnike ozbiljno, tako da se ne brinem previse iako je ovo prvo takmicenje gde mi se cini da postoji onaj tip pritiska da bi neuspeh bilo sve sem tozlaoa

ranjivi smo spolja, pesic je sigurno toga svestan i mora imati neka resenja za to jer ove veliko mudo big ball petorke sa 150kg jokica nisam siguran kako ce se provesti protiv nekih shorty zujalica

koje reprezentacije uopste mogu da sastave petorke od 5 dobrih sutera?

Spisu - Spanjolo - Fontekio - Galinari - Meli

A i Darius Tompson je zapravo dobar šuter.

11 hours ago, Heaviside said:

pričamo o 12. igraču, naravno da je poprilično nebitno ko će ići

moguće je i da će više da utiče to koliko Kari u stvari veruje u Tristana kao igrača sa minutažom i Jovića kao trojku nego to kako su se Dobrić i Davidovac pokazali na pripremama. Deda teoretski može da igra i trojku mada od toga krvare oči.

Ja mislim da Kari uigrava Jovica na trojci pre svega za Letoniju i Bertansa koji je spor u otvaranju iz blokova ali ima jebeno visok izbacaj i bice nam potreban dugajlija koji ce da mu se uvuce pod dres a Jovic je po profilu najblizi takvom igracu. Sto se tice Dede ili Kobre Deda definitivno daje vise opcija sa klupe kao igrac uloge jer moze da se pojavi u vise uloga i odgovori na vise taktickih zadataka a mi i bez Dobrica nemamo problema sa suterima koji coskare i zatrpavaju iz drugog plana. Naprotiv, prakticno svaki nas igrac koji konkurise za te situacije je elitni suter, ako ne bolji od Dobrica onda bar nista slabiji.

U svakom slucaju sve dok je Kari na klupi ovo su akademske rasprave jer nista mi necemo utvrditi sto on vec nije sto puta obradio, prozvakao, iskombinovao i izracunao.

I Wagner, koji igra za drugog favorita turnira, je ogroman za trojku i Dobrić i Vanja teško da mogu uopšte da mu zasmetaju. Pri tome se i Vukčević pokazao kao vrlo upotrebljiv igrač na ovom nivou.

51 minutes ago, spaceploitator said:

, tako da se ne brinem previse iako je ovo prvo takmicenje gde mi se cini da postoji onaj tip pritiska da bi neuspeh bilo sve sem tozlaoa

u sustini, i proslo evropsko, gde su nas naduvali izltalijani smo bili prvi favoriti, mada ne ovoliki kao sada.

mislim da ni kari ni jokic nece dozvoliti neozbiljnost u smislu nesnalazenja / kasnjenja sa reakcijama dok tonemo

a uvek u jednoj tekmi moze da te naguzi manje kvalitetna ekipa, to je realnos'..